8/29/2013

Salama-nteri vai sala-manteri?

Heissansaa ! Viikko on (tuttuun tapaan) hurahtanut hirmuista vauhtia kivojen juttujen parissa. Ihan uskomatonta, että nykyään kouluun on kiva mennä. Syksymmällä pimeiden aamujen herätyksiä helpottaa aivan takuulla ajatus kaikesta uudesta ja mielenkiintoisesta mitä tuun päivän aikana oppimaan.
①Tällä viikolla ollaan saatu olla paljon itse "mallipäinä". Tässä mun look ennen käsittelyä. ②Ja tässä lopputulos. Noora pesi, föönasi ja suoristi mun tukan etuosioita lukuunottamatta ja voi veljet oli taas silkkisen pehmeät hiukset ③Ollaan myös vierailtu viikon aikana luokan kanssa muutamissa Jyväskylän kampaamotukuissa. ④Joista ei tietenkään kykene poistumaan ilman toinen toistaan "tarpeellisempia" tuotteita. Halvat tukkuhinnat koituu vielä mun lompakon kohtaloksi, oon varma siitä! Onneksi ollaan saatu myös joitakin tuotteita ihan ilmaiseksi kokeiluun.
①Koulun ohella oon koittanut käydä ainakin sen muutaman kerran viikossa salilla, vaikka välillä tuntuu, ettei neljän jälkeen koulusta tullessa tarvitsisi muuta kuin mennä väsyneenä suoraan nukkumaan. ②En oo pitkään aikaan postaillut MITÄÄN kynsiin liittyvää, sillä nää on olleet taas koko kesän kasvatusvaiheessa. Viimein alkaa jotain tulostakin näkyä ③Ja tässäpä vielä föönikampaus maanantailta. Sukupuoleton (oikeesti kertokaa vapaasti näettekö tossa miehen vai naisen?) henkilö sai sivuleteillä varustetun voimakkaasti tyvikohotetun pörrökampauksen!

Huomenna ollaan lähdössä muutamien kampaajatytyjen kanssa valloittamaan Jyväskylän yöelämää, joten voi hyvin olla, että olen kykeneväinen palailemaan blogin pariin vasta ensi viikon puolella. Siispä kivat viikonloput kaikille siellä ruudun toisella puolen !
XOXO

Ps. liittyen tohon edelliseen ulkoasupostaukseen, haluisin kysäistä onko muilla bloggaajilla ilmennyt ongelmaa Bloggerin mallin muokkaus-toiminnon kanssa? Tarkoitan siis sitä, jolla saa kätevästi muutettua lähes kaikkea blogin ulkoasussa värit, taustat, fontit jne. Mun piti nimittäin tehdä kaikki muutokset suoraan html-koodeihin, koska se työkalu ei antanut jostain syystä muuttaa MITÄÄN. Onneksi olen koodari heheh.

8/26/2013

Suomenajokoira on perinteinen suosikkirotu

Moikka !
Tässä se nyt on, uusi ulkoasu. Joitakin pieniä muutoksia saatan vielä tehdä esim. fonttien ja sivupalkin sisällön suhteen, mutta aikalailla tälläinen tämä nyt olisi.Halusin palata "perinteiseen" otsikkokuvalliseen tyyliin ja valitsin tuohon näpsyjä, jotka mielestäni kertovat blogin nykyisestä sisällöstä paljon. Lisäksi kaipasin ulkoasulta tällä kertaa hillitympää tyyliä ja siksi taustaksi valikoitui lämmin harmaan sävy.

Heittäkäähän nyt kaikenmoista palautetta näkemästänne, mistä tykkäätte ja mistä ette?  Teidän mielipiteet on tärkeitä mulle !
XOXO

8/23/2013

Kissamakin ja pesukarhun hännät muistuttavat toisiaan


Mmmoi ! Tulin tekemään vielä nopean päivityksen, ennen kuin lähden yhtä huippua poikaa vastaan pysäkille. Kävin tänään koulun jälkeen veljen (!!!!!) kanssa kirpputorilla ja mukaan tarttui tommonen melkoisen perusrieputoppi. Ohuet olkaimet ja taaksepäin pitenevä malli olivat seikkoja, joilla toi lunasti paikkansa mun vaatekaapissa. Nyt, kun koulu on alkanut näen päivittäin toinen toistaan kivemmin pukeutuvia naisia ja oma kiireisenä aamuna päälle valikoitunut farkut+toppi+huppari yhdistelmä tuntuu kamalan valjulta. Niimpä yritän ajatuksen kanssa ruveta valitsemaan vaatteita päälle edes vähän varioiden. Uuden mallisesta topista on siis hyvä aloittaa.
Onko kellään muulla samanlaisia tuntemuksia? Jäikö helpot asut-jatkumo kesältä päälle?

