2/15/2010

Maistuuko arkijuusto makakeille?

Johan oli viikko!
Ajattelin joskus keskiviikon tienoilla, että kirjoitan sitten viikonloppuna kunnon postauksen, mutta mieleeni ei tietenkään muistunut, että mun piti mennä väliaikaisisoseksi yhden Kuokkalan riparin ripariviikonloppuun. Ja siellähän tosiaan meni koko vkpl niin että hurahti.

Nukuin koko viikonlopun aikana ehkä yhteensä 6h, joten voitte miettiä missä lukemissa väsymysprosenttini pyörii par'aikaa. Lisäksi meillä on koeviikko (- tuntuu että juurihan edellinen oli), mikä ei auta asiaa yhtään.
Ajattelin tehdä tästä aika kuvapainotteisen entryn. Näätte vähän fiiliksiä viime viikolta ja viikonlopulta.
Ekana viikon kummatkin kynnet. En nyt jaksa käydä hakemassa noita lakkapurkkeja tähän, jotta voisin laittaa käytetyt lakat näkyville, mutta jos kiinnostus herää niin kysykää toki!
 
Näistä tykkään
Sain napattua perjantaina Murmurista ihan oikeasti edes jollain asteella söpön kuvan!
 
 
.... Viikonlopun vähiten järkyttävää kuvamateriaalia. Voitte vain miettiä millaisia ne pahimmat otokset on jos nää on niiden parin sadan kuvan seassa oikeita asiallisuuden perikuvia. 
Vierailkaahan kaikki muuten ton Anskun blogissa tai ..... MUR !(?)
Tämän vuoden laskiaispulla-kiintiö on jo kiitettävissä määrin täynnä, vaikka tiistaina pullia saisi kai vielä ihan luvan kanssa syödä? Ehkä pistelen silloin poskeeni vielä pari itsetehtyä yksilöä - sillä niitä ei voita mikään.

Hyvää (joskin myöhäistä) ystävänpäivää kaikille
Periaatteessa en oikein välskää ystävänpäivästä, sillä - niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin - ystävänpäivä on jokapäivä! Täytyyhän sitä kuitenkin jollainlailla juhlistaa, jottei olo tuntuisi niin onnettomalta, kun joku kysyy "Mitä teit ystävänpäivänä?" ja vastaat "En mitään"
Niimpä kotiuduttuani tuolta riparivklp:stä nukuin muutaman tunnin päiväunet ja lähdin Vilman kanssa leffaan. Käytiin kattomassa mikäs muukaan kuin Valentine's Day (ja mitä ihmettä, piti ottaa tohon joku Voicen arvostelu, koska mun luottopaikassa Leffatykissä ei vielä ollut ton leffan arvostelua? Oon syvästi järkyttynyt yleensä siellä on kaikki HETI !). En oikeastaan pitänyt siitä kaiken sen ennalta-arvattavuuden ja väliin tosi kuivien läppien vuoksi, mutta olihan se tosi hyväntuulinen ja näin. Oli kuitenkin ihana viettää iltaa hyvän toverin seurassa, huolimatta siitä, että olin kotona vasta hieman ennen puolta yötä ja ruotsin kokeisiin lukeminen jäi siis aamuun.

Kertokaa hei mitä te vastaisitte tohon kysymykseen "Mitä teit ystävänpäivänä?" 
Toivottavasti en nyt käännä veistä haavassa kenenkään sellaisen kohdalla, joka ajatteli kirjoittaa viestikenttään "En mitään" ... Ehehehhehe :33

Jau, tälläistä tänään.
Taidan alkaa nyt keräämään vähän kamoja kasaan, kun aattelin mennä Jonnalle yöksi.
Vi ses ( olin muuten eka joka poistui ruotsin kokeesta - voitte siitä päätellä miten putkeen meni ..)

3 kommenttia:

  1. AWW ESSIPESSI OON NIIN SÖPÖ TOSSA YHESSÄ KUVASSA : DD HYI VITHUU! :D

    VastaaPoista
  2. siis siinä missä sää pussaat homelesia : DD

    VastaaPoista