12/12/2013

Ei villakoirakaan aina nauti kiharoistaan



Tällä viikolla meillä on ollut koulussa paljon omien hiusten laittoa. Koska en tahdo tehdä tukalleni mitään, olen päässyt toteuttamaan kavereiden toiveita. Kaikista jännittävintä oli päästä tekemään Nooralle hiuksia silottava silkkikäsittely Yllä näkyvä kuvapari todistaan, että kyseinen käsittely on todella kurittomien, kiharien ja pörröisten hiusten pelastus. Oikeilla tuotteilla tukka voi pysyä sileänä jopa 5kk ja seuraammekin nyt mielenkiinnolla kuinka koekaniinin hius alkaa käyttäytyä.
Kysykää ihmeessä, jos tahdotte tietää moisesta lisää!
XOXO

2 kommenttia:

  1. MITENMISTÄMITÄMAKSAA? :D haluun tollasen hetiheti kun saan tän kasvatusproggiksen seuraavaan vaiheeseen eli siedettävään hiukseen myös aukipidettynä:D suorat hiukset <3_<3 oiskohan se viimein mahollista?:D miksen oo kuullu tästä aiemmin?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan uus tuote Goldwellilta, siksi et oo varmaan kuullut :D Me ruvetaan vuoden vaihteen jälkeen tekemään näitä asiakkaille koulussa, en tiedä missä ajassa "oikeat" kampaamot noita kiinnostuu tekemään (: Kallishan tuo tulee varmasti olemaan, mutta itse pidän tuota parempana vaihtoehtona, kuin esim. suoristuspermanenttia.

      Poista