2/07/2013

Mitä jos muurahaiskäpy haluaisikin olla tammenterho?


 Hepskukkuu! Kylläpä kamerahuoraus taas maistuu, kun sain viikonloppuna viimeinkin hankittua uuden objektiivin. Koska tuntui oksettavalta postata pelkkiä mun naamoja, heitin sekaan kuvan huipun värisestä neulossetistä jonka nappasin H&M:ltä mukaan eilen. Oon haaveillut jostain tollaisesta villapannasta ainakin vuoden päivät ja pakkohan se oli kotiin kiikuttaa, kun väri oli tuo ja mukana tuli vielä timanttilapaset - ymmärtänette mitä tarkoitan. 

Viimeinen viikko on ollut kyllä taas sellasta kulutusjuhlaa, että vaikka ajatus perjantai- ja lauantai-illoista oluthanojen "väärällä" puolen vähän harmittaa, tulee se kaikki raha kyllä tarpeeseen eheheh. Nyt siis vaan työkamat kassiin ja kohti keilahallia. 
Hyvää loppuviikkoa kaikki te !
XOXO

Ps. Miksi OI MIKSI näytän keskipääjakauksella ja pipo päässä ihan Suomipopin Jaajolta (jota muuten vihaan yli kaiken)? Huomaatteko yhtäläisyyden?

4 kommenttia:

  1. mää en kestä :D en tienny kuka on jaajo joten guugletin ja hajosin kyllä ääneen :DDDDDD siis et näytä tolta äijältä yhtää mutta silti näytät iha samalta en ymmärrä tätä :D creepy vai creepy http://www.iskelma.fi/files/content_800/2012_03_06_4f55f09a72dd0.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi stn just tollasissa kuvissa me ollaan ihan ku 2 marjaa :DDD Tajusin ton asian pari kesää sitte krapula-aamuna Pipe-festissä ja siitä asti aina ku laitan hiukset noin ja pipon niin oksennus suunnilleen nousee kurkkuun kun katon peiliin :D::D:DD

      Poista