4/29/2015

Kampaajan vihaamat asiakkaat

Enää kaksi partanäyttöä ja kuukauden päästä olen valmis parturi-kampaaja. En malta odottaa, että saan paperit käteeni ja mulla on vihdoin ammatti Olen ollut koko opintojen ajan hiusalan töissä, ensin tukussa ja nyt toisen vuoden kampaamossa, joten asiakkaiden kanssa toimiessa on ehtinyt tulla jo monenlaisia tilanteita vastaan. Niimpä ajattelinkin nyt kirjoittaa aiheesta, josta usein juttelemmekin takahuoneessa kampaajakollegien kanssa, eli vaikeista/ärsyttävistä asiakkaista.
1. Myöhästelijä Kampaajat aikatauluttavat päivänsä tarkasti ja joskus kalenteri voi olla niin täynnä, että ruokailukin on suunniteltu jonkun asiakkaan värin vaikutusajalle. Tälläisissä tilanteissa mikään ei ole niin ärsyttävää, kun asiakas, joka tulee myöhässä. Jopa 5 minuutin myöhästyminen voi aiheuttaa dominoefektin, jonka jatkumona kaikki päivän tulevat asiakkaat joutuvat odottamaan. Jos jokainen asiakas olisi 5 minuuttia myöhässä, ei viimeiseille jäisi lainkaan aikaa. Paikalle kannattaa päin vastoin tulla 5-10 minuuttia etuajassa.

2. Pahan hajuinen asiakas Hiki, tupakka, vanha viina jne. Pahimmillaan kappa vielä hautoo niin, että hajut voimistuvat ja työtä viimeistellessä saa tosissaan pidättää hengitystään. Myöskin selvästi krapulaiset asiakkaat häiritsevät, kun ei tiedä milloin tyyppi oksentaa tai nukahtaa.

3. Vielä tosta vähän-tyyppi Hiusten leikkaus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja mietitään, kuinka paljon mistäkin lyhennetään. Kun tukka on leikattu lähestulkoon valmiiksi, asiakas ilmoittaa haluavansa sitä vielä lyhyemmäksi. Tässä vaiheessa käytännössä koko tukka on leikattava uusiksi, sillä lyhennettävä alue on saatava yhdistymään. Raivostuttavimpia ovat ne asiakkaat, joille mikään ei riitä ja hiuksia lyhennetään koko ajan lyhyemmäksi ja lyhyemmäksi. Tällöin tekee mieli joskus rahastaa 3 leikkauksen hinta, jos asiakas on kolmesti alkuperäisen suunnitelman jälkeen halunnut lyhyempää ja lyhyempää. Eri asia on pienet paikat, kuten otsatukka jne. mutta esimerkiksi perinteistä tasausleikkausta suunnitellessa kannattaa miettiä jo valmiiksi, kuinka paljon latvoja lyhennetään, jotta työ saadaan tehtyä kerralla.
4. Huutavat lapset Lapsiasiakkaat ovat aina oma haastava lukunsa ja heidän palvelemiseen kampaajalla on konstinsa. Ärsyttävää on se, kun vaikkapa väriin tuleva äiti ottaa huonosti käyttäytyvän lapsensa mukaan kampaajakäynnille, vaikkei lapsen tukalle tehdäkään mitään. Eriasia on tietenkin sylivauvat, jotka eivät välttämättä pärjää ilman äitiään ja yleensä nukkuvatkin suuremman osan ajasta, mutta vanhemmat lapset, jotka tylsyyksissään rääkyvät pois pääsyä, terrorisoivat kampaajan työvälineitä tai pahimmillaan vaeltelevat ympäri kampaamoa. Jatkuvasti huutava lapsi häiritsee sekä muita asiakkaita, että työntekijöitä ja sinne tänne hosuva lapsi aiheuttaa myös vaaratilanteita paikassa, jossa sakset ja veitset viuhuvat. Kampaajilla ei ole aikaa viihdyttää/vahtia lapsia, joten mieluusti heille tulisi järjestää jonkin toinen hoitopaikka äidin kampaamokäynnin ajaksi.

