4/30/2014

Jaavankääpiökauriista ei saisi edes lapasia

 
Kävin perjantaina hakemassa postista paljon odotetun paketin. Tilaamani siveltimet olivat vihdoin saapuneet ! Meillä alkoi tässä jaksossa ehostuskurssi, jota varten luonnollisesti tarvitaan jos jonkinlaista sutia ja pensseliä. Vielä en tiedä, mitä noilla kaikilla siveltimillä edes tehdään, mutta odotan jo innolla, että pääsen harjoittelemaan  Mitä tykkäätte sivellinsetin väristä? Se vaikutti minun valintaani arvatenkin eniten, mutta plussana tällä paketilla oli lisäksi halpa hinta, joka johtui varmasti osaksi siitä, ettei siveltimiä ole tehty oikeiden eläiten karvoista - aivan kuten halusinkin.
 
Nyt ei muuta kuin riemukasta vappua kaikille 

4/28/2014

Staffordshirenbullterrieri rakastaa maailmaa


Tässä hän on, meidän perheen uusi silmäterä  Pikkuherra Raipe on 7 viikkoinen staffipentu, joka saapui siis porukoille perjantaina. Viikonloppu meni kuin hujauksessa tähän veitikkaan tutustuessa ja olen nyt alkuviikon hoitovapaalla koulusta ja pidän pienelle seuraa päivisin. Olemme koko perhe aivan rakastuneita tähän rääpäleeseen - kuvia kun katsoo niin voitte varmaankin ymmärtää miksi.
 
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille 

4/25/2014

Makrilli kiiltelee upeasti auringonvalossa



Sain synttärilahjaksi lahjakortin Gina Tricotiin ja kerrankin päätin käyttää sen heti. Oli ihanaa ostaa pitkästä aikaa kerralla useampia ihan uusia vaatteita kirpparikaman sijaan. Täytyy sanoa, että kirpputorishoppaaminen tekee kuitenkin jatkossakin hyvää mun vaatekaapille - noista ostoksista päätellen se taitaisi olla sisällöltään melko yksivärinen. Löysin myös täydellisen glitterlakan, jossa on monen kokoisia hileitä.

Meidän koko perheelle saapuu tänään illalla yhteinen suuri lahja Hänestä kerron lisää takuulla myöhemmin.
Ihanaa viikonloppua kaikille

4/23/2014

Panamanjaguaari kylpee auringossa


Eilen minulla tuli huimat 21 vuotta mittariin, sekä samalla juhlittiin kilpparin kanssa jo 13 vuotista yhteistä taivalta (mikä luultavimmin jatkuu vielä 80 vuotta). Saatiin sovittua treffit tyttöjen kanssa tälle päivälle ja niimpä käytiin yhdessä illallisella. Kanacaesarsalaatti ei petä koskaan, tuosta seurasta nyt puhumattakaan Istuttiin hyvä tovi aurinkoisessa nurkkapöydässä vielä ruokailun jälkeenkin ja naurettiin. Ihana piristys keskellä viikkoa!

4/21/2014

Sinisimpukka ei edes ole kovinkaan sininen

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää teitä positiivisista kommenteista edelliseen postaukseen Kiitos ! Lisää mielipiteitä saa tietenkin laittaa.
Pääsiäisloma kului iloisissa merkeissä sukuloiden yhdessä kullan kanssa, sekä rauhoittuen hieman arjen keskellä. Yllä näkyy pieniä, mutta tärkeitä paloja lomasta. Aamiaispiknik pörrömatolla (myös mieheke on oppinut tuorepuuron ystäväksi) ja postiluukusta kolahtaneet festariliput Suuntaako kukaan teistä kesällä Provinssiin?

Huomenna herään taas vuoden vanhempana - hui! Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle

