2/18/2010

Toimettomia tonnikaloja 100%luomupuuvillaliemessä

 (Käsi ylös kaikki joiden mielestä näytän ihan kaljulta kun mulla on hiukset tollein nutturalla o/ )

Miten tärkee viikko tää on? 
Maanantaina kävin vähän räpeltelemässä vastauksia ruotsin koepaperille, tiistain vaan lagasin puoliksi Jonnan luona ja puoliksi meillä. Eilen tuskailin tunnin matikan kokeen parissa ja tänään oli vain ussan tunti ja sitte penkkarit. Huomisen ohjelma ei ole mulle ihan selvä, mutta vissiin meillä on aamulla taas vain muutama tunti ja sitten vanhat. En ole tosin varma jaksanko mennä ollenkaan kouluun, koska ne aamun tunnit on 3. palkin tunteja, eli matikkaa, eli koe on jo ollut ELI MIETÄ IHMETTÄ TEKISIN SIELLÄ TUNNILLA?
Näin ollen huominen olkoon siis vapaapäivä .. taino ehkä voisin käydä vanhoja kattelemassa.

Opin eilen siellä matskun kokeessa, että Maol on ihan kätevä kirja - jos sen siis muistaa ottaa mukaan.
Ja että laskimesta on yllättävän suuri apu - jos sitä siis osaa käyttää.
Kolmion kulmien summa on 180 astetta - ei n. 1 ja puoli niinkuin muutamassa mun laskussa näytti olevan.
Bileet meillä jos se koe menee läpi. Ihan oikeesti.

Kaikkihan sen tietää, että kun masentaa niin shoppailu auttaa. Niimpä päätin lopettaa viikon (kelatkaa, viikon !!) kestäneen säästökuurini ja ostaa ittelleni jotain kivaa. Se jokin kiva tuli vastaan Ginassa:
 
Voi pojat miten ihana huppari toi on ! Okei kuva on ihan kamala ja vuoden laadukkainkin (Miksi meillä ei ole noita lattiasta-kattoon-peilejä muuta kuin eteisessä + äitin ja iskän huoneessa? Tahtoo tollasen omaan huoneeseen awawaw) , muttasiis toi on tommonen mukavan pitkä ja iso, että alla voi pitää vaan leggareita ja  toi tekstikin on musta ihan kiva, vaikka yleensä kaikkiin printtipaitoihin onnistutaan keksimäät jotkut äärettömän idioottimaiset tekstit.
Me like

Rakastan talvessa kaikkea muuta ihan kamalasti paitsi sitä, kun on niin pirun pimeää. Nyt olen kuitenkin ilahtunut jo kahtena aamuna klo. 7:30 bussipysäkille tassutellessani, kun on ollut niin valoisaa että:
a) olen nähnyt kenkäni
b) katuvalot on sammutettu jo ennen kuin 19 on kaaranut sen yhden mutkan takaa ja poiminut mut kyytiin siitä pysäkiltä.
Tälläisenään talvi on ihanin Sopivan kylmä, sopivan valoisaa, sopivan parasta n___n
 Tein eilen tylsyyksissäni tommoset kynnet. Ihmettelen syvästi miten noiden tekeminen olikaan niin helppoa. Vesimelonit tuntu paljon hankalammilta, vaikka aika saman verran näissä pitäisi vaikeusastetta järjellä ajatellessa olla.
Lakkojen osaa toimittivat:
☆ Dermosil Devoted sävy Tango (punainen)
☆ Lumene Natural Code sävy 12 Go crazy (noi vihreet tyvet)
☆ Dermosil Devoted sävy Walz (pilkut)
☆ Trind Quick Dry (päällyslakka)

Nyt taidan katkaista aivotoimintoni taas joksikin aikaa ja jatkaa yhtä haukkua mitä oon työstäny photoshopilla nyt pari päivää. Koneella piirtely on ihanan ajatusvapaata hommaa, kunhan värittelet karvoja karvojen viereen.

(Oikeasti mun pitäisi ehkä jo nyt lukea maanantain ussan kokeeseen ..)

Vi ses ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti