8/26/2010

Grönlanninvalas arpoo tänään lottopallot

Voivoi kun mulla olisikin aikaa niin:
a) tekisin tälle blogille uuden ulkoasun
b) ottaisin aina kaikista kivoista asuista kuvat tänne näin
c) postailisin vähän useammin
mutta kun ei ole, joudutte/mme tyytymään tähän nykyiseen tilaan.

Olin viime viikolla pitkästä aikaa heppailemassa:



























Kävin tosiaan perjantaina kokeilemassa Ratsutalli Piruettia, kun siis normaalisti käyn Mason Ratsutallilla. Tykkäsin tostakin paikasta tosi kovasti + muutamat mun tutut (mm. alemmassa kuvassa Emppu tolla läikikkäällä hepalla) käy tuolla, joten voisin laajentaa reviiriä silleen Mason lisäks aina välillä tonnekkin!

Viikonlopusta nautin ihan hillittömästi, sillä se oli mun eka viikonloppu silleen yli kuukauteen! Oli ihanaa nukkua kunnolla myöhään aamuisin!
Lauantaina oli myös Mian läksärit, kun se lähti tänään vuodeksi vaihtoon Ranskaan! Niin kamala asia kuin Miaton vuosi onkaan, oli silti aika hyvät kekkerit (;
Jaksoin kerrankin panostaa hiustenlaittoon vähän normaalia enemmän ja Jonttu ystävällisesti nappasikin muutaman kuvan aikaansaannoksesta ennen juhlimaan lähtöä:
Nyt mun on alkanut tehdä mieli leikata tohon toiselle sivulle tommonen ihan lyhytlyhyt alue, johon vois väkertää sit jonkun hiustatuoinnin, esim. pari tähtee tai jotain, mutta toisaalta tiiän, että myöhemmin katusin sitä :D Oon nytkin viimesen vuoden ajan itkeny tätä toispuoleista leikkausta! Mutta saa nyt nähä ... Yleensä mulle kyllä käy just silleen, että jos mun jotain alkaa tehdä mieli, niin myös lopulta toteutan sen, hiusten suhteen ainakin!

Huomenna ois sitten luvassa koulukuvaus 0: Mun tekee mieli mennä tällä kertaa siihen kuvaan oikeesti valmiiks joku ihan hirvee ilme naamalla, koska ne kuvat ei kuitenkaan koskaan onnistu. Enemmin näyttäsin tahalteen rumalta, kuin että oon kovasti koittanu olla edustava, mut epäonnistunut täydellisesti :-------)

Ei mulla tällä kertaa muuta.
XOXO

8/19/2010

Tyytyväiset vesinokkaeläimet tapaavat taas

Allô! Täytyy sanoa, että muutaman viime aamun pelastukseksi on koitunut toi kuvassa näkyvä pipo. Oon niin käsittämättömän väsynyt, että torkkunappi on vetäny mua puoleensa aamuisin jotenkin yllättäviin lukemiin kohoavalla voimalla ja niimpä mulle on tullut jo useampia kiire lähtöjä. Täytyy sanoo, että monena päivänä toi pipo ei oo ollu yhtään ylimääränen varuste, sillä ulkona alkaa pikkuhiljaa olee ihan tosi niin kylmä, ettei meikäläinen enää pärjää ilman lapasiakaan :D

Mulla on taas ollu ihan kiitettävästi ohjelmaa tälleen näiden parin ekan kouluviikon- ja viikonlopun aikana. Onneksi mukaan mahtuu myös paljon semmosta mukavaa ohjelmistoo kuten töitten päättärit viime sunnuntaina ja sit esim. tän päivän jokavuotinen tutustumistapahtuma koulussa. Meillä oli jokaisella vuositasolla omat pukeutumiskoodit ja kakkosten oli määrä koostaa vaatetuksensa muovipusseista!
Koska kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin;


Tänään kävin hakemassa postista muuan erittäin mieltä lämmittävän paketin titidididdidii: mun ONEPIECEn
Rrrrrakastan tota! Ihan sika mukava päällä ja superpehmee semmonen karva sisällä Mun takuuvarma lempparivaate varmaan seuraavaks miljoonaks vuodeks :D
Nyt taidan suunnata suorinta tietä sänkyyn, jotta jaksan viimeisen koulupäivän ennen viikonloppua, jollainen mulla on pitkästä aikaa (lue: ekaa kertaa yli kuukauteen) !
XOXO

8/13/2010

Onko albatrossi nopea oppimaan?