Nyt toivottelen vain hyvät viikonloput kaikille ja heitän repun selkään !
XOXO

8/21/2013

Silkkiuikku on rauhoitettu

①Kiireisinä 8-aamuina on ihana turvautua luottohupparin ympärille kasattuun asuun ②Parasta tällä viikolla on ollut se, että ollaan päästy käsittelemään toistemme tukkia mallipäiden sijaan. Tossa mun nuppi on just pesty ja odottelee oikeaoppista föönausta ja suoristusta ! ③Valmis tukka ja ihanainen Sofia
①Close-up kuvaa (muistaakseni) eilisen asusta ②Ja koko asu ! Ihanaa, kun kesä teki edes pienimuotoisen comebackin ja ulkona on tarennut vähän kevyemmässä varustuksessa tällä viikolla ③Kerkesin tänään rullata ekaa kertaa koko pään täyteen permisrullia ja aikaa meni n.4h :DD Asiakkaalle toi setti pitäis saada vedettyä tuntiin, joten eikun jatkamaan harjotuksia..

Edelliseen koulujuttuja käsittelevään postaukseen jo kommentoitiinkin, että näitä on kiva lueskella/katsella, mutta mielelläni kuulisin muidenkin mielipiteitä ! Ja kommentoida saa toki rohkeasti ihan kaikkea muutakin, kuten aina ennenkin hihih. Nyt painun unille - huomenna hiushommat kutsuu taas siihen kamalimpaan kello 8 aikaan.
XOXO

8/19/2013

Jollakinlailla strutsi ja kenguru muistuttavat toisiaan




Moiska ! Tahdon jakaa kanssanne muutaman viikonlopun materialismionnellisuutta herättäneen löydöksen. Otin kerrankin tavoitteeksi etsiä kivat perusfarkut jostakin muualta kuin Carlingsista ja lompakko kyllä kiitti, kun mukaan tarttui nuo edullisemmat yksilöt H&m:stä. Olenko ainut, jonka mielestä kaikista vaikein on löytää tuollaisia iiiiihan basicfarkkuja? Tuntuu, että kaikki nahkapinnotteiset, revityt tai vähintään väriltää muuta kuin perus denimiä edustavat näyttää aina paremmilta.
Alimmassa kuvassa huipuin kirpparibongaus aikoihin - Juicy Couturen velourhuppari Vaikkei väri ollut mun silmään se kaikista mieluisin, auttoi 2 euron hintalappu ostopäätöstä jonkin verran, ymmärtänette varmaan mitä tarkoitan!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
XOXO

8/18/2013

Meksikon karvaton koira ei olekaan täysin turkiton



Heippa ja hyvää sunnuntaita kaikki! Ylempi kuvaläjä antaa hyvin osviittaa siitä, mikä mun arjen nykyään täyttää. Jepjep, hiukset. Ollaan koulussa päästy nyt jo vähän enemmän tosi toimiin ja pikkuhiljaa mm. permisrullailu alkaa sujua. Ihan alimmassa kuvassa poseeraa Tatjaana, jonka hiukset pääsi ensimmäisenä mun saksien käsittelyyn ja lopuksi tein hänelle vielä tommoisen nopean lettikampauksen. 
Voisi luulla, että koulussa kaiket päivät tukkaa näperreltyään ei tekisi mieli enää panostaa omiin karvoihin vapaa-ajalla juurikaan, mutta mulla homma on ainakin toistaiseksi ihan päinvastoin. Omien hiusten laittelukin muuttuu koko ajan mielenkiintoisemmaksi, kun koulussa oppii kaikkea uutta hiusten käsittelystä jne. Tuntuu tosi oudolta, että nytkään en odota tulevaa kouluviikkoa miehen sukupuolielin otsassa, vaan oon oikeastaan jo täpinöissäni siitä, mitä mahdan ensi viikolla oppia. Tälläistä koulunkäynnin pitäisi aina olla!
XOXO

8/13/2013

Satelliittipaikannin asetetaan haiden ja delfiinien tapauksessa evän tyveen



Hoi! Eilen lähdin kouluun ylempänä näkyvässä varustuksessa. Kun palasin reissultani (tuntui muuten 16 asti kestävä koulupäivä TODELLA pitkältä) huulen alla nökötti tommoinen koru Instassa seuraavat saikin smiley-päivityksen reaaliajassa!
Itse tykkään tästä hirmusti, vaikka oon aikaisemmin aatellut, ettei kyseinen lävistys sovi mulle suurien ja epätasaisten etuhampaiden vuoksi. 
Mitäs siellä tuumitaan? Jeejee vai eiei?
XOXO

8/11/2013

Useat kotkat on tunnistemerkitty




Hellurei ! Nopea asupäivitys eiliseltä, ennen kuin kömmin kunnon unille huomista pitkää koulupäivää ajatellen. Tuommoisena lähdin siis eilen maanpuolustusmikäliejuhlaan(?!?), toisinsanoen katsomaan/kuuntelemaan oman sotilaani valaa. Huomaatteko mitä puuttuu?
XOXO

