8/30/2011

Päästäisen muisti on kovin lyhyt

Derveh ! Täällä kirjottelee - kuulumisten perusteella lukuisien muiden bloggareiden tavoin - syysflunssaan sairastunut yksilö. Oon koettanut juoda sikana kaikkee lämmintä ja syönyt varmaan kilokaupalla marjoja, mutta ei auta ei, tässä sitä ollaan nenäliina suunnilleen nokkaan teipattuna.
Mulla ei oikeestaan ole mitään kummempaa kerrottavaa ! Päivät on pyörineet lähinnä koulun ja kotona sitten kirjotuksiin lukemisen ympärillä. Oon kuitenkin edistynyt tuskastuttavan vähän, kohtalontovereita anyone?
Mukaan on mahtunut myös pari päivän mittaista reissua Tampereelle, josta ostossaldona oli aina-niin tarpeellisten-mutta-ah-niin-tylsien peruspaitojen lisäksi muutama uusi lempparisormus :
















Lisäksi väsäsin toissapäivänä vaihteeksi uudet kynnet:
Kyllä, liukuvärjäily on tällä hetkellä se the thing ! :D

Loppuun kysäisin vielä, onko kellään mitään erityisiä postaustoiveita, sillä nyt mulla olisi jotain mikä voisi motivoidakkin tekemään muutakin, kuin näitä lässynläämitäkuuluu-entryjä, nimittäin 100 postauksen raja ylittyi juuri !
XOXO

8/18/2011

Kylmyys on kaukana, kun pikkulintu pörhistää höyhenensä

Mikä on koulu, jonne voit mennä pukeutuneena muovipussiin tai sanomalehteen, ilman että hävetä täytyy hetkeäkään? Se on Cynkkari
Jotkut saattaakin ehkä muistaa tän samaisen päivän viimevuodelta. Kyseessä on siis tutustumisen/yhteishengen parantamisen vuoksi järjestetty teemapäivä, jolloin jokaisella vuositasolla on oma pukukoodi. Ykköset pukeutuu vaaleanpunaiseen ja -sininseen vaatetukseen, kakkoset kääriytyvät parhaansa  mukaan muovipusseihin ja abit, eli meitsikin tänä vuonna, koettaa koostaa vaatekerrastonsa mahdollisimman suurilta osin sanomalehdestä!
Aloin tekemään tota pukua eilen ja kun aloitin, mulla ei ollut mitään hirveempää visioo siitä, mitä oikeestaan oon tekemässä. Hääräiltyäni tunteja sanomalehtiä tuhlaillen ja niitintä raiskaten syntyi tuo lehtimytty, jonka kanssa purjehdin menemään ympäri meidän koulua.
Nyt oikeestaan harmittaa, kun toi teemapäivä on ohi - viimeistä kertaa. Toi kun on aloittanut Cynkkarin ympärivuotisen tasaisen teemapäivä-syklin jokaisena vuonna. Oudoimmalta tuntuu se, että muistan vieläkin kuin eilisen, miten ykkösellä katsoin sanomalehteen pukeutuneita abeja huokaillen, kuinka kauan pitäisi venailla, ennen kuin itse pääsisi kääriytymään hesariin. Toisin kävi.

Loppuun vielä erilaisia tunnelmia, kynnet atm:
XOXO

8/16/2011

Siilit virittelee jo talvipesiään, miksei mekin?!

