7/29/2016

Louis Vuitton Alma PM Monogram

Tiistaina lähdin töistä hippulat vinkuen kohti postia, jossa odottava paketti sai mut kihisemään innosta. Tiedättehän sen tunteen, kun olette niin täpinöissänne, että kädet tutisevat? Lunastettuani paketin juoksin autolle ja halusin avata sen heti- olin maailman huonoin kampaaja ja käytin mun hiustenleikkaussaksia viiltääkseni teippaukset auki.

Paketista paljastui tämä upea kaunokainen Kyseessä on siis Louis Vuittonin Alma koossa Pm. Tästä laukusta syntyi mulle jo hyvän aikaa sitten pakkomielle ja nimenomaan monogram-kuosisena. Onkin jännä, miten jotkut Lv:n laukut näyttävät jostain syystä tietyssä kuosissa paremmilta kuin toisissa - mun mielestä tämä Alma on monogrammina kaunein. Kun vaihdoin työpaikkaa totesin, että nyt on oikeasti tarvetta uudelle laukulle - Neverfull oli nimittäin auttamatta liian iso tungettavaksi meidän taukohuoneen n. mikron kokoisiin henkilökohtaisiin kaappeihin. Sydäntä särki aina rutata suuri laukku pikkukaappiin.

Selailin aktiivisesti hyväksi havaittua merkkikirppis-ryhmää Facebookissa ja haaveilin. Lopulta tämä täydellisyys ilmaantui myyntiin ja heti tämän nähdessäni tiesin, että siinä se on - mun uusi laukku. Tämä kyseinen yksilö on sopivasti patinoitunut nahkaosistaan, joten käyttää voi huolettomasti - mitä arkilaukulta vaadinkin. Mukana ostamani pitkä hihna myös lisää laukun käyttömahdollisuuksia, kun sen voi tarpeen tullen heittää olalle tai crossbodyksi.
Tänään menimme ensimmäistä kertaa yhdessä töihin ja voi kuinka hymyilinkään, kun Alma mahtui sulavasti kaappiin. Lisäksi sen sisälle mahtuu kompaktista ulkonäöstä huolimatta kaikki mitä työvälillä tarvitsen, eväät mukaan lukien. Ja uskoisitteko ikinä, että tämä laukku on vuosimallia -95? Tämä todistaa mielestäni hyvin sen, että nämä laukut ovat oikeasti sijoitus, joka kestää aikaa

Mitä te tykkäätte mun laukkukokoelman uudesta jäsenestä?

7/18/2016

NYXlove

Vinkkasin, että blogiin on luvassa monia kosmetiikkajuttuja ja tässä olisi ensimmäinen. Oon siis viime kuukausien aikana hamstrannut ja testaillut taas järkyttävät määrät uutta kosmetiikkaa ja hiusjuttuja ja haluan niistä muutamia jakaa teidän kanssa! Tällä kertaa vuorossa Nyxin meikkejä, joista onkin ollut koko vuoden ajan paljon juttua blogeissa ja someissa ylipäätäänsä. Mä oon kauhean huono tilaamaan yhtään mitään netistä, varsinkaan kosmetiikkaa, koska oon esim. sävyistä tosi tarkka. Nyx oli merkkinä kiehtonut mua jo pidempään, mutta testailemaan pääsin vasta, kun nämä rantautuivat Suomeen. Multa löytyy tällä hetkellä kolme eri tuotetta, mutta hinta-laatu-suhteen ollessa hyvin kohdillaan lisää on varmasti tulossa!


