11/25/2013

Pienikin papukaija on yllättävän moniruokainen

Bloggers Inspiration Dayssa tarjoutui mahdollisuus osallistua Indiedaysin ja VAASANin herkkuhaaste-kampanjaan. Tarkoituksena oli ideoida ja toteuttaa jokin resepti käyttäen hyväksi VAASANin herkullisia tuotteita Neljästä eri teemasta minua inspiroi eniten energinen aamun aloitus, sillä luulenpa etten ole ainoa, jonka mielestä vinkkejä nopeaan ja hyvään aamupalaan ei koskaan voi olla liikaa!

½ avokado
merisuolaa ja mustapippuria

Itse pidän ruisleivästä eniten paahdettuna, joten aamiaisen valmistus aloitetaan paahtamalla palaset. Tällä aikaa avokadon voi halkaista ja paloitella tai kypsyysasteesta riippuen muussata valmiiksi. Kun leivät pomppaavat paahtimesta, ei muuta kuin avokado kyytiin sekä ripaus merisuolaa ja  mustapippuria tuomaan paremmin esille avokadon makua. Yksinkertaista, terveellistä ja energistä - juuri sitä mitä aamulla kahvi kupillisen kylkeen tarvitaankin.

Kyseinen yhdistelmä on ollut herkkuani jo useiden vuosien ajan ja klassikko sai uuden pirteän maun VAASANin uutuuden, pikkuisten ruispalojen ansiosta. Leipä on hieman jälkiuunimaisempi kuin isoveljensä ja maistui minun suuhuni vielä originelliä paremmalta

Suosittelen ihan jokaista kokeilemaan moista aamun aloitusta sekä äänestämään reseptiäni ja osallistumaan kilpailuun Indiedaysin&VAASANin kampanjasivulla
XOXO

11/24/2013

Mahdetaanko konnankoukulla havitella kilpi- vai rupikonnia?

Sunnuntai-illat eivät ikinä ole olleet lemppareitani. Vielä vähemmän ne ovat sitä nykyään, kun paluu inttilesken yksinäisyyteen lämähtää vasten kasvoja. Olen ottanut tavakseni pyhittää nämä illat itseni hemmotteluun. Uusi lakkaus kynsiin ja television tuijottelua herkullinen smoothie kaverina Suihkussa vietän aikaa pitkään - kerrankin ihan yksin!

Hauskaa alkavaa marraskuun viimeistä viikkoa! Ajatelkaa - ihan pian on jo joulukuu.
XOXO

11/22/2013

Strutsi pörhistelee pyrstösulkiaan



On niin villiä saada välillä toimittaa kampauspään virkaa Kauppareissu elegantti nuttura päässä tuntui heti hauskan juhlavalta ja tieto siitä, että tähän tukkaan saa sivusiilistä huolimatta klassisen kauniita kampauksia ilahdutti mieltä. 
Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille !
XOXO

11/21/2013

Maaorava rakastaa pähkinöitä

Lähipäivinä arkeen ovat tuoneet helpotusta pienet ihanat jutut  Kulmien ja ripsien värjäystä harjoitellessa olemme saaneet taas välillä olla itse asiakkaina ja keskellä koulukiireitä puolituntinen hemmoteltavana on tehnyt todella hyvää ! Kotona mieltä ovat piristäneet kauniit uudet sisustuelementit. Mahtavaa, että löysin vihdoin sopivat ja ennen kaikkea mieluisat verhot piskuiseen keittiön ikkunaani. Siivousurakan jälkeen tuoksukynttilät ovat kuin piste i:n päälle ♥ Millaiset asiat teitä ilahduttavat harmaan syysarjen keskellä?
XOXO

11/19/2013

Riikinkukotkin viihtyvät ryhmissä

 Lauantaina vietin huikean päivän, huikeilla mestoilla, huikeassa seurassa ! Indiedayssin Bloggers Inspiration Day oli juuri niin hieno tapahtuma, kuin olin ajatellutkin Oli hauska nähdä upeita bloggaajia "tosielämässä" ja tutustua uusiin ihmisiin. Eikä tapahtuman pisteitä ainakaan laskeneet mukavat kotiin viemiset. Kiitokset myös Annille mukavasta hengailuseurasta (ja hänen kameralleen muutamista näistä kuvista hih)
XOXO