Jee koulua jee parasta kaikki päivät toistaa taas toisiaan ja viikoissa on jälleen 5 turhaa päivää! Ei mut oikeesti, täytyy myöntää ettei kouluun palaaminen ole vielä ainoanakaan edeltävistä kymmenestä syksystä maistunut NÄIN puulta!
Okei eka päivä oli ihan kiva, koska oon tutor josta johtuen vietin koko päivän ohjaillen uusia ykkösiä meidän koulun käytänteiden pariin (ja alempaa löydättekin edustuskelpoisen kuvan meistä - 10E:n supermahtitutoreista).
Mutta eilen oli sitten ekat ihan oikeat tunnit ja n. vartin paikalla istumisen jälkeen huomasin keskittyväni kaikkeen muuhun kuin opetukseen. Voiko joku ystävällisesti kertoa miten hemmetissä aion rämpiä tän lukion läpi tällä motivaatiotasolla?















Onneksi olen hyvä keksimään asioista positiivisia puolia ja niimpä löysin sellaisen myös - uskokaa tai älkää - lukuvuoden aloittamisesta. Saatiin nimittäin taas lukiolaiskalenterit, joka on suunnilleen mun puoli elämää, koska oon tavattoman taitava unohtamaan kaikki tärkeät jutut + tapahtumat! Lisäksi ton kalenterin välissä on aina kaikkia alennuskuponkeja ja tänä vuonna yksi niistä ylitti villeimmätkin toiveeni
Mukana oli nimittäin koodi, jolla tosta - maailman söpöimmästä ja täydellisimmästä vaatteesta ikinä - sai 40€ alennuksen. Voin kertoa, että eilen lähti nimenomaan tuo pinkki yksilö tilaukseen :3 Toimituksessa pitäisi viedä 2-5 arkipäivää eli jo ens viikolla toi täydellisyys on luultavasti täällä

Hmhn, kuten noista edeltävistä kuvista oottekin saattaneet huomata, mun kynnet on nykyään superlyhyet nysät. Ne otti vähän damagea muuan heinäkuun iltana ja niimpä päätin leikata kaikki lyhyiksi, kun en viitsinyt pitää enää semmosia ihan eripituisia yksilöitä.
Inhoon lyhyitä kynsiä yli kaiken, mutta yritän tehä niistä edes jollainlailla siedettävän näköset panostamalla sitten lakkaukseen astetta enemmän. Tällä hetkellä noi on tommoset mansikkalakkaset, tosin toi näpsy ei anna niistä ihan kaikkein hohdokkainta mahdollista kuvaa.
Huomenna taas töitätöitätöitä. Oon ollu jo tänään semmonen yliväsyny hösö ja mua vähän pelottaa ajatellakkaan itteeni ens perjantaina, koska saan töitten takia nukuttua nää univelat pois vasta ens viikon viikonloppuna ...... help me.
XOXO

8/06/2010

Pesukarhut ovat kesyyntyneet

Öö moi :------) Ilmeisesti mun alkukesän yritys aktivoitua tässä bloggailussa jäi todentotta yritykseksi ja homma kääntyi vähän niinkuin päälaelleen. No mutta toisaalta, tuskin kellään on ollu lomaillessa kiinnostusta lueskella yhtään mitään mun elämään liittyvää, joten varmaan teitäkään ei ole hiljaiselo liiemmin haitannut. Olenko oikeassa?
Nyt mulla ei ihan oikeasti ollut mitään muuta tekemistä, joten aattelin vähän kirjotella mitä mun kesään kuuluu ((:

