7/23/2012

Voiko oselotin täpliä laskea?

Moikka! Oikeesti majailen tällä hetkellä armaassa eteläisessä naapurimaassamme Virossa, mutta ennen tota pikkutrippiä ajastin teille tälläsen postauksen, jonka pääteemana olkoon vaikka ..Karman laki.

Jotkut ehkä muistaa, kuinka syksymällä jouduin pakon edestä vaihtamaan kännykkää, kun edellinen kävi uiskentelemassa vessanpöntössä (ja nekin jotka ei muista voi vaikka käydä lukaisemassa täältä). En totta puhuen tykänny tosta tilalle tulleesta Samsung Ministä missään vaiheessa kovin paljoa ja niimpä haukuin sitä esim. mun kavereille varmaan lähes päivittäin. No kappas vaan, se päätti sitten ottaa ja kadota jäljettömiin, mukanaan siis tietenkin mun sim-kortti ja näin ollen kaikki numerot jne. Mua sapetti sikana just kaikkien yhteystietojen katoominen, mutta kun löysin tota kännykkää korvaamaan maailman huipuimman lajitoverin, harmitus haihtui sen sileän tien. Kattokaa nytten:
 Mun ainoot kriteerit (tällekkin) mobilelle oli mahollisimman pieni koko, kosketusnäyttö ja sulosuus - mun mielestä ne kaikki kohtaa tossa kapistuksessa.

En taaskaan edes yritä vääntää tähän mitää kuivia aasinsiltoja, vaan loppuun vielä esiteltäköön uudistuksen kokeneet kynnetkin (kera "hieman" psykedeellisen taustan):
XOXO

7/21/2012

Jos käärme puutuu kykeneekö se liikkumaan lainkaan?

Hej! Kun omia tunnelmia töissä kuvaa liian hyvin tollanen laitekoppiin kaiverrettu hahmo, on selkeesti aika irtautua arjesta. Ja mitenkäs muuten se paremmin onnistuisi, kun hieman juhlimalla huipussa seurassa?
 Vuoden paras asukuva-palkinto tänne ja heti.
Ft. Roosan kipsi
Tequilan ja parin muun tutun toverin jälkeen mun ja Vilman menoa kuvaa toi yllä näkyvä kuva vähän liiankin hyvin. Vaikka loppuilta onkin osittain aikamoinen muistipeli, onnistui raadollisesta työarjesta irtautuminen todellakin tavoitteiden mukaisesti hihs.
Ja darrantai meni mukavasti Onepiecessä köllötellessä

Ylihuomenna koittaa mun yks työntäyteisen kesän kohokohdista, lähdetään nimittäin Vilun ja Jonen kanssa krhm .. elämysmatkailemaan Viroon. Ajastan teille kuitenkin ainakin maanantaiksi yhen postauksen, ettei toi kahden yön mittainen reissu venytä näitä muutenkin pitkä postausvälejä taas entisestään.
XOXO

7/14/2012

Gaselli on jalo ja vikkelä jaloistaan

Hejsan! Makuunin kolme kahen hinnalla leffat, kirppis- ja aleshoppailut, uudet kynnet ja tietenkin työt = meitsin viime päivät napakassa paketissa. Ironista, että mun ainakin vuoden päivät kestänyt kesähaalarin metsästys on viimein tuottanut tulosta, mutta näillä säillä ulkosalla kärsii liikkua lähinnä Onepiecen vastaavassa vaatekerrassa.
XOXO

Ps. Tajusin just, että mun on pakkopakkopakko päästä Weekend-festeille, kattokaa tota artistikattausta (Breathe Carolina, Carpark North, Hurts JNE.) ja sen jälkeen lippujen hintaa niin tajuutte miks !

7/10/2012

Samojedinkoira näyttää hymyilevän aina

Hau! Koska töissä ei aina jaksa olla yltiöpositiivinen, harrastan sitä mielelläni täällä blogin puolella. Luvassa muutamia juttuja, jotka on saaneet mun suupielet vääntymään yllä näkyvään hymyyn!
Ostokset, etenkin oikeesti tarpeelliset sellaiset, jollaisia noi uudet bikinit edustaa. Joku älykääpiö anasti mun parhaat biksut Provinssissa joten nuo oli ihan perusteltu hankinta. Toi paita taas oli liian pinkki jäädäkseen kauppaan - noniin perusteltu sekin.
Paras laite Ylempänä tulikin todettua, ettei työmaalla jaksa aina hymyilyttää - helpompaa se on kuitenkin silloin, kun vahdittavana on lemppariaparaatti. Toi on sellanen minikokonen juna, johon paistaa kivasti aurinko (jos on paistaakseen) ja joka on niin tylsä, ettei siinä käy ikinä hirveesti lapsia, täydellinen siis!
Kesäiset makuelämykset - ite tehty pirtelö, mansikat ja latte terassilla, tähän ei varmaan tarvii lisätä mitään!
Hömppä kilppari + Sex & the City = mainio ilta
Kynnet hyvin, kaikki hyvin!

Tulipas paljon tietyn sävyisiä kuvia, mutta Jukka Poikakin sen tietää, paljon värei ja mieluiten pinkkii.
XOXO

7/09/2012

Päiväperhonen elää vain päivän

Mau! Vietin mun tän viikon toisen vapaan (meillä vapaapäivät osuu siis vain ani harvoin peräkkäisille päiville mikä ketuttaa) oikeessa stressisielun pyhätössä, kaukana sivistyksestä - missäpä muualla siis kuin mökillä !

Vaikka oonkin aikalailla kaupunkihenkinen ihminen, tekee välillä vaan niin hyvää eräjormautua, silläkin uhalla, että törmää ton ylempänä jöröttävän perhosen kaltaisiin ällötyksiin. Jokainen reissu noille huudeille on niiden "muutamien" hyttysenpistojen arvoinen - mun sielu ei lepää missään muualla niin totaalisesti, kuin noissa maisemissa.

Nyt päästän myös ruumiilliset ilmentymäni lepäämään ja painun pehkuihin ennen kuin kello on taas sata. Kommentoikaa kaikkea kivaa te kivat, se on kivaa aina !
XOXO

7/04/2012

Ei minotaurus välttämättä ollut läpeensä paha

Hoi! Kiireisen työpäivän jälkeen ei ole venereissun voittanutta, etenkään jos on ihana sää, huippua seuraa ja itse tehdyt eväät. Jännitys kutkuttelee vatsanpohjaa, kun paatin parkkeeraaminen kallioisen saaren rantaan onkin helpommin sanottu kuin tehty - mutta pienet vastoinkäymisethän kuuluvat kesäretkiin vai mitä?
Onko muita, joiden mielestä soutuvene on juuri se "ainoa oikea vene" ja taivas näyttää kauneimmalta juuri myrskypilvien madellessa auringonlaskun vanaveteen?
XOXO