4/19/2014

Jaavansarvikuonon nahka on paksu

Tässä poseeraa onnellinen kroppa. Vihdoin kaiken maailman hankaluuksien jälkeen keho alkaa tuntua tyytyväiseltä - vaikken minä olekaan siihen täysin tyytyväinen (tuskimpa kukaan on).
Mun onnellisen kropan keskipiste on onnellinen masu. Olenkin blogissa sivulauseessa kertonut omaavani herkän vatsan, joka tahtoo kiukkuilla milloin mistäkin. Nyt olen ollut puoli vuotta (joulua lukuunottamatta..) herkuttomalla linjalla, ei karkkia, sipsiä, jätskiä, ei hese- tai mäkkimättöä, ei pitsaa, ei lettuja, eikä leivonnaisia. Myös alkoholin käytön olen jättänyt melkein nollaan, samaisen puolen vuoden sisällä olen juonut 2 kertaa. Onneksi näin, sillä olen tainnut löytää sen tien, jolla masuni ja näin ollen koko kehoni on tyytyväinen ja jolla aion jatkaa.
Vaikka välillä tuntuukin hölmöltä kieltäytyä kahvipöydässä kekseistä tai viettää lauantai-iltoja ennemmin salilla tai äidin kanssa lenkkeillen kuin baarissa, kiitän itseäni taas arkena. Kun olo tuntuu energiseltä kahden viikon vapaapäivättömistä koulu- ja työyhdistelmäputkista huolimatta pakostakin ajattelen - näinhän sen pitää olla.
Omaan hyvän itsekurin ja siksi mulle sopii totaalikieltäytyminen herkuista. Kun sokerikierteestä pääsee eroon, maistuu vaikkapa normaali jogurtti todella makealta. Entiset mättöherkut korvaan kuivatuilla hedelmillä tai vaikka banskupannareilla En tiedä, milloin aion tämän "lakon" lopettaa, voi olla etten koskaan. Absolutistia minusta tuskin koskaan tulee, mutta jatkossakin jätän "turhan" juomisen pois - festarit tai parhaiden kavereiden synttärit ovat toki asia erikseen
Sen lisäksi, että katson tarkkaan mitä suuhuni laitan pidän myös nykyään huolen unensaannistani. Nukun joka yö vähintään 8 tuntia ja yritän rauhoittaa illastani pari tuntia ennen nukkumaan menoa, jotta nukahtaminen on nopeampaa. Jos olisin sanonut lukioaikaiselle, koko elämän univaikeuksista kärsineelle minulle, että tiesitkö eläväsi parin vuoden päästä täysin univelatonta elämää, en olisi takuulla uskonut. Minun kohdallani hyvät yöunet vaativat säännöllisyyden ja iltarutiinit. Onneksi kaverit ovat olleet pääasiassa ymmärtäväisiä, kun livistän aikaisemmin esimerkiksi yhteiseltä illalliselta nukkumaanmeno ajan vuoksi
Ihan viimeisimpänä olen päättänyt alkaa huolehtia päivittäisestä veden juomisesta. Pidän juomapulloa aina mukana ja koitan muistaa hörppiä vettä myös asiakaspalvelussa, värin vaikutusajoilla ja muissa sopivissa paikoissa. Riittävän vedensaannin positiiviset vaikutukset olen huomannut jo ainakin ihossa, joka tuntuu kauttaaltaan kehoa kimmoisammalta.
Millaisia fiiliksiä tämmöiset postaukset herättää? 

4/17/2014

Valkogasellitkin noudattavat gluteenitonta ruokavaliota

Vihdoin tartuin tuumasta toimeen ja valmistin eilen illalla itse mysliä Kuten varmaan kaikki kaupan mysleistä luopuneet, myös minä totesin heti omaa tekelettä maistettuani, että miksen ole tehnyt tätä jo kauan sitten? Aamupalatuorepuuro maistui taivaalliselta oman myslin kanssa. Minun myslini on gluteeniton ja hyvin yksinkertainen versio, mutta suosittelen lisäämään joukkoon vaikkapa suosikki pähkinöitä. Itse en niitä valitettavasti voi allergian vuoksi käyttää.

Gluteeniton perusmysli:
2,5dl tattarisuurimoita
n. 8dl vettä

2dl kaurahiutaleita
3rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
2tl hunajaa
rusinoita

Keitä tattarisuurimoita vedessä n. 12min ja huuhtele siivilässä useaan kertaan. Valuta hyvin. Tässä vaiheessa tattarimäärä voi tuntua valtavalta, mutta nesteen haihtuessa suurimot kutistuvat. Levitä suurimot pellille ja paahda 125° uunissa 20min. Sekoita hieman paahtuneet suurimot ja kaurahiutaleet kulhossa. Lisää joukkoon sulatettu kookosöljy ja hunaja. Koko seos taas takaisin pellille ja uuniin. Seuraile tattarin paahtumista, sen tulee "kuivua" kokonaan, huomaat kyllä muutoksen kun sekoittelet välillä. Loppupaahtoon minulla meni n. 40min. Kun seos on mielestäsi koostumukseltaan sopivaa, nosta jäähtymään. Itse annoin olla yön yli. Sitten vain oman maun mukaan rusinoita ja/tai muita kuivattuja hedelmiä sekaan. Säilyy kannellisessa astiassa hyvänä useamman kuukauden, vaikka voin kyllä luvata, että tuo määrä tulee takuulla syötyä nopeammin

Onko kukaan teistä kokeillut myslin valmistamista itse?
Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille  

4/15/2014

Albiino kilpikonna on hellyyttävä tapaus

Parin kirpparireissun täydellisiä löytöjä Valkoisen pitsinapapaidan näen jo päälläni kesän festareilla ja kultainen rannekoru on yksinkertaisuudessaan kaunis.  
Laukku puolestaan on alunperin Zarasta ja lunasti paikkansa mun tarkoituksella karsitusta kokoelmasta kätevän kokonsa vuoksi. Täydellinen tila viikonloppureissujen kamoille, mutta siitä huolimatta ulkonäkö on hillitty ja elegantti, juuri sellainen mistä nykyään pidänkin. Laukussa ei ole vetoketjua tai nepparia, vaan tavarat suljetaan sisälle vuoresta muodostuvaan "pussiin", mikä oli minusta hauska yksityiskohta ja mahdollistaa hieman ylitsepursuavankin sisällön kuljettelun - taas hyvä juttu festarikesää ajatellen. Nahkaisissa asioissa minua viehättää tietyt kulumisen merkit, jonka vuoksi pienet kolhut ja hapsut siellä täällä eivät haittaa, päin vastoin
Miltä näyttää?

