1/15/2012

Merituuli pörröttää kesykyyhkynkin sulkia

Hellurei ! Lähdimme Vilman kanssa käymään viikonloppuna Helsingissä. Vaikka reissu sangen pikainen olikin,   oli supermukavaa shoppailun ja vähän muunkin parissa:





























Kaikki jotka tietää mun lintumanian voi kuvitella mun ilmeen kun näin nää!















.. tai ilmeen kun noi maistiaiset olikin alkoholittomia.

Mun oli pakko ottaa tästä kuva koska, mitä helv? Sillain jotta kaikille tulisi varmasti selväksi, että toi nukke on surullinen on surulliseen naamaan vielä laitettu nenän tilalle suruhymiö oikeesti MITÄ? :DD














Ehkä maailman paras kiinalainen !! .. Joka on ostarin tuulikaapissa.

























Tiiättekö sen, kun pääsette kaverinne kanssa majapaikkaan ja 30 sekuntia saapumisen jälkeen tavarallinen ydinräjähdys alkaa jo tehdä tuloaan?

Luonnollisesti lompakko laihtui tuolla lyhykäiselläkin reissulla ihan kiitettävästi. Löydöistä parhaimpia olivat:
Pakkoraossa ostettu takki, kun edellisen vetoketju sanoi sopimuksensa irti. Yllätyin itsestäni - tuo ei ole musta?!
Pinkit ja lähestulkoon neonkeltaiset (uskokaa pois, kuva vääristää) rintsikat !!!!!! Aaaaaa oon himoinnu kyseisen värisiä liivejä niin kauan, että oon ton löydön johdosta edelleen onnesta soikea.

Lisäksi pyydykseen tarttui lisää alusvaatteita, oikein kiva neuleyksilö (jonka esittäytyminen onnistuu edustavammin päällepuettuna) sekä perustoppi ja farkkulegginsit jotka kaikessa tavanomaisuudessaan eivät ansaitse tulla kuvatuiksi. 














Tämän illan olen viettänyt koulujuttujen parissa jee. Huomenna magneettikuviin HUI.

XOXO

4 kommenttia:

  1. Halusin vaan kertoa että blogis on jotain niin parasta, suunnilleen hypin riemusta ku nään että oot tehny uuen postauksen! :D

    VastaaPoista
  2. vilma: Voi vitsit voin kertoa, että mää suunnilleen hypin riemusta kun näin tän kommentin ((= PALJON kiitoksia !

    VastaaPoista
  3. Tätä ei varmaan joka päivä ehdoteta, mutta piirtele joskus niitä vanhoja kunnon koiria :-D Luin tätä blogia nimittäin joskus alkuaikoina ja silloin aina joka postauksessa oli jokin karvaturri, ne oli huippuja! :-)

    VastaaPoista
  4. Anon: Ahahah vitsit hauska kuulla että joku kaipaa niitä ! =DD Katsotaan jos jokupäivä saisinkin aikaiseksi piirrellä, ihan kauheeta ku se on vaan jääny!

    VastaaPoista