8/08/2013

Kääpiökoiralla on iso ego




  Tere! Yllä parit koulunaloitusasut, joista voi helposti huomata, kuinka uusi lempparikoru seuraa nykyään kaikkiin mahdollisiin asuihin ja kuinka kovasti valon määrä vaikutta iPhone-kuvien laatuun. Alempana mun aikataulujen uusi pelastaja, ihastuttava Muumi-kalenteri Päätin kaikkien näiden ilmaiskalenterivuosien jälkeen panostaa tällä kertaa allakkaan oikein kunnolla, kun sellainen nyt oli joka tapauksessa ostoslistalla. Muhun teki vaikutuksen etenkin noi viikkojen väleistä löytyvät kuvitukset, ihanaa katsella vähän muutakin kuin matiketopelasu-rivistöjä. Eikös olekin aivan ihastuttava?

Nyt tämä tyttö vetäisee lopun rahkasta nassuun ja polkaisee (korjatulla) pyörällä salille antamaan painoille kyytiä. Luulenpa, ettei multa tästä uudelleen syttyneestä bloggausinnosta huolimatta huomenna postausta irtoa, joten toivotan nyt jo ajoissa mukavaa viikonloppua kaikille!
XOXO

Ps. päätin myös juuri, etten enää jatkossa "korosta" tekstistä avainsanoja suuremmiksi/erivärisiksi - jotenkin koin tärkeäksi kertoa tämän teille :D Olen muutenkin suunnitellut blogin ulkoasun päivittämistä, joten kaikki mielipiteet (esim. mikä tässä ulkoasussa on hyvää/mikä yleensä miellyttää silmää) ovat tervetulleita!

8/06/2013

Omena- ja vadelmamato lienee serkuksia

Moro! Ihan uskomatonta, oon päivittelypuuhissa jo toisena päivänä putkeen. Ehkä tää uusi ihanan vikkelä nettiyhteys vaikuttaa asiaan. Luulenpa, ettette te siellä näyttöpäätteen toisella puolen pane lainkaan pahaksi, jos postailutahti tästä vähän reipastuisi - ettehän? 
Mutta asiaan (tai "asiaan), kävin tsekkailemassa Vilman uuden asunnon ihanan tavallisen yökyläilyn merkeissä. Tehtiin teeleipiä, katottiin hyvä leffa ja naureskeltiin aamupuolelle yötä päättömille jutuille - täydellinen ilta siis

①Laitettiin illalla myös kasvonaamiot ja tottakai otettiin pöhköjä kuvia! ②Mulle tuli hieman epäonnistunut olo, kun Vilu oli juuri vasta saanut muutettua tohon kämppään ja kaiken häslinginkin keskellä se jaksaa panostaa aamupalatarpeisiin paremmin, kuin meitsi 4kk asustelun jälkeen :D No, aina ei voi voittaa. ③Iltapäivällä jatkoin matkaani Satsiin ja kävin vähän ähräilemässä salilla. ④Reenin jälkeen odotti epämiellyttävä yllätys, kun joku mielenköyhä oli anastanut mun joposta sellaisen penkin säätöjutun, jolla sen korkeutta saa kätevästi säädeltyä ja joka estää mm. penkin pyörimisen (kaikki, joilla on jopo tietää mistä puhun) ja sapetti ihan tajuttomasti taluttaa väsyneenä tota fillaria kämpille. 
Onneksi postiluukusta oli tupsahtanut mukava yllätys ja tein suihkun jälkeen itselleni herkkusalaatin, niin mieli parani vähän. 

Nyt on meitsin 4 päivän kesäloma lusittu ja huomenna aika palata pitkästä aikaa koulunpenkille, kun aloitan kaksi vuotta kestävän taipaleen kohti parturikampaajan ammattia. Kieltämättä vähäsen jänskättää miltä tuntuu pitkästä aikaa istua tunteja hiljaa, kun oon nyt viimeiset puoli vuotta jutellut lähestulkoon taukoamatta asiakkaiden kanssa. Löytyykö lukijakunnasta yhtäkään mun kohtalotoveria, joka suuntaa jo huomenna kuonon kohti koulua?
XOXO

8/05/2013

Heinäsorsa kouliintuu pullasorsaksi sangen nopeasti





Haudihau ja miau! Esittäisin nyt kaksi kysymystä: kuinka innoissaan ihminen voi olla jostakin esineestä? Toinen kysymys on aikalailla sama kuin edellinen, mutta korvataan viimeinen sana ruualla. Olen metsästellyt tollasta vinyylilevy-kulhoa siitä asti, kun muutin omaan asuntoon. Tottakai niitä käveli vastaan kirpparilla päivittäin silloin, kun asuin vielä porukoilla, mutta kappas vaan piti kaivaa kissat, koirat ja kamelit apuun sitten, kun tosissaan tarve tuli!
Ja mitä ruokaan tulee - itse tehtyä peking-kanaa ja ylilyöntiherkkuvohveli satamassa parhaan pojan seurassa - ei varmaan tarvitse sen enempiä selitellä.
XOXO