1/28/2015

Treenifiiliksiä & belfieitä

Mulla oli eilen pitkästä aikaa vapaapäivä, jolle en ollut suunnitellut yhtään mitään tekemistä. Rentouttavan aamiaisen jälkeen olin täynnä energiaa, joten vetäisin treenin pitkän kaavan kautta
Muistatte varmaan mun kahvakuulaintoilupostauksen vuoden alusta? Innostus ei ole hiipunut vieläkään, vaan päin vastoin! Mulle treenaamisessa on aina ollut kaikkein vaikeinta salille lähteminen. Nyt tätä ongelmaa ei ole, kun saan tehtyä tehokkaita treenejä kotona. Tässä meidän kolmiossa on yksi ns. ylimääräinen huone, joka ollaankin nyt pyhitetty jumppaamiselle. Haaveilen kahvakuulan ja käsipainojen lisäksi vielä sellaisesta isosta jumppapallosta, sillä rakastan tehdä keskivartaloa sen avulla.
Jokaisen treenin päätteeksi olen ruvennut tekemään käsilläseisonta harjoituksia. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, kuulostaa helpolta mutta todellisuudessa kyseessä on tehokas koko vartalon liike, jota voi verrata lankkupitoon - joka tosi suoritetaan tässä tapauksessa pääalaspäin. 

Olisiko teillä jotain postaustoiveita treeneihin ja hyvinvointiin liittyen? Tykkään kirjoittaa näistä aiheista, joten otan toivomuksia mielelläni vastaan

1/26/2015

All my winter favorites

 Ihanaa alkanutta tammikuun viimeistä (!!!) viikkoa Alkuvuosi on lähtenyt todella reippaasti käyntiin, mitenkäs teillä? Halusin tehdä syksyn tapaan postauksen talven lemppariostoksista/jutuista. Olen saanut ruksittaa monta kohtaa pois "must have ostoslistalta". Suurin osa näistä jutuista onkin näkynyt blogissa jo omissa postauksissaan, mutta musta tällästen kokoelma-postauksien tekeminen ja lukeminen on niin hauskaa, ettei haittaa vaikka joukossa olisikin jo ennestään esiteltyjä asioita.
Uggit tuskin kaipaavat enempää selittelyä.. Olen näihin vieläkin aivan rakastunut Ihanaa, että nyt kun on ollut kovempiakin pakkasia varpaita ei ole palellut vaan päin vastoin - sisätiloissa nämä jalassa tulee melkein kuuma.
Sain joululahjaksi mieheltä paljon toivomani Bb-korvakorut, joiden etummaiset pallot ovat täynnä pieniä kirkkaita timantteja Näiden korviksien myötä tein itseni kanssa lupauksen parantaa tapani ja ottaa korvakorut pois korvista ennen suihkua. Olen nimittäin pilannut vaikka kuinka monet korvikset käyttämällä niitä yötä päivää suihkussa, saunassa, uimassa - ihan kaikkialla. Veljeni onnistui sattumalta(ko?) antamaan mulle niin ikään joululahjaksi tuollaiset tavalliset helmikorvikset, jotka mätsäävät kivasti noihin Bb-versioihin.