Ensimmäisenä tuotteena NYX Tinted Brow Mascara. Tein talvella jutun mun kulmista, joissa esittelin tuotteet joita käytän kulmameikkiini. Kulmat ovat ja tulevat aina olemaan tärkeä osa mun lookkia, mutta kesällä kaiken meikin keventyessä, olen alkanut mieltyä mahdollisimman luonnollisiin kulmiin. Naturellit kulmat ovat myös nousseet uudeksi trendiksi karvantarkkojen "kenkälankkikulmien" rinnalle. Mun kulmageeli alkoi olla loppu ja seuraavaa yksilöä miettiessä päätin testata mitä tällä Nyxin kulmamaskaralla on annettavanaan. Ja paljonhan sillä oli. Hankittuani tämän en ole käyttänyt enää kulmissa mitään muuta tuotetta. Tämä värillinen geeli kiinnittää siis kulmat paikalleen ja sukii olemassa oleviin karvoihin väriä. Lisäkarvoja tällä ei siis ole mahdollista piirtää, mutta uskon vähempikarvaisilla tuotteen toimivan oivana lisänä esim. kulmakynän tai vaikka Anastasia Beverly Hills-pomaden viimeistelijänä. Sävyistä erityinen plussa Nyxille - valittavana oli muistaakseni ainakin 5 eri sävyä. Miltä luonnollisemmat kulmat teistä näyttää?
Seuraavana varmaan koko brändin tunnetuin tuote Soft Matte Lip Cream. Olin todella epäluuloinen näitä mattapunia (voiko tota sanoa punaksi kun se on tuollaista mömmöä?) kohtaan. Oletukseni oli, ettei moinen paksu ja mattaava voide voi yksinkertaisesti tuntua hyvältä huulilla. Yllätyin kuitenkin siitä, miten miellyttävältä tuote tuntuu huulilla pitkänkin päivän ajan. Tällä lähtee myös plussat pysyvyydestä - kestää juomisen ja syömisenkin melkoisen hyvin ja meikkejä pestessä viimeisiä rippeitä saa melkein hinkata huulilta. Tottahan se kuitenkin on, että jotta tälläinen mattapuna on tuotteena mahdollinen, on sen imettävä kosteutta huulilta. Niimpä kunnon huulirasvakerros tekee hyvää illalla meikkinpuhdistuksen jälkeen. Hintaansa nähden tämä on kyllä todella hyvä tuote
Viimeisenä puteli, jonka moni varmasti tuomitsisi turhakkeeksi. NYX Dewy Finish-suihke on meikin kiinnittävä tuote, joka lupaa pitää lookin kuulaana koko päivän. Tämänkin ostin ihan kokeilumielessä, mutta yllätyin iloisesti - se tosiaankin tekee tehtävänsä. Tästä oli valittavana kaksi eri versiota, tämä glow-versio ja toinen matte. Eli tämä minkä minä valitsin säilyttää kasvoilla hehkun ja kuulauden, matte taas nimensä mukaisesti pitää kasvot mattapintaisena ja ehkäisee kiiltoa. Mä itse tykkään, että iho on meikattuna mahdollisimman hehkeä ja saa esim. poskipäiltä ihan kiiltää täydellisen mattaisuuden sijaan. Jopa kiireisen työpäivän jälkeen olen monesti saanut ilahtua, kun meikki on näyttänyt vielä kotiin tullessakin virheettömältä. Tämän tuotteen toimivuudesta kertoo sekin, että jopa äitini, joka on todella skeptinen kaiken tälläisen "hömpän" suhteen on tätä testaillessan sanonut huomanneensa eron. Suosittelen todella testaaman näitä sprayta Ja jos joltain teistä löytyy se matte-versio, kuulisin mielelläni kuinka se on toiminut, vaikkei itselläni tuottelle olisikaan käyttöä.

Millaisia kokemuksia teillä on Nyxin kosmetiikasta?

7/17/2016

June through my phone

Ihanaa sunnuntaita Kesä ja Jyväskylä on vieneet mut huomion ihan täysin! Tuntuu, etten vain voi istua sisällä koneen ääressä, kun on niin paljon tekemistä. Onneksi (tai "onneksi") tänään täällä on sateinen vapaapäivä - eli täydellinen aika blogijutuille Vaikka mennään jo hyvästi heinäkuun puoltaväliä, haluan perinteitä kunnioittaen toteuttaa postauksen kesäkuun kännykkäkuvista ja samalla hieman avata mitä kaikkea on tullut puuhailtua. Mm. näitä otoksiahan pääsee seuraaman reaaliajassa mun instasta @esssisi !
①Kesäkuussa aloitin työt uudessa paikassa ja tämä naama onkin ikuistettu ensimmäiseltä työaamulta. Jännitys oli kamala, mutta oon sopeutunut nyt puolessatoista kuukaudessa uuteen paikkaan ihan hyvin! ②Heti kesäkuun alussa mun kännykkä tippui lattialle ja kuinka ollakkaan näyttö meni palasiksi. Onneksi on hyvä kotivakuutus ja korjaus (=uusi puhelin) hoitui nopeasti. Päätin kuitenkin panostaa iPhoneni suojaukseen jatkossa enemmän ja hankin uudet, ihanat By Malene Birger-kuoret. ③Eräänä aurinkoisena päivänä Pullan tukka koki muutoksen ④Kesän ehdottomasti parhaita juttuja on olleet aamulenkit maailman parhaan kanssa
 ①Perus asetelma aamuisin, Raipe nukkuu vieressä pää tyynyllä ②Kesäkuussa juhlittiin ihanan kollegani kihlajaisia Seinäjoella. Lähdin matkaan hippulat vinkuen lauantaina heti työpäivän päätyttyä ja niimpä juhlakamppeetkin tuli vaihdettua meidän pukuhuoneessa ③Pestomozzarella-bagel ja kahvi ihastuttavan Sofian seurassa ④Mökillä taivas värjäytyy joka ilta erivärein. Voisin istua läpi yön katselemassa näitä upeita luonnon maalauksia, mutta valitettavan usein väsy painaa päälle hyvin varhain.
①Tänä vuonna mä matkasin juhannusmökille Mikkeliin bussilla, sillä olin vielä torstaina iltaan asti töissä. Ennen kyytiin hyppäämistä kerkesin nauttia jättilaten Picnicissä ②Tämä hilpeä naama on myös kihlajaisjuhlista, joista jäi monia mahtavia muistoja ③Ei lisättävää ④Tämä kuvan lisäsinkin instaan mun ja Raipen juhannuskuvana
①Lempparimaisema ja koira ②Valehtelematta lähes jokaisena vapaapäivänä mun päältä on löytynyt tämä nahkahame! ③Kesäkuun viimeisenä päivänä aloitettiin muutto mun pikkukotiin ④Lopuksi vielä työnaama

Ensi viikolla on ainakin luvassa vapaapäivän viettoa mökillä Toivotaan, että sateinen heinäkuu alkaisi vihdoin kääntyä lämpöisemmäksi, vai mitä?