5. Mietiskelijä Asiakas on varannut ajan väriin ja hänen istuessaan penkkiin alkaa armoton aprikointi. Kampaajan ehdotuksista mikään ei käy, kun asiakas ei oikeastaan tiedä, haluaako punaista, tummaa vai jotakin platinanvaaleaa. Aika kuluu ja lopulta valittu väri joudutaan tekemään kiireessä, kun mietiskelyssä  kului liian kauan. Hyvä suunnittelu on tärkeää ja usein yhdessä kampaajan kanssa se onnistuukin paremmin. Aikaa varatessa kannattaa kuitenkin ilmoittaa, mikäli itsellä ei ole minkäänlaista visiota tulevasta, jotta kampaaja osaa varata paremmin aikaa myös suunnittelulle ja se voidaan tehdä rauhassa. Värien suhteen onkin kaksi hyvää kysymystä, joita kannattaa pohtia jo etukäteen: tumma vai vaalea, lämmin vai kylmä?

6. Alennuksen vaatija Kampaamon hinnat on tarkkaan mietitty ja toisin kuin asiakkaat välillä kuvittelevat, maksetusta hinnasta jää käteen vain murto-osa. Jokaisesta työstä voi suoraan vähentää 24% eli käytännössä 1/4, joka maksetaan arvonlisäverona. Tämän lisäksi kampaajalla on lukuisia muita kuluja, joita työstä pitää maksaa. Tällöin kaikenlaisia alennuksia on harkittava tarkkaan ja esimerkiksi opiskelijan -10% alennus vaikuttaa jo suuresti todelliseen käteen jäävään summaan. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin mies asiakkaat, jotka 10 euron seteliä heilutellen vaativat päästä leikattavaksi.

7. Kerkeisikö myös värin-tyyppi Jotkin asiakkaat kysyvät joka kerta leikkauksen yhteydessä, kerkeisikö myös värjätä tai pelkän permanentin varattuaan olisiko mahdollista tehdä myös leikkaus. Kysyähän aina saa ja joskus kampaajalla onkin aikaa. Välillä asiakkaat kuitenkin silmin nähden närkästyvät saadessaan kielteisen vastauksen. Jo aikaa varatessa kannattaa miettiä, mitä hiukset tarvitsevat. Mikäli kampaajakäyntiä edeltävinä päivinä tulee mieleen vielä jotakin muuta, kannattaa soittaa ja kysyä lisäpalvelua jo etukäteen, tällöin aikaa voi olla vielä mahdollista pidentää. Asiakaspaikalle istahtaessa se usein on jo myöhäistä.
Onneksi nämä ovat vain varoittavia esimerkkejä ja suurin osa asiakkaista on mukavia Myöntääkö joku teistä tunnistavansa itsestään näitä asiakastyyppejä?

4/28/2015

Bloggers' Inspiration Day






Moni on varmaan lukenut postauksia Bloggers' Inspiration Daysta kyllästymiseen asti, mutta tässä vielä yksi - kuvapainotteisena. Kyseinen Indiedaysin järjestämä tapahtuma sijoittui tällä kertaa Helsingin keskustan kattojen ylle, viihtyisään ravintola Maxineen Kampin ylimmässä kerroksessa. Koko seinän korkuisista ikkunoista avautui kaunis näkymä Narikkatorille ja sen ympäristöön sekä sisään tulviva luonnonvalo valaisi tilan ihanasti. Erityisherkkänä esteetikkona kiinnitän lähes kaikissa tapahtumissa aina paljon huomiota tilaan ja järjestelyyn. Aluksi kierreltiin Oonan kanssa kiinnostavimpien  yhteistyökumppaneiden (josta kuulette myöhemmin lisää) pisteet läpi, jonka jälkeen nautittiin lasit jääkylmää Fresitaa, sekä siirryttiin seurustelemaan ja fiilistelemään tapahtumaa pikkupurtavien kanssa. Mulle jäi tapahtumasta positiivisia muistoja ja päivä oli mielestäni onnistunut. Jostain syystä monta odottamaani bloggaajaa jäi tapaamatta/huomaamatta, kenties Maxine oli etenkin lukuisien yhteistyökumppaneiden ständien kanssa sellainen, johon "hukkui" tai sitten keskityin liikaa katsomaan ympärilleni kameran linssin läpi. Oli kuitenkin ihana päästä vaihtamaan kuulumisia muutamien uusien bloggaajakollegoiden kanssa