Kuten viime postauksessa kerroin, nämä farkut olivat olleet ostoslistalla todella kauan, ennen kuin viimein sain ne omakseni Nämä Gina Tricotin Molly-malliset farkut on ainoat, jotka uskallan ostaa sovittamatta, sillä parempia farkkuja minun vartalotyypilleni ei ole koskaan tullut vastaan. Ainoa miinus näissä valkoisissa farkuissa on tietenkin värin lian arkuus. Tänäänkin haluaisin kovasti laittaa nämä jalkaan, mutta mikäli töissä tulee tänään eteen värjäysasiakkaita, ei idea ole ollenkaan niin hyvä.. Toisaalta taas ne päivät, jolloin valkoiset farkut voi huoletta pukea jalkaan tuntuu sitten ihanan spesiaaleilta ja muuta asua niiden ympärille tulee varmasti mietittyä huolellisemmin
Kun menin ensimmäistä kertaa joululoman jälkeen töihin, yksi mun työkavereista kommentoi, että näytin ihan oudolta, kun mulla ei ollut pinkkiä Baby lipsiä huulissa. Tuo kirkuvan pinkki huulivoide on siis ollut todella kovassa käytössä tänä talvena. Se onkin tuonut kaivattua piristystä arkilookkiin vuoden pimeimpinä aikoina Nyt pinkki on kuitenkin saanut hieman väistyä tuon uuden Dr. Rescue-huulivoiteen tieltä, sillä tämä uusi hoitaa talven kuivattamia huulia vielä tavallisia Baby lipsejä vieläkin tehokkaammin. 
Tämä tuoksu ei ole uusi, mutta halusin ottaa sen mukaan postaukseen. Kyseinen Paco Rabannen Lady Million-parfyymi on nimittäin ollut mun päivittäisessä käytössä nyt todella pitkään. Mullahan on nyt tarkoituksellisen tuoksukarsinnan jälkeen käytössä vain kaksi tuoksua ja tämä on niistä syvempi ja naisellisempi. Talvella kaipaan voimakkaampaa tuoksua ja siksi tätä on tullut käytettyä nyt ahkerasti. Ilmeisesti tuoksu on myös monen muun mieleen, sillä viime aikoina olen saanut todella usein kehuja siitä, että tuoksun hyvälle, mikä on aina mukava kuulla

Millaisia ostoksia te olette tehneet talven mittaan? Entä löytyykö ostoslistalta vielä jotain talvista vai alkaako jo kevät fiilistely?

1/23/2015

White Molly Highwaist Jeans

Vapaapäivä koulusta, oppari sisällysluetteloa vaille valmiiksi kirjoitettuna ja ihana viikonloppu Jyväskylässä tiedossa Niin monta syytä olla iloinen, ettei mua edes harmittanut vaikka asukuvaukset meni vähän penkin alle yllättävän runsaan lumipyryn vuoksi. Halusin kuitenkin julkaista nämä kuvat, sillä tahdoin teidänkin näkevän tällä viikolla postiluukusta kolahtaneet ihanuudet - valkoiset farkut Kyttäsin näitä useamman kuukauden Gina Tricotin nettisivuilta, sillä ne oli kaikista kaupoista ja netistä loppuunmyyty todella pitkään. Viime viikonloppuna odotus kävi toteen ja ei tarvinnut aikailla kun napsautin omani ostoskoriin. En malta odottaa näiden yhdistelemistä erilaisiin asuihin, kaikki näyttää jotenkin ihanan raikkaalta valkoisten farkkujen kanssa verrattuna esimerkiksi mustiin. Mitä mieltä te olette? Iskeekö valkea farkkuväri teihin?

1/21/2015

Little luxury for hair - Moroccanoil





Kosmetiikkapostausta toisen perään - halusin kuitenkin tulla hetimmiten esittelemään teille nämä ihanuudet, joten toivottavasti tälläinen tuotehömppä on teistä yhtä kiinnostavaa kuin musta.
Sain nämä Moroccanoil-tuotteet sponsoroituna opinnäytetyötäni varten ja nyt, kun opparin kaikki käytännön työt on tehty saan itsekin nauttia näistä luksustuotteista Kosteuttava shampoo, hoitoaine ja intensiivinen kosteusnaamio yhdessä hiuksiin jätettävän treatment-hoitoöljyn kanssa ovat kaivattua kuivien talvihiusten hemmottelua. Moroccanoil on hiuskosmetiikka-alalla jylläävän öljybuumin lippulaiva tuoteperhe, eikä syyttä. Nyt, kun olen päässyt tutustumaan näihin tuotteisiin paremmin sekä testaamaan niitä asiakkaiden lisäksi omaan tukkaani, en löydä moitteelle sijaa. Jo pelkän shampoo-pesun jälkeen hiukset tuntuvat sileämmiltä ja helpommin selvitettäviltä. Vielä kun niissä käyttää tavallisen hoitoaineen tai hauduttaa pidemmän kaavan mukaan hiusnaamiolla tuloksena on silkkisen sileät kutrit Hiuksiin jätettävän öljyn ansiosta lopputulos myös kestää pidempään.
Tästä tuoteperheestä tuli kerta heitolla suosikkini! Onko Moroccanoil myös teidän mieleen?