7/05/2016

A new HOME

Viikonloppuna pääsin vihdoin muuttamaan uuteen kotiini Tämä pikkuruinen yksiö on siis sekä uusi minulle, että myös upouusi ihan oikeasti. Olen nimittäin pikkukodin ihka ensimmäinen asukas! Tätä asuntoa on ollutkin ihana sisustaa siksi, ettei täällä ole mitään, mikä häiritsisi mua (kuten edellisen kotimme vaaleanpunaiset keittiönkaapit ja tummat tasot), päin vastoin, värimaailma on juuri toivomani kaltainen, joten olen saanut toteuttaa kaikki sisustusunelmani. Kokoa tällä yksiöllä on 25,5m2, joka on juuri sopivasti mun tarpeisiin. Halusin päästä esittelemään uuden kotini teille mahdollisimman pian, joten täältä pesee - tutustumiskierros uuteen kotiini


Eteisestä löytyi kiinteänä naulakko-hattuhylly-yhdistelmä, jonka alle halusin sijoittaa kenkäkaapin, jotta eteisessä on aivan oven vieressä jokin tuollainen taso, jolle laskea esim. avaimet. Naulakkoon ei täten voi laittaa kovin pitkiä takkeja, mutta tykkään säilyttää esim. talvitakkeja ennemmin henkareissa, joten tämä ei haittaa. Iso peili eteisessä on ehdoton ja sen edessä onkin hyvä toteuttaa kotitreenejä - kuten tänä aamuna joogatessa totesin.


Heti ulko-ovea vastapäätä avautuu kylpyhuoneen ovi. Pienissä yksiöissä asuneet varmaan tietää, kuinka kylpyhuone on yleensä lähinnä vitsi ja nimeksi sopisi paremmin kylpykomero. Tässä asunnossa yksi ihastuneita henkäyksiä aiheuttanut seikka olikin nimenomaan tavattoman tilava kylppäri. Sain vihdoin kauan haaveilemani hyllykön kaikille käytössä oleville tuotteille ja kylppäriin mahtuu myös oma pesukone Suihkussakin on ihana käydä, kun mahtuu pyörähtämään ympäri kolhimatta itseään seiniin.



Eteisen peilin luota avautuu näkymä itse huoneeseen. Yllätyin siitä, miten tilavan tuntuiseksi asunto jäi, vaikka parisänky ja Murmurin terraario lipastoineen ovatkin suuria kokonaisuuksia. Terraarion takaa pilkottaa vielä korimateriaalinen arkku, jonka paikkaa arvon (kenties parvekkeelle?). Lisäksi haluaisin myös hankkia konnalle uuden (valkoisen) lämpölampun vihreän tilalle, mutta tuollaisia klipsillisiä terran reunaan kiinnitettäviä lamppuja on kamalan hankala löytää.  Pöydän suhteen pohdin paljon, mutta päädyin lopulta tuollaiseen seinään kiinnitettävään, taitettavaan yksilöön, joka onkin osoittautunut loistovalinnaksi pieneen kotiin.

Sänky oli seikka, josta en ollut valmis tinkimään, olin päättänyt haluavani beigen, kangasverhoillun jenkkisänkyn päädyllä varustettuna ja lopulta sopiva löytyikin mistäs muualta kuin Ikeasta. Tämä on leveydeltään 140cm, jota löytyy vain Ikeasta. Tähän mahtuu mainiosti nukkumaan kaksinkin, mutta samalla arvokasta tilaa jää asuntoon hieman enemmän. Sängyn kokoaminen oli ainut juttu, jossa ajattelin tehneeni virheen tämän valitessani. Koottiin sänky nimittäin kolmesti alusta loppuun, ennen kuin saatiin kaikki oikein kohdalleen - kaikki Ikeasta jotakin isompaa ostaneet varmaan ymmärtävät yskän. Huomatkaa myös korvatulpat ikkunalaudalla..
Keittiö tässä asunnossa on todella pieni, mitä aluksi kauhistelin. Tasoille ei mahdu kuin kahvin- ja vedenkeitin, joten esim. leivänpaahdin ja tehosekoitin pitää säilyttää kaapissa ja Sodastreamerista luovuin kokonaan. Seinähylly mahdollistaa sen, että jääkaapin yllä olevaan koloon voin vielä hankkia mikron. Oon myös jo pohtinut toisen hyllyn asentamista tuon päälle, jotta astiakaappiin tulisi enemmän tilaa. Toistaiseksi tässä minikeittiössä on kuitenkin pärjännyt hyvin, kunhan viitsii tiskata astiat heti käytön jälkeen.

Miltä mun minikoti teistä näyttää? Entä kiinnostavatko sisustuspostauksen ylipäätäänsä? Esittelemättä on nimittäin vielä parveke (kunhan saan sen sisustuksen valmiiksi).