4/26/2015

Bloggers' Inspiration Day Outfit


9 tunnin yöunien, täyttävän aamiaisen ja salitreenin jälkeen alkaa olo olla palautunut eilisestä, intensiivisestä 24 tunnin reissusta Helsinkiin. Vietimme Oonan ihanan päivän Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayssä sekä kierrellen ja shoppaillen keskustassa Kerron myöhemmin lisää päivästä, kun saan myöskin toisen osapuolen kameran kuvat haltuuni. Tässä kuitenkin jo päivän look omassa postauksessaan. Uskotteko, että nämä kuvat on otettu puoli 9 aikaan aamusta? Me oltiin herätty jo kahden aikaan yöllä, joten kuvaushetkellä tuntui, kuin päivä olisi jo pitkällä. Todellisuudessa kuvia valaisee kevyt aamuaurinko ja ilman takkia oli vielä vilpoisaa. Oli ihanaa, kun saatiin toteuttaa asukuvaukset pitkän kaavan mukaan, kun muita ihmisiäkään ei ollut vielä paljoa liikkeellä. Ja kaikella rakkaudella miehen ottaamia kuvia kohtaan - kyllähän näistä nyt näkee että kameran takana on tällä kertaa ollut toinen bloggaaja, jolla on silmää kuviin ja ymmärrystä niiden tärkeydestä, kiitos Oona Itse asusta haluan sanoa, että tällä kertaa päälle valikoituivat vaatteet, joissa oli mahdollisimman mukava viettää aikaa myös matkustaessa, sillä junassa istumista kertyi tuntikausia. Halusin yksinkertaisen ja siistin asun, jossa mielestäni onnistuin hyvin. Hiukset olisin ehkä halunnut pitää auki, mutta käytännöllisyys ratkaisi tässäkin - ponnari pysyi parempana pitkän päivän ajan. Mitä te pidätte?

4/24/2015

Luonnollisen vaaleat raidat



Ihmeiden aika ei ole ohi! Hiihtoloman aikaan kirjoittelin hiusten leikkauksesta neljän vuoden tauon jälkeen ja nyt ollaan jälleen samanlaisissa teemoissa. Blogia pidempään lukeneet tietääkin mun hiusten oman, luonnollisen värin kasvatusprojektista, jossa onnistuin. Kolmen vuoden värjäämättömyyden aikana mun hiuksista ehti kasvaa värjätty väri kokonaan pois. Täysin naturellilla tukalla oltiin menty nyt pitkän aikaa ja olen jo talvesta asti miettinyt, että look kaipaisi ehkä jotain piristämistä. Tänään meille tarjoutui koulussa mahdollisuus testata uutta mullistavaa Olaplex-tuotetta ja kun tarvittiin mallia tuotteen testaamiseen vaalennusaineen kanssa, tarjosin tukkaani raidoitukseen. Niimpä mulle tehtiin kylmän vaaleita raitoja harvakseltaan koko päähän ja voin sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen Vaalennusaineeseen sekoitetun Olaplexin ansiosta hiukset eivät vaurioituneet kuten normaalisti vaalennuskäsittelyn yhteydessä, joten ei tarvitse murehtia myöskään tukan kunnon huononemisesta, joka olikin yksi monista syistä miksi aikanaan päätin hiusten värjäämisen lopettaa. Nyt hiusten koko yleisilme on freesimpi, mutta huomaamattomien raitojen ansiosta mistään tyvikasvuista ei edelleenkään tarvitse huolehtia. 
Rakastan uutta tukkaani Miltä teidän silmään näyttää? 

4/22/2015

I don't know about you but I'm feeling 22

Tähän päivään on kuulunut toinen toistaan ihanempia onnitteluita, halauksia, synttäriruusuja ja jätskikahvit rakkaan seurassa Aika täydellinen päivä täyttää 22-vuotta. Muutoin suunnittelisin luultavasti tulevalle viikonlopulle jotakin erityistä, vaikkapa hienompaa synttärilounasta, mutta tänä vuonna mulla onkin jo muuta menoa - ja huikeaa sellaista onkin! Lauantaina suuntaan nimittäin Helsinkiin yhdessä upean Oonan kanssa ja luvassa on Indiedaysin Blogger's Inspiration Day. En malttaisi odottaa reissua ja ollaakin fiilistelty tulevaa lauantaita aivan innoissamme, whatsapp-keskutelussa ei juuri muusta puhutakaan.
Tänään mulla on treenivapaa ilta, jonka aion viettää katsellen Fitnesspäiväkirjoja ja rentoutuen. Seuraako joku muu kyseistä sarjaa?