1/17/2015

New favorite cosmetics

 Ihanaa talvilauantaita Olen törmännyt nyt alkuvuodesta muutamiin todella hyviin kosmetiikkauutuuksiin, joista halusin tulla kertomaan teillekkin.
Dermosil Nature Face Peeling & Scrub: Kuten lähes kaikessa kosmetiikassa, myös kuorintojen ja naamioiden suhteen olen sellainen, että jumitun helposti käyttämään samoja tuotteita, kun jonkin hyvän löydän. Nyt sain onneksi joululahjaksi Dermosilin uudet Nature-sarjan kuorinnan ja naamion, joihin olen aivan ihastunut Kun ensimmäisen testauksen jälkeen olin pessyt kuorinnan ja naamion kasvoilta en meinannut uskoa todeksi kuinka silkkisen sileäksi iho oli muuttunut! Olin varma, että naamiota oli vielä jäänyt kasvoille, mutta ei se oli vain mun uudesti syntynyt iho. Etenkin kuorinnan koostumus on ihana, sillä kuorivat rakeet ovat pieniä, mutta niitä on paljon sekä mekaanisen kuorinnan lisäksi tuote sisältää paljon kemiallisesti kuorivia aineita ja on siksi todella tehokas. Näissä on myös luonnolliselle sarjalle tyypilliseen tapaan miedot ja rauhoittavat tuoksut
KC Professional Color Mask Pearl: Mun vanhan tukkutyöpaikan ihanien työkavereiden vuoksi saan kuulla lähes kaikista hiusalan tuotejulkaisuista todella hyvissä ajoin ja siksi kerkesin odottaa tämän uuden maskin saapumista myyntiin hyvän aikaa. Tuote oli odotuksen arvoinen, vaikka aluksi hieman jännitti laittaa omaan tukkaan violetilla etiketillä varustettua sävyttävää hoitomaskia. Vaikka Color Mask Pearl on tuubista puristettuna todella voimakkaan violettia, ei se luonnonvaaleassa tukassa näy kuin kauniina helmiäishehkuna Olen tykännyt välillä tehdä kunnon sävytyshoitoja pesten tukan ensin tässä postauksessa esittellyllä Color Mask Shampoolla ja antanut sen jälkeen maskin muhia tukassa pidemmän aikaa. Aivan valkeaksi blondattuun tukkaan käyttäisin tätä kuitenkin hieman varoen.
Baby Lips Dr. Rescue: Ihastuin jo kesällä näihin Baby Lips-huulirasvoihin, sillä ensimmäistä kertaa "värillisistä" voiteista tuli todella kunnolla sävyä huulille. Talven kuivattamille huulille nämä uudet Dr. Rescue-tuotteet on kuin tehty! Voide sisältää hoitavia öljyjä, sekä mentholia, joka tulee esille tuoksussa, sekä huulia ihanasti viilentävässä vaikutuksessa  

Oletteko te kenties tehneet samoja kosmetiikka-hankintoja? 

1/13/2015

UGG Austaralia Azalea


Materialismionnellisuus Mulle iski tänään koulussa ihan järjetön migreeni ja kun pääsin kotiin makasin pimeässä huoneessa itku kurkussa varmaan tunnin käyden välillä haukkaamassa miehen tarjoamaa ruokaa. En tiedä olisinko palannut enää tänään elävien kirjoihin ellei mulla olisi ollut hyvää motivaattoria - postissa odotti nimittäin ihana paketti!
Oon haaveillut jo kauan aidoista Ugg-kengistä lukuisia feikkiversioita (mm. kesäfestareilla) tuhottuani. Kun bongasin nämä Azalea-mallin kengät Junkyardin alesta ja jäljellä oli vielä lemppari Chestnut-väriä juuri mun kokoisena joten päätin toteuttaa haaveeni. Olin jo aiemmin päättänyt, että mun ekat Uggit on ehdottomasti tollaiset napilliset, jostain syystä ne on mun mielestä söpöimmät Lienee turha edes kertoa, huomaako näissä eron halpisversioihin verratessa.. Villa kenkien sisällä on aivan älyttömän pehmoista ja kantaosissa on tukeva vahvike, joten näiden uskon säilyttävän paremmin muotonsa kuin feikkisisarensa. Kirjoitan tätä postausta tälläkin hetkellä nuo kengät jalassa enkä malta odottaa huomista, kun pääsen tepastelemaan näillä kouluun.
Nyt saa sataa vaikka viisi metriä lisää lunta - mun varpaita ei enää palele

