10/19/2010

Lomailevia hedelmälepakoita

 Ei voi muuta sanoa, kun että onneksi ton Italian reissun jälkeen päästiin suoraan syyslomalle! Nää pari viimepäivää on sisältäny järjetöntä koomailua, johtuen väsymyksestä, sekä siitä, että mun pian 3 viikkoa kestänyt flunssa ei tahdo vieläkään helpottaa. Haluisin jo mun äänen takas kiiiitos!
Oikeastaan voin sanoa muutakin, nimittäin mikä tälle bloggerille ihan oikeesti on tullut, kun välillä tää ei suostu lataamaan kuvia tänne ollenkaan ja sitten kun suostuu, niin toi laatu on jotain tajuttoman jäätävää )=< Onko muilla samaa ongelmaa? Rupee ketuttaa tää bucketin kautta latailu mur.

Nää loman ekat päivät on tosiaan menny vähän harakoille. Oikeestaan eilen oli eka semmonen päivä, että jaksoin esim. kunnolla laittautuu!
Yritin ottaa vessassa peilin kautta kuvaa noista hiuksista, kun viimeinkin nää lisäkkeet antaa sen verran periks, että saan nostettuu haivenet tolleen ylös superisolle nutturalle. Ah - miten mä rakastankaan tota kampausta Ainut haittapuoli on se, että siitä on tosi vaikee saada ite kuvaa :DD Tai ainakin mää en onnistu siinä mitenkään.
Käytiin sitten Jonnan kaa eilen leffassa, kattoon Napapiirin Sankarit , johon sytyin ihan sikana! Musta tuntuu et viime aikoina on tullu jotenkin tosi paljon hyvii suomalaisii leffoi jau!
Sitten mun piti sanoo hyvästit Jontulle pitkäks aikaa, sillä se lusmu lähtee vielä ton italian reissun lisäks Kanarialle viikoks. Ei ois suotta tehny mieli ahtautua matkalaukkuun mukaan ...
Illalla menin sitten Mutun luo vähän juhlimaan ja nollaamaan tilannetta, mahti päivä oli kokonaisuudessaan

Tänään oonkin sit taas taantunu tolle koomavaiheelle. Musta tuntuu, että oon hetki hetkeltä enemmän kipee ja siks vaativin suoritus johon oon tänään kyenny oli kynsien lakkaus:
Kokeilin, että onko nää kynnet jo niin pitkät, että tommonen manikyyrityylinen lakkaus näyttää edes siedettävältä ... nooo, jokainen voi ite päätellä lopputuloksen, kun tota kuvaa kattoo ehheh.

Kai mää voisin nyt vaikka pikkuhiljaa mennä leipoo yhtä uutta hyvän kuulosta leipää ja alkaa sit vaikka tuijottelee UrhoTv:stä Jypin pelii :------) Way to go.
XOXO

2 kommenttia:

  1. ihana blogi. ♥ jotenkin massasta eroava ja noi otsikot on aina niiin kivoja. :D tosta italian reissusta ois ollu kiva kuulla/nähdä lisää, jos keksit jotain postattavaa? :) hienoja noi kuvat sieltä. (oon itekkin käyny italiassa ja siellä venetsiassa)

    VastaaPoista
  2. ((= Kiitoskiitos! Tälläset kommentit piristää mua aina.
    Voisihan tosta Italian tourista enemmänkin tosiaan kertoa, jos halukkaita lukijoita kerta on. Musta vaan vähän tuntuu että intoudun selittää kaikesta ihan hirveesti ja sit tulee semmosia kilometripostauksia, joita kukaan ei jaksa lukee, mut ehkä mää voisin koittaa näpytellä jotain napakan pitusta settiä! Ja ainakin kuvia lupaan laittaa lisää, sillä niitä riittää (;

    VastaaPoista