4/20/2015

Lemppareita salitreenistä + ruokavalion uusi tulokas

  Värikoodatut treenivarusteet Jalkatreeni Suihkussa käyminen salilla Kun tarvittavat laitteet/painot yms. vapautuu salilla just sillon kun oot suunnitellut tarvitsevasi niitä seuraavaksi Juoksumaton "Cool Down"-nappi Ensimmäisenä salilla aamulla 
Kun ei kuuntele mitään "omaa" musiikkia, mutta salilla soi just sellanen treenimusalista, jonka ois voinut ite suunnitella Fiilis vatsalihas-rääkin jälkeen Painojen lisääminen, etenkin sellaiseen liikkeeseen jossa kehittyminen on tuntunut mahdottomalta Kun ihan kaikki, sää ulkona, oma naama, tuleva viikko näyttää paremmalta treenin jälkeen
Valmiina odottava ruoka treenin jälkeen Kun hengästyy niin, että kuulee sen musiikin läpi Toisiaan kannustavat treenaajat Extempore-lankutus tuokio tuntemattomien poikien kanssa salilla Ensimmäiset hikipisarat Se jos joku ärsyttää ennen treeniä, mutta unohtuu liikkuessa
Sellainen olo, että on antanut kaikkensa Loppuvenyttelyt  Napakka ponnari, jota ei tarvitse korjata kertaakaan treenin aikana Pieni huilaushetki pukuhuoneessa treenin jälkeen kännykän ilmoituksia selaillen Vahva fiilis

Mun ruokavalioon tuli viikonloppuna uusi tulokas, jonka suhteen olen hieman jännittyneissä fiiliksissä! Mulla on nyt nimittäin ekaa kertaa elämässäni oma shaker ja kiloittain proteiinijauhetta. Tänään vedin ensimmäisen annoksen treenin jälkeen ja niimpä ei ollut kamala kiire ruokapyötään. Aion edelleen jatkaa puhtaan ruuan suosimista, mutta uskon, että tälläiset keinotekoisemmat proteiinin lähteet voivat olla juuri hyvä lisä mun syömisiin! Käytättekö te säännöllisesti jotain proteiinilisiä?

4/17/2015

Kevyt silkkihuivi ja kaksi tapaa käyttää sitä


Mä olen aina ollut jollainlailla huivi-ihminen. Huivi on mielestäni ihana ja käytännöllinen asuste, joka voi lisätä väriä päivään ja varjelee paleltumiselta etenkin tuulisella säällä. Ylä-aste aikoina mulla oli päivittäin kaulassa sen aikainen mustavalkoinen "emohuivi" ja lukiossa käytin usein sisätiloissakin tuubihuivia. Nyt jonkun aikaa on mun huivin käyttäminen rajoittunut lähinnä ulkoiluun. Kevään hiljalleen saapuessa olen alkanut kaivata jotakin kevyempää huivia, sillä aurinko lämmittää (silloin kun se paistaa) jo mukavasti ja asusta tulee muutenkin heti keväisempi, kun takkiin yhdistää hieman kevyemmän huivin. Sattumalta kirpparilta löytyi tälläinen kaunis, kevyt beige huivi mustin yksityiskohdin ja päätin napata sen mukaani, vaikken ollutkaan varma osaisinko tälläistä siroa huivia käyttääkään.
Huoli oli kuitenkin turha, sillä tästä huivista on tullut hetkessä mun lemppariasuste Sen lisäksi, että käytän kevyttä huivia takin kanssa ulkona liikkuessa, olen muutamina päivinä jättänyt sen kaulaan myös sisätiloissa.

Tälläinen huivi on mielestäni elegantti asuste pieneksi kaulaan kieputettuna. Tällöin huivin kanssa voi käyttää myös kaulakorua, joka vilkkuu kivasti huivin alta Aluksi mua jännitti pukea huivi näin, sillä harrastin lapsena partiota ja pelkäsin tämän muistuttavan liikaa partiolaisten huivia hahah. Samalla tavalla sen kaulaan kyllä käärinkin, mutta mielestäni tulos ei kuitenkaan ollut yhtään partiotyttömäinen, vai mitä te olette mieltä? 