11/13/2013

Lehmä on leppoinen kaveri

En varmasti ole ainut, jonka liikuntainto laskee syksyisin. Vaikka salilla onkin lämmintä ja kuivaa, kysyy paljon tahtoa taivaltaa syysmyrskyssä rääkkäämään itseään. Olen koettanut opetella terveempää suhtautumista liikkumiseen ja etenkin syömiseen nyt syksyn aikana. Silloin, kun väsyttää ja pelkkä ulkoilman tarkkailu ikkunan takaa masentaa, laitan youtubesta joogamusiikin soimaan ja pyhitän tunnin jooga ja pilatesliikkeille, sekä venyttelylle. Kaikki liikunta on hyvästä!
Aloitin herkkulakon reilu kolme viikkoa sitten ja samalla päätin panostaa säännöllisiin ruokailuaikoihin - ei enää paastoilua! Olen pysynyt ruodussa todella hyvin ja kroppakin tuntuu tyytyväiseltä

Muuttuvatko teidän liikuntahalut vuodenajan mukaan? Millaisia tuntemuksia ylipäätäänsä tälläinen postaus herättää? 
XOXO

11/09/2013

Saluki on tarkka karvoistaan


Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, torstaina olin hiusmallihommissa. Kyseessä oli kampausnäytös, joten mitään suuria muutoksia ei onneksi tarvinnut pelätä! Mua jännitti miten edustajat suhtautuu sivusiiliin, mutta onneksi siitä ei tullut sanomista. En oo kahteen vuoteen värjännyt tukkaa ja toivoin ettei siihen tehtäisi mitään voimakasta värikäsittelyä. Niimpä mulle laitettiin vain kylmä kiiltosävyte, joka kuluu pesussa pois. Itse en edes juurikaan huomannut eroa :D
Kampaukset olivat perus hiusmallityyliin sanalla sanoen erikoisia. Mun tukkaan tosiaan kiedottiin sähköteippiä - hui! Päivä oli kaikenkaikkiaan todella mielenkiintoinen ja inspiroiva Suosittelen kaikkia tarttumaan rohkeasti moiseen tilaisuuteen mikäli sellainen vain sattuu eteen.

Mainiota viikonloppua kaikille, muistakaa onnitella isiä huomenna!
XOXO

Ps. Vielä on huomiseen asti aikaa käydä äänestämässä blogiani täällä

11/05/2013

Silmälasikobra on luonnon oma optikko


Saanko esitellä, lempipaikka pikkuisessa asunnossani Ikeasta löytyi vihdoin viikonloppuna kauan haikailemani (teko)lampaantalja rottinkituolin pehmusteeksi ja samalla hankin muutamia muita pieniä juttuja, kuten tuon pitsireunaisen tuikkuastian täydentämään sisustusta. Alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen siihen, miltä täällä näyttää, vaikka näin pienessä asunnossa sisustusunelmien edelle ajaakin välillä pakosti tilan käyttö.①Viikonloppuna kävin siis äidin ja isin kanssa päiväreissulla Kuopiossa ja olin iloinen päästessäni ulkoiluttamaan uusia "kuukenkiäni", kuten veljeni ne nimesi. Hauskaa miten korot, tuossakin muodossa saavat koivet näyttämään heti solakimmilta! ②Sunnuntaina yllätin koko perheen loihtimalla meille katkarapuleivät nam! ③Ja illalla tein äidin antamista mansikoista smoothien, johon lorautin hieman vaniljanmakuista palautusjuomaa


Ylihuomenna olen menossa hiusmalliksi, joten ensi kerralla on mitä luultavimmin luvassa vähän tukkajuttuja. Hauskaa viikkoa kaikille !
XOXO

11/02/2013

Kavioeläimillä on luonnostaan korkokengät


Vihdoinkin! Kun löysin taannoin esittelemäni turkiksen tiesin heti, mikä olisi seuraavana hankintalistallani. Läskipohjatennarit Näille on lienee jokin oikeampikin nimitys, mutta itse en tiedä sitä. Mielestäni nuo näyttävät kaikista parhaalta lyhytvartisina, mitä mieltä te olette kyseisistä popoista ylipäätäänsä?
XOXO 

11/01/2013

Metsäkauris on aina paleodieetillä

Tänä syksynä olen innostunut monista uusista asioista. Yksi niistä on niinkin tavallinen juttu, kuin smoothiet. Olen niistä aina kyllä pitänyt - kukapa ei, mutta olen ajatellut valmistamisen olevan turhan aikaa vievää puuhaa. Viime aikoina olen kuitenkin tarttunut useana iltana sauvasekoittimeen ja tehnyt ison annoksen kyseistä herkkua, iltapalaksi ja aamupalaksi. Nautin itse smoothieni sokerittomana, sillä minusta marjojen ja hedelmien omat maut tulevat niin parhaiten esille. Yllä poseeraa viimeisin tuotokseni, mustikkasmoothie höystettynä äidin tekemällä, sokerittomalla omenahillolla - nam
Jos tiedätte voittamattomia makuyhdistelmiä niin jakakaahan ne ihmeessä !

Hauskaa viikonloppua kaikille ja älkää vilustuko, itse taidan nimittäin olla jo flunssan kourissa.
XOXO