Ciao o/ Mulla on menossa koulussa tositosi lössykkä jakso, vain 18 viikkontuntia, joten meikäläiseen ei ole kouluaiheinen masennus vielä kerennyt iskemään mitä ihmettelen suuresti. Vaikka tiiän, että nyt mun pitäisi lukea kahta kauheammin kirjotuksiin, kun aikaakin kerta on, ajattelin kuitenkin käyttää tämän illan väsäten teille niksinurkkaa, jolla jokasyksyistä opiskeluahdistusta saa hälvennettyä .. ainakin edes pikkusen !
1. Tuunaa kalenteri, tää on klassikko, kuin rituaali, jonka olen itsekkin suorittanut nyt kolmena syksynä peräkkäin. Koulusta saatavista ilmaiskalentereista kannattaa iloita ja sitten ilo vasta onkin ylimmillään, kun saat peitettyä järkyttävät rumat mainoskannet omilla surrealistisilla kananpääasetelmilla.
2. Piristä penaaliasi, okei saattaa kuulostaa lähinnä ala-asteelta tutulta toiminnalta, mutta mua toi dinosauruskumi on hymyilyttänyt nyt jo monena sellaisenakin aamuna, jolloin pulpetin ääreen kampeuduttuaan ei ole voinut muuta kuin ajatella miten paljon mainiompi vaihtoehto vuodevaatteisiin hirttäytyminen olisi ollut.
3. Palkitse itseäsi, syksyn ensimmäinen koulupäivä takana? Jaksoit tehdä läksyt melkein joka päivä tällä viikolla? Hymyilit opettajalle miltein koko tunnin ajan, vaikka samaan aikaan tunsit kuinka sisälläsi alkoi hiljalleen kuolla jotakin? Muista palkita itseäsi läpi syksyn ja mieluiten keväänkin tasaisin väliajoin. Palkkioksi kelpaa mikä tahansa, mikä tekee sinut iloiseksi. Omassa tapauksessani saatan vaikkapa sallia itselleni sormuskeräelmään uuden jäsenen ♥









4. Värjää ripset, kesän jälkeen ainakin meikäläinen nassu on suunnilleen siinä kuosissa, että meikiksi riittää valokynä, parin huiskauksellisen verran puuteria ja ripsiväri, mutta aamuisia toimia voi helpottaa ja ennen kaikkea nopeuttaa värjäämällä räpsyt niin, ettei ripsiväri joudukkaan enää näyttelemään sitä pelastavan enkelin roolia, joka aamuisin taikoo silmät esiin päästäsi. Tadaa, sormesi voi nyt löytää tiensä viiden minuutin torkkunapille ihan luvan kanssa ((:
5. Vielä on kesää jäljellä, tai vaikkei olisikaan, niin kesämuistoista ei koulun alun vuoksi tarvitse kuitenkaan täysin luopua. Erityisen epätoivoisina aamuina aamumuroihin hukuttautumiselta saattaa pelastaa tuoksu, joka muistuttaa kesästä. Mun suupielet on ainakin kääntyneet pakostikkin ylöspäin, kun oon vetänyt syvään väärään kurkkuun henkeen tota Juicy Couturen lempparituoksua, joka oli mukana monessa mainiossa menossa viime kesänä

Pysykää kovina ja näyttäkää syysmasennukselle kieltä sekä keskisormea, heti kun pääsette sen kanssa silmäkkäin !
XOXO

8/11/2011

Puluja putkessa

Hellurei ja hellät tunteet ! Niin kamalalta, kuin se tuntuukaan myöntää, kesäloma on nyt lusittu ja ah-niin-kamala arki on taas täällä. Olenko ainut jota koulu alkoi nyppiä heti ensimmäisen päivän jälkeen?
Koska koetan kovasti taistella perinteistä vihaan-koulua-ja-syksykin-tulee-elämäni-on-pilalla-masennusta vastaan, ajattelinkin opiskelumotivaatiottomuuden sijaan kertoo tässä postauksessa mun kesän ehkä parhaasta  tapahtumasta: dididididdidiiii Pipe-festistä
Matkaan lähdettiin 4.8 jotakuinkin tuon näköisenä. Olin pakannut mukaan aivan jäätävän kassillisen kamaa, aina vedenkeittimestä Onepieceen. Me asusteltiin tosiaan tuo 3 yötä festarialueen sisällä sijainneessa hotellissa, mikä oli oikeesti aivan mainio järjestely, sillä oli sää mikä hyvänsä, meillä oli kuiva paikka jossa säilyttää tavaroita ja välillä myös itteemme ..
.. Ja jotenkin siinä sitten kävi niin, että teltoissa elelevät kaveritki huomasi hyväksi käyttää  meidän säilytystiloja ja niimpä toi kämppä oli aivan jäätävässä kunnossa läpi reissun.
















Oman laukkuni evakuoin heti ekana iltana yhden kerrossängyn ylempään petiin, mikä oli toisaalta huono ratkasu, sillä mun piti nukkua noiden kaikkien settien seassa.