Toinen tapa on ollut jättää huivi vain rennosti auki kaulaan. Paksumman huivin kanssa en luultavasti liikkuisi näin sisätiloissa, sillä se voisi saada asun näyttämään raskaalta, etenkin yhdistettynä kuvien kaltaiseen neuleeseen. Tälläisen kevyen huivin kanssa samaa ongelmaa ei kuitenkaan ole. Näin käytettynä huivin kauniit värit ja kuviointi pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa
Millaisia huivi-ihmisiä te olette? Entä kumpi mun tyyleistä iskee teihin paremmin?

4/13/2015

Kicks Professional BB Cream Brush

Ihanaa alkanutta viikkoa Halusin arkisen (sateisen) maanantaiaamun vuoksi tulla esittelemään teille jutun, joka on nimenomaan parantanut mun elämänlaatua arkiaamuisin: uusi bb-cream meikkivoidesivellin
Siis mitä, onko bb-voiteille lanseerattu jo oma sivellinkin? Kyllä on, mutta enemmänkin nimi on tässä vain myyntikikka - sivellin sopii kyllä mainiosti ihan kaikkien meikkivoiteiden levitykseen! Minä, vannoutunut bb-voiteiden käyttäjä jouduin hetki sitten vaihtamaan ihan "oikeaan" meikkivoiteeseen vuosien tauon jälkeen, sillä solariumissa sävyttyneelle ihoille ei tuntunut löytyvän sopivaa sävyä bb-voiteiden joukosta. Paksumman meikkivoiteen levittäminen kasvoille sormin tuntui jotenkin sottaiselta ja voide kertyi helposti laikuiksi etenkin kuivimpiin ihon kohtiin. Tämä sivellin on ollut osa aamujani nyt hetken aikaa ja meikkivoiteen kanssa tuskailu historiaa  
Tavallisesti meikkivoidesiveltimet on varustettu hieman pidemmillä karvoilla ja pyöristetyllä päällä, mutta tämä sivellin on puolestaan tylpän mallinen ja lyhyiden harjaksien ansiosta voide on helppo levittää kasvoille pyörivin liikkein. Mun asiakasehostuksessa käyttämä meikkivoidesivellin on nimenomaan "tavallinen" pitkäkarvainen ja päästään pyöristetty: muiden kasvoja meikatessa se on ollut kätevä, mutta jotenkin olen vierastanut sen mallisia siveltimiä omilla kasvoilla.
Tällä siveltimellä meikkivoiteen levitys on todella nopeaa ja voidetta kuluu huomattavasti pienempi määrä, kuin sormin. Kaikenlaisia meikkisieniä olen vierastanut jo kauan, enkä käytä niitä myöskään asiakasehostuksessa, sillä mielestäni siveltimien hygieniasta on paljon helpompi huolehtia.
Millaisia "työkaluja" te tykkäätte meikatessa käyttää? Oletteko sivellintyyppejä vai vannotteko sormitekniikan nimeen?

