1/11/2011

Gaviaalit eivät lomaile - niillähän on pitkä kuonokin!












Lauantaina me vietettiin tosiaan Jontun loman tappajaisia ja sen päästyä hengestään alkoi arkinen aherrus seuraavan loman odottelu!

Näiden kahden ekan arkipäivän sisään on mahtunut mm. :
iPodin musiikkien kanssa temppuilua - Haluaisin vaan tietää millaisia neroja siellä Applen organisaatiossa palloilee, sillä mikä hemmetin idea on, että podin synkronointi onnistuu kerrallaan vaan yhdellä iTunesilla, jonka tähden mun oli tyhjennettävä toi soitin kokonaan, kun nyt aloin tällä uudella koneella ekaa kertaa räpeltää noiden musien kanssa ARGH !
Kouluiloa - matikan 7. kurssin läpipääsystä sekä siitä, että vaihto A ruotsista takaisin B:hen sujui odotettua iisimmin, lukuun ottamatta opon hermoromahdusta mun kurssivenkslailujen johdosta MUTTA C'MOON se on niiden työ!















Vilustuneen hirmuliskon kilpikonnan tarkkailua - Murmur on tottunut juoksemaan vapaana ympäri meidän taloa, mutta kipeenä sen täytyy pysytellä lähinnä terraariossa. Jaloittelemaan se pääsee nyt vain suljettuihin tiloihin, jotta riksi vedon saamisesta olisi mahollisimman pieni.
Ekat vanhojen tanssi-harkat - Voin kertoa, että hauskaa kyllä oli, mutta alalalala voi mennä tovi jos toinenkin ennen kuin meikäpoika hallitsee ne tanssit :D
Paluu arkeen myös liikunnallisesti ajateltuna - Kävin tänään BodyBalance-tunnilla mikä oli vähän niinku pilateksen omaista sisältäen kaikkia tasapaino- ja voimaosioita erikseen. Tästä se lähtee: kesäkuntoon 2078!
Tajuton tuntimäärä univelkoja - Huoh, miksi tää on aina tätä, kun palailee lomalta?

Tänään koitankin mennä aikaisin nukkumaan, jotta oon huomenna skarppina tanssiharkoissa klo 8.05 .... toivottakaa onnea!
XOXO

2 kommenttia:

  1. i wish you luck ! itellä ihan samanlaiset koulun alkaijaiset :D ja hei onko ees hieman söpöli toi kilpuri !

    VastaaPoista
  2. Haha =DD Murmur kiittää saamastaan palautteesta ! (=

    VastaaPoista