Muistatte varmaan mun hiustenvaalennus operaation? Nyt oon vaiheessa 2. ja tilanne on muuttunut näin:
->
Eli oon nyt saavuttanu noi viime postauksessa mainitut kusenkeltaiset karvat :DD Nää on siis toisen värinpoiston tulos. Kun pesin niitä aineita pois ja vilkaisin ekaa kertaa peiliin teki mieli juosta kauppaan hakemaan heti paketillinen mustaa väriä sillä tää oli aluks aika järkyttävää. Mutta nyt oon jo tottunu näihin(kin) hiuksiin, vaikka eihän nää nyt mitkään maailman hemaisevimmat väriltään olekkaan.
Seuraavaksi teen kai vielä yhden värinpoiston ja sitten laitan näihin ihan blondin sävyn. Sen jälkeen vain hopeashampoon avulla sitten taittamaan keltaisuutta pois ja ehkä mulla vielä jossain vaiheessa sitten on ihan valkoiset hiukset! 
Koko heinäkuuta en tietenkään ole viettänyt hiuksia värjäillessä vaan töissä ........ Kyllä luitte oikein, oon tosiaan ollut koko heinäkuun ja nyt tämän elokuun alunkin töissä.
Aluksi ajattelin, ettei tästä kesästä voi mitenkään tulla unohtumatonta ja ihanaa kesää (jollainen kaikkien kesien pitäisi kai jonkin yleisen säännön mukaan olla), mutta erehdyin pahasti! Oon saanu töistä tosi tosi hyviä uusia kavereita ja siellä on ihan oikeesti ollu mukavaa Mua harmittaa ihan kamalasti ajatellakkaan, että joudun vaihtaa ihan liian pian noi töissä vietetyt päivät tavattoman tylsiin ja itseään toistaviin koulupäiviin )));
Oonki kieltäytyny keskustelemasta kenenkään kanssa koulusta ennen kuin se todella alkaa :D
Oon ruskettunu töissä ihan sikana, mitä toi kuva ei kyllä tuo tosiaankaan hyvin esille, mutta tosta voitte kuitenkin bongata mm. ihan sairaan jäätävän rannekellon rajan, joka mulle on muodostunu ku oon pitäny aina kelloo kädessä koska mulla on ollu töissä usein jalassa shortseja, joiden taskut on niin pienet ettei mun kännykkä mahu niihin ilman, että siitä irtoo tuhottomasti timantteja :D

Ihan pelkkää työntekoo mun kesä ei kuitenkaan oo ollu. Mulla on vapaapäiviä 2 viikossa, joista toinen on maanantai ja toinen vaihtelee aina, ja ne oon oikeestaan viettäny lähestulkoon täysin kavereitten kanssa temmeltäen  
Haavereiltakaan ei oo kaikilla retkillä ihan täysin vältytty ja päädyinkin muuan ajelun päätteeksi sairaalaan röntgenkuvauksiin :D
(Tehtävä: Etsi kuvasta muuan toinen jäätävä rusketusraja ......... :D )
Ei tossa sit onneks ollu mitään murtumaa, kunhan vuosi verta ihan kamalasti ja turpos napakasti :D Pari viikkoa olin sitten töissä vähän rampana ton jälkeen, mutta nytten tää polvi on enää ruvilla ja alkaa taittuakkin melkein yhtähyvin kuin terve parinsa.

Nyt kuuntelen tämän vielä kerran ja taidan sitten painua pehkuihin, että jaksa taas huomenna herätä orjallisesti klo: 8:45 lähteäkseni ajamaan kohti Lievestuorea ja Nokkakiven huvipuistoa ;D
Kommentoikaahan mussukat jotain että tiiän teijän olevan ylipäätänsä elossa,
XOXO