4/09/2015

Ylipainoisen treenaajan fiilistelyä

 Mulla on nyt takana useampi viikko salijäsenyyttä ja fiilikset treenien suhteen on katossaan Oon käynyt salilla 3-4 kertaa viikossa, riippuen siitä ollaanko vietetty viikonloppu Seinäjoella vai Jyväskylässä. Mitään suuria ulkoisia muutoksia ei tälläisessä ajassa ole vielä nähtävissä, mutta sisäisesti olo on muuttunut valtavasti parempaan päin - energiatasot on korkealla ja olo tuntuu voimakkaalta. Painot nousee hitaasti mutta varmasti! Täytyy sanoa, että pitkä tauko salilla treenaamisesta on mun tapauksessa ollut vain hyvä juttu.
Sitten  (provosoivan) otsikon aiheeseen - kävin viime viikolla terkkarilla ja mieleeni palasi taas se fiilis, minkä vuoksi pari vuotta sitten laihduin 20 kiloa. Vaikka nyt tiedän, että mun painosta suurin osa koostuu lihaksista ja tiedostan sen, ettei vaaka tällä hetkellä ole paras väline kuvaamaan mun ulkonäköä en silti voinut olla turhautumatta, kun näin terkkarin ilmeen ja vastailin hänen kysymyksiinsä käytyäni vastaanotolla vaa'alla. Ymmärrän, että ylipainoisten ihmisten määrä Suomessa kasvaa jatkuvasti ja nuorten liikkuminen on hälyyttävän vähäistä - mutta samaan aikaan myös syömishäiriöt ovat yleistyneet, kuten myös masennus ja muut itsetunnon ongelmat. En siis voi käsittää terveyden alan ammattilaisen reaktioita painoni suhteen, kun peilistä näkyy kuitenkin normaalikroppainen nuori nainen vaatekoossa XS.
Parissa vuodessa olen kuitenkin kasvanut henkisesti niin, että tällä kertaa moinen vaa'an vääristely ei saa mua masentumaan - vaan päin vastoin. Salitreenit sen kun kovenee ja aiemman pienuuden tavoittelun sijaan olen nyt päättänyt korostaa hyviä SUURIA puoliani - mulla on leveät reidet ja iso pylly - tehdään niistä siis mun vahvuuksia
Kun liikunnan ja etenkin raskaan salitreenaamisen määrä on lisääntynyt, täytyy syömiseenkin kiinnittää erilailla huomiota. Mun ruokavalio koostuu edelleenkin pääasiassa gluteenittomasta ja vähähiilihydraattisesta ruuasta ja jokaisella aterialla koetan syödä jotakin proteiinia. Linssit ja uudempi tuttavuus coucous ovat nousseet viimeaikoina protskulemppareiksi, suosittelen kokeilemaan Hyvänlaatuista ruokaa saa ja pitääkin syödä paljon silloin, kun kulutus on suurempi.

Millainen treenikevät teillä on meneillään? Entä millainen suhde teillä on vaakaan? Jos mieleen tulee postausideoita liikuntaan ja terveyteen liittyen antakaa kuulua

4/05/2015

Easter outfit


Ihanaa pääsiäispäivää Me tultiin viettämään pääsiäinen Jyväskylään ja lomapäivät on kuluneet rennoissa merkeissä: ripsihuoltoa, paljon koiralenkkejä, hyvää ruokaa, hiusjuttuja ja läheisiä ihmisiä Halusin tulla postaamaan teille taas keväiset asukuvat, joissa näkyy mun viimeaikojen kerrospukeutumista - nahkatakilla pärjää jo, kun pukee alle tarpeeksi paksun neuleen. 
Miten teidän pääsiäispyhät ovat sujuneet? Entä mitä pidätte kerrosasusta?

4/01/2015

The Scent of spring

Hyvää huhtikuun ensimmäistä ja aprillipäivää kaikille Onko teille tehty mitään piloja? Mä olen säästynyt.. ainakin toistaiseksi. Huhtikuuhun mahtuu paljon mukavaa, kuten pääsiäinen ja synttärit, mutta aloitetaan otsikon mukaisesti keväisillä tuoksuilla - tein nimittäin viime viikonloppuna muutamia nenää helliviä ostoksia.

Kerroin jokin aika sitten testanneeni ensimmäistä kertaa Eos-huulivoidetta ja jääneeni oitis sen lumoihin.Tykkään, että huulirasvoja löytyy yksi laukusta, yksi kylpyhuoneesta meikkien joukosta sekä yksi makuuhuoneesta. Uuden osto oli edessä ja kauaa ei tarvinnut miettiä minkälaisen hankkisin. Ainoastaan eri makujen väliltä valitseminen oli hankalaa Eos-tuotteiden ihanat tuoksut tuntien. Tällä kertaa päädyin raikkaaseen mansikkasorbetin tuoksuun. Victoria's Secret-tuotteiden hamstraamiseenhan ei tarvitse luetella edes perusteluita, mutta kerrotaan nyt, että myös vartalovoiteiden kanssa mulla on vähän sama juttu, että tykkään vaihdella tuotteita päivittäin. Päivään tulee aina ihan erilainen fiilis riippuen siitä, minkä tuoksuista voidetta tai body sprayta käyttää. Kartutin mun varastoja ihanan kukkaisella Pure Seduction kosteusvoiteella sekä Coconut Passion body mistillä, mikä nousi heti mun kaikkien aikojen VS-tuotteiden lemppariksi Kookoksen ja vaniljan tuoksuyhdistelmällä ei vai voi mennä vikaan.

Löytyykö teiltä Victoria's Secret tai Eos-tuotteita? Mitä tuoksut on teidän mieleen?