Aina, kun käytiin moikkailemassa kavereita teltta-alueella, tajusin kuinka onnellisia meidän piti olla siitä, että saatiin koko Himoksen toisiks viimenen hotellihuone itellemme.















Sitä saastan määrää ei sanat eikä edes kuvat riitä kuvailemaan. Itken vaan verta niiden puolesta jotka tota hävitystä on joutunut siivoamaan!

















Miinuksena mainittakoon, että meidän huoneesta uupu jääkaappi, mutta kyllä hätä keinot keksii :D
Festeille ei tietenkään tultu vain asustelemaan, vaan katteleen upeita artisteja !

















Kaikkein parhaan keikan heitti mun mielestä Raappana, mikä ei sinäänsä yllättäny, koska se oli ehkäpä mun lemppari kaikista tuolla esiintyneistä jo ihan muutenkin. Se oli kuitenkin yks ainoista keikoista, josta en saanu kuvaa ): Paras tunnelma oli ehkä yllä näkyvällä Petri Nygårdin keikalla, sekä tietenkin:















JVG:n setti toimi, sillä lähes koko yleisö osas jokaisen biisin sanat ja tää keikka olikin se, minkä aikana sain sanoo hyvästit mun äänelle.

Parasta koko reissussa oli kuitenkin se jatkuva, iloinen fiilis ja paras porukka Tässäpä teille vielä läjäpäin Paippikuvia, napsittuna mun ensimmäisellä, 4 megapikselin digikameralla, joka urhoollisesti (joskin erittäin ahkeralla latailulla..) roikku mukana koko ton reissun ajan !
 Why so serious?


 Sad leg is sad ):




































Loppuun sanon vielä, että ensimmäiseksi festarikokemukseksi en olisi paljoa parempaa saattanut toivoa! Mites te muut? Oliko kukaan muu paippeilemassa?
Enää 51 viikkoa ja edessä on toivonmukaan toinen samanmoinen reissu.

Ps. Huomaatteko, mitä kuvista puuttuu ? (;
XOXO

8/03/2011

Kyllä nahka on luotava vähintään kerran vuodessa, tietää silmälasikäärme


Hejsan alla! Kuinka moni muistaa vielä miltä mun kännykkä takakuoren timantteineen näyttää par aikaa? Oikein, tältä:














Noi tarrat ja timantit on viettäneet laatuaikaa liimautuneena mun tähän astisen elämäni parhaimpaan kännykkään nyt jo vuoden päivät, kuten noista timantittomista aukoista saattaakin huomata.. Niin paljon, kun noista koristeluista tykkäsinkin oli aika antaa ton kapistuksen luoda nahkansa !















... Ja se oli muuten pitkä ja tuskainen tie




























Jostain kaiken ylemmässä kuvassa näkyvän setin alta paljastu ton näkönen kaljurotta. Täytyy sanoo, etten ees muistanu tota takakuoren Samsung-tekstiä eheheh :D Pettymyksen tuotti se, että yrityksistä huolimatta takakuori ei aennut, vaikka timantit päältä olikin riivitty pois. Meikäpoika ei kuitenkaan moista jäänyt murehtimaan, vaan tättärää:














.. Liimasin uudet timantti- ja helmiyksilöt päälle n__n Tällä hetkellä oon vielä ihan fiiliksissä tosta, paljolti uutuuden viehätyksen vuoksi, mutta veikkaan, että tuun kaipaa sen edellisen koristeluasetelman söpöyttä .. Miltäs teidän silmään näyttää tämä uusi kuosi?

Tänään alkoikin sitten mun tän kesän pisin lomarupeama, 5 päivän vapaus töistä, jonka aion viettää Pipe-festeillä Himoksella ! Foreca näyttäis tarjoovan krhm .. erittäin mielenkiintosta festarisäätä:













.. Täytyy sanoo, että kun katon tota lauantai-illan jäätävää vesipylvästä, en kadu hetkeekään sitä, että meidän lauma päätti majoittua hotelliin noitten kekkereitten ajaksi.
Tunnelmia meikäläisen ekalta festarireissulta siis luvassa mitä luultavimmin ensi kerralla !

XOXO