1/12/2015

Viikonlopun fiiliksiä

Täällä kirjoittelee onnellinen bloggari! Kamalan stressaavan koulun aloituksen jälkeen me vietettiin ihana viikonloppu miehen kanssa Stressitasot laskivat kunnolla ja onneksi vielä tänäänkin on koulusta vapaata, joten saan vielä hetken hengähtää - vaikka päivän vietänkin kyllä töissä kampaamolla.


Instagramissa (@esssisi) mua seuraavatkin saivat päivityksen mun lauantai aamun puuhista live-ajassa. Oon päässyt viime aikoina testailemaan uusia Victoria's Secret-tuotteita, vartalovoide tuoksussa Pure Daydream ja mun ensimmäinen kyseisen merkin body mist Strawberries&Champagne-tuoksulla. Kuvissa näkyy myös mun kaikkien aikojen lemppari VS-tuote, Vanilla Lace-vartalovoide Onko tällä merkillä edes yhtään pahan tuoksuista tuotetta? 
Oon ollut viime aikoina tosi iloinen, kun ollaan alettu ulkoilemaan enemmän yhdessä. Ollaan tehty ihan perus kävelylenkkejä ja lauantaina lähdettiin luistelemaan. Kyseessä oli mun eka kerta luistimilla tänä talvena ja hauskaa kyllä oli!
En tiedä miksi, mutta kaikista parhaalta ruoka maistuu aina ulkoilun jälkeen! Tehtiin viikonloppuna mm. kuvassa näkyvää kahden juuston kanasalaattia ja ruokailun jälkeen käperryttiin sohvalle katsomaan leffaa yhdessä. Täydellistä

Toivottavasti myös te olette saaneet viettää rentouttavaa viikonloppua Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, toivottaa bloggari joka koittaa jatkossa stressata vähemmän,

