1/13/2014

Villisika tonkii mielellään mutakasoja


Haluan jakaa teidän kanssa uusimman höpsähdykseni - aktivoitu vihreä savi Päiväannos, yksi teelusikallinen sekoitetaan lasilliseen vettä ja juodaan. Tuote lupaa avun mm. väsymykseen ja helpottaa sekä tasapainottaa vatsan toimintaa. 
Pääasiassa ajattelen, että ihminen saa oikeanlaisesta, puhtaasta ravinnosta kaiken tarvitsemansa. En esimerkiksi koskaan ole perustanut mistään proteiinilisistä tai palautusjuomista treenatessa - rahka ja maito ajavat saman asian. Kiinnostuin tämän saven ruuansulatusta puhdistavista ominaisuuksista ja siksi se pääsi kokeiluuni. Mikään makuelämys tämä ei ole, mutta jo reilussa viikossa olen huomannut sen todella toimivan. Savea suositellaan käytettäväksi 2-4 viikon kuureina, itse ajattelin nyt ensimmäisellä kerralla syödä vaikka kuukauden ja toistaa sitten, kun on taas tukkoinen olo. Luonnon omana tuotteena tälläinen "lisäravinne" sopii myös minun ajatusmaailmaani. 
Onko kukaan muu kokeillut tätä? Mikäli ette, kipin kapin Ekolosta hakeamaan oma pussi, joka sopii myös opiskelijan kukkarolle!
XOXO

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pakko ehkä linkata mun perheenjäsenille, jotka tälläsiä tuotteita aika ajoin etsii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eteenpäin linkittäminen enemmän kuin hyvä juttu - tahdon jakaa tämän huipputuotteen kaikkien kanssa :D !

      Poista
  2. Hei aika huippua, mun liian usein kiukkunen masu haluu ihan ehdottomasti tota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiukkuinen masu pitää tuosta aivan varmasti! Suosittelen todella (:

      Poista