4/14/2014

Merisiili viihtyy Kreikan saaristossa

①Äidin ihana salaattiyllätys töiden jälkeen ②Minä ja ruotoletti! ③Vaihteeksi mahdollisimman luonnollisen sävyiset kynnet pienillä glitterhileillä. ④Minun ja kullan yhteinen herkku - bataatti ranskikset ja kana nam!

Pitkästä aikaa kuvia lähipäiviltä kollaasi-muodossa. 
Iloista alkanutta viikkoa kaikki 

4/12/2014

Kultapandan häntä on pörröinen


 Yllä näkyvässä asussa olen hipsinyt tänä viikonloppuna niin konservatoriolle laittamaan hiuksia, kuin töihin ja kaupungillekkin. On ihanaa, kun vanhat ja uudet vaatteet sekä asusteen toimivat yhdessä. Takin varmaan muistattekin tästä hehkutus-postauksesta. Tikattu, kultaisin yksityiskohdin koristeltu laukku sen sijaan on mun ensimmäisiä laukkuostoksia ikinä, toisinsanoen niin vanha, etten ikää edes muista ja rikkoutuneesta lukostaan huolimatta silti edelleen yksi mun suosikeista

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa 

4/11/2014

Musta lammas ainakin erottuu


Olen kolunnut läpi KC:n Four Reasons-sarjan tuotteet ja ehtinyt jo vähän kyllästyäkin - yllä näkyvä materialistin unelma tuli siis kuin tilauksesta Uusi Black Edition sisältää työstö- ja viimeistelylakan, kiiltosuihkeen, muotoilucreamin sekä -pasten. Ihanan freesejä tuoksuja ja elegantti ulkonäkö. Sarjan työstölakkaan olen aivan rakastunut! Onko teistä kukaan törmännyt/päässyt testaamaan näitä uutuuksia?

4/08/2014

Lohikäärmeet ja mammutit eivät tavanneet




Tiistaiaamujen ihanuutta: aamupala ja laittautuminen kaikessa rauhassa. Olen nyt muutamana aamuna herännyt innosta pinkeänä, sillä jääkaapissa on odottanut jännittävä aamiaisuutuus - tuorepuuro Oletteko te jo kokeilleet? Mikäli kiinnostaa, voin kirjoittaa myöhemmin uudesta aamujeni rakkaudesta tarkemmin.
Aurinkoista viikon jatkoa

4/06/2014

Keväisin corgilla on karvanlähtöaika

Ajattelin pitkästä aikaa vähän kertoa omista hiustenhoitorutiineistani - jännä nähdä itsekin miten lempparituotteet vaihtuu ja tukka todella kasvaa vaikkapa tähän postaukseen verrattuna. Tällä hetkellä panostan kovasti talven jäljiltä kuivahtaneen tukan kosteuttamiseen sekä silotteluun. Sävyttävien tuotteiden käyttö on jäänyt vähemmälle.
Tämän hetken lempparikolmikko Davinesin aivan parasta hiusöljyä hieron joka pesun jälkeen kosteaan tukkaan, jonka jälkeen suihkin lähinnä tyvialueelle Balmainin suolasuihketta - paras tuote lajiaan tämäkin. Yöksi kiepsautan tukan löysälle sykerölle. Aamulla vielä hieman kosteisiin hiuksiin Schwarzkopfin smoothing lotion ja ammattimainen pää alas päin-föönikuivatus. Tällä pohjalla pärjään seuraavat kaksi aamua vain kuivashampoon ja lakkapullon kanssa.
Nukun joka yö hiukset kiinni, olivat ne sitten kuivat tai märät. Parempihan olisi pitää tukka öisin auki, jottei ponnari pääse katkomaan hiuksia. Itse en kuitenkaan moiseen pysty, joten päätin hankkia kokeiluun "puhelinlankaponnarit" joita niin tutut kuin tuntemattomat ovat hehkuttaneet. Kyseisten ponpuloiden kehutaan katkovan hiuksian tavallisia vähemmän, sekä pysymään materiaalinsa ansiosta paremmin paikallaan - kuulostaa hyvältä Jännityksellä odotan ihastunko itsekin näihin! 

4/01/2014

Sammakonkutu saattaa jäätyä lampiin

Hyvää huhtikuun ensimmäistä ja aprillipäivää Mua ei ole vielä huijattu .. Saas nähdä miten loppupäivä asiakaspalvelun merkeissä menee.
Kello soi tänään jo 7, vaikka menen taas vasta 12 kouluun - taidan olla vähän höntti! Tykkään vaan niin kovasti hitaista aamuista. Tänäänkin kerkesin nautiskella rauhassa aamupalasta, panostaa vähän enemmän arkikampaukseen (ja kuvata sen onnistuneesti omin käsin ...) sekä mikä parasta tehdä viikkosiivouksen ! Illalla onkin sitten ihana palata puhtaaseen kohtiin
Löytyykö teistä aamuihmisiä?