1/10/2015

Deep Thoughts About Wellness

Ihanaa lauantaitaKuten viime postauksessa kerroin, mulla on tällä hetkellä kunnon treenimotivaatiopuuska päällä ja toivonkin että se kestää pitkään. Säännöllisten treenien lisäksi on tullut taas aika ryhdistäytyä syömisten suhteen loman jäljiltä, jolloin tuli syötyä rennommin - niin kuin jouluna kuuluukin. Ajattelin jakaa teille muutamia vinkkejä/ajatuksia hyvinvointiin liittyen, sillä uskon tämän aiheen olevan monelle tällä hetkellä ajankohtainen!
Syö aamiainen: Kuulin joskus sanonnan "Aamulla syödään kuin kuningas, päivällä kuin prinssi ja illalla kuin kerjäläinen" ja osittain voisin allekirjoittaa tuon sanonnan. Kaikki eivät varmasti ole kaltaisiani aamuihmisiä, mutta voin vaikka vannoa, että kiireisenkin aamun jälkeen päivä lähtee varmasti paremmin käyntiin, kun on syönyt aamiaisen. Koko päivän energiatasot ovat aivan eritasolla, kun aamulla todella syö jotakin pelkän kahvin juonnin sijaan ja onhan aamiaisella myös tärkeä rooli esimerkiksi painonpudotuksessa, joten aamupalailu kannattaa. Torkuttajan kannattaa valmistaa aamiainen edellisenä iltana valmiiksi - tuorepuuro tai smoothie on helppo napata mukaan ja nauttia matkalla kouluun tai töihin. 
 Kaikki liikunta kannattaa: Tammikuussa kuntosalit tunnetusti pursuilevat "new year new me"-liikkujia. Musta uudenvuodenlupauksissa ei ole mitään pahaa, mutta kannattaa muistaa, että liikkua voi muutenkin, kuin tiukan saliohjelman mukaan. Siitä on nyt vuosi, kun irtisanoin mun edellisen kuukausijäsenyyden kuntosalille ja vaikka oonkin välissä käynyt useinkin kertamaksulla treenaamassa salilla tuntuu, että oon vasta nyt löytänyt liikkumisen ihanuuden, kun vakituista jäsenyyttä ei ole Teen nykyään lihaskuntotreenejä juuri kahvakuulalla, mutta myös todella paljon oman kehon painolla. Myös ilman mitään laitteita saa tehokkaita treenejä ja tuloksia aikaan. Jos pitkän työ/koulupäivän jälkeen ajatus hikijumpasta ei houkuta, ei pakon kanssa kannata ryhtyä treeniin. Sellaisina päivinä on aivan okei pitää vaikka kehonhuoltopäivä, jollaisiin ainakin mulla sisältyy muutamia joogaliikkeitä sekä pitkät venyttelyt kaikille lihasryhmille. Kun liikuntaintoa herättelee henkiin, ihan kaikki liikkuminen lasketaan - vaikkei aina hiki tulisikaan!
Salli herkuttelu & tutustu kevyempiin herkkuihin: Mulle on melkoisen helppoa kieltäytyä herkuista täysin ja jotkut teistä ehkä muistaakin kuinka vietin mm. vuosi sitten useita kuukausia ilman mitään herkuiksi laskettavia syötäviä. Vaikka tiedänkin omaavani hyvän itsekurin syömisen suhteen, olen yrittänyt nyt opetella elämää, johon kuuluu myös niistä epäterveellisistä ruuista nauttiminen - kohtuuden nimissä tietenkin. Kun syömispuolta laittaa kuntoon esimerkiksi ruuan täyteisen joululomailun jälkeen, kannattaa minusta kuitenkin yrittää pidättäytyä herkuista kokonaan vaikkapa  pariksi viikoksi. Keho puhdistuu ja olo tuntuu keveämmältä ja mikä toisikaan parempaa motivaatiota jatkoon? Myöhemmin voi sopia itselleen vaikka yhden herkuttelupäivän viikossa ja kun herkkuhimo yllättää, kannattaa ensin syödä jokin hedelmä - ja kappas himo voikin olla poissa! Olen jo aiemminkin kertonut, että sokerikierteestä päästyä jopa tavalliset makujugurtit maistuvat todella makeilta ja vaikka nyt ajatus terveellisistä banaanipannukakuista tuntuu naurettavalta, parin viikon herkuttomuuden jälkeen nekin maistuvat paremmilta kuin uskotkaan
Rakasta kehoasi: Tämä on kaikista vaikein kohta myös minulle itselleni. Vaikka syö terveellisesti ja nauttii liikunnasta tulee silti päiviä, jolloin oma peilikuva ei miellytä ja motivaatio meinaa hukkua. Onneksi nykyään hyviä päiviä on huomattavasti enemmän Olkaa siis suopeita kropallenne - se on juuri sinua varten tehty.

Tykkäisin lukea teidän mielipiteitä näistä aiheista, joten kommentoikaa rohkeasti! 

1/07/2015

New Year New Workout




Vihdoin ollaan palattu arkeen ja kotiuduttu eilen takaisin Seinäjoelle. Vaikka pitkä loma Jyväskylässä rakkaiden kanssa olikin ihana, on myös todella mukava päästä taas viettämään ihan tavallista arkea yhteiseen kotiin kullan kanssa Tuleville viikoille on kyllä jo paljon suunnitelmia liittyen mm. hiuksiin ja reissailuun, mutta ennen kaikkea mulla puhaltaa nyt uudet tuulet treenien suhteen!
Oon tykännyt aina salilla tehdä treenejä kahvakuulalla ja joululahjaksi sainkin sellaisen. Olen joulun pyhien jälkeen päässyt hyvään vauhtiin treenaamisessa, 12kg painoisella kuulalla saa tehtyä todella tehokkaita treenejä suurimmillekkin lihaksille ja jo ennestään multa löytyy pienemmät käsipainot, joilla voin sitten tehdä esim. käsiä, joilla tuon painoista kuulaa ei mun voimilla juuri nostella. 
Ihan uskomatonta, miten yksi rautamöykky voi saada tälläisen motivaatiopuuskan aikaan! Tykkääkö joku teistä treenata kahvakuulalla? Mikäli tiedätte jotain superhyviä kahvisliikkeitä, otan treenivinkkejä mielelläni vastaan