11/14/2012

Useilla hyönteisillä on harhaanjohtava suojakuviointi


Moi! Mun blogihistorian kaiketi eniten toivotuin postaus on ollut tutoriaali geneerisestä baarimeikistä. Ja uskokaa tai älkää, tässäpä tämä nyt olisi. Pahoittelen jo valmiiksi kuvien huonoa laatua, mun naamaa, epäselvää selostusta ja ylipäätäänsä kaikkea. Lisäksi haluan muistuttaa, että en todellakaan ole mikään meikkitaiteilija ja esim. järjestys jossa kaikki aineet naamalleni lätkin on varmaan kaikkea muuta kuin oikea. Mutta joka tapauksessa, tässä kuvasarja siitä miten albiino syöpäpotilaasta muutamilla taioilla muotoutuu yllä näkyvä meikkipää, olkaapa hyvä:

Tästä se lähtee. Kaikki, jotka on erehtynyt joskus kehumaan mun nassua varmaan poistelee nyt kommenttejaan hahah. Joka tapauksessa: aluksi pohjustan kasvot. Jossain mielenhäirioisyyksissäni oon ostanut tota Garnierin sekaiholle tarkoitettua Bb-voidetta normaalin sijaan ja tämän johdosta mun naamasta hilseilee kuivaa ihoa. Perus pihinä ihmisenä käytän ton kuitenkin loppuun silläkin uhalla ettei mulla tuubin loppupuolella ole enää naamaa mihin sitä sivellä. Maybelinen meikinpohjustusvoide on jees.

Sitten kaikki virheet piiloon. Bb-voiteen lisäksi en käytä mitään meikkivoidetta vaan peitepuikkoa ja tollasta Lumenen punaisuutta taittavaa tököttiä vaan tilanteen mukaan minne tarvitsee. Valokynällä läträän ihan kunnolla ja vastoin kaikkia sääntöjä about puolet naamasta pääsee kyseisen taikasauvan käsittelyyn.

Rikotaan lisää klassisia Trendi-lehden meikkausohjeita: luomet kokonaan valkoisiksi. Tota Maybelinen valkosta väriä sudin reilusti liikkuvalle luomelle ja häivyttelen kohti kulmaluuta ja -karvoja. Sitten valkosella kajalilla rajaukset alaluomen "vesirajaan" or whatever ja tota valkoista korostuspuuteria hyödynnän lisäkiillon toivossa tuputtelemalla sitä silmien sisänurkkiin sekä kulmaluulle. Kuten valokynän käytössäkin, myös tässä vaiheessa sana "liikaa" on tuntematon käsite.

Hienosti kummastakin kulmakarvakurittajasta kulunut etikettitiedot pois. Kuitenkin, Isadoran superhyvällä kulmakynällä piirtelen aukkokohdat ja oikeestaan kaikki muutkin kohdat täyteen ja Lumenen kulmakarvageeliä vaan päälle. Nyt kun katon tota kuvaa niin tulipa muuten huono tosta toisesta kulmasta ehehe.


Aika piirtää silmät esiin! Siveltimellä vaan semipaksut viivat ylös ripsien tyveen ja kajalilla suttailen tonne alapuolellekkin vähän rajauksen tynkää. En voi lopettaa ton ripsarin ylistämistä, joten PARASTA RIPSARIA EVER vaan muutamat hassut kerrokset yläripsiin ja alapuolelle vain siihen asti mihin tuo rajauskin menee. Jännä muuten huomata tätä kuvasarjaa katsellessa miten hymykin alkaa pikkuhiljaa hiipiä kasvoille meikkikerrosten lisääntyessä - en tietenkään myönnä että kyseisillä asioilla olisi joku yhteys.

Jaahas oon vaihtanu vaatteet. Heitetään aina Jonnan kaa läppää että ihan sama oikeestaan millaset meikit tonne alle väännän, sillä noi ripset on niin jytyt että ne peittää kaiken taakseen kuitenkin. Mutta onhan se kiva, että itse tietää millainen mestariteos tuolla tekokarvojen taustalla majailee. Paras vinkki tekoripsien kanssa pelailuun on se, että niillä räpsyillä itsellään ei niinkään ole väliä, vaan kaiken a & o (välissä l ja k hehe) on hyvä liima. Toi Make Up Storen yksilö on aika jeesiä ja tykkään siitä, että se kuivuu mustaksi, niin eipähän ainakaan jää mitään liimalimppejä näkyviin.

Lopuksi vielä aurinkopuuteria, poskipunaa, luomivaiheesta tuttua korostuspuuteria ja tavan puuteria sopivassa suhteessa fiiliksestä riippuen sinne tänne ja tadah naama on valmiina. Sitten vaan pyyhe pois päästä ja hiusten kimppuun - siitä voin kertoa joskus myöhemmin lisää, vai ootteko sitä mieltä, että tää meikkitutokin oli jo liikaa? Kertokaa mielipiteenne puspus.
XOXO

12 kommenttia:

  1. ah tätä mie olin oottanukki :D!! nauroin noille valokynä ja valkonen luomiväri jutuille koska oikein :DD! jeih ihanat meikkilöidit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha joo vähän on venyny tän toteutus.. :DD Mut joo perus meitsi korvaa laadun määrällä! Ja kiitsa (:

      Poista
  2. aaaaa, tää oli niin kiva postaus! :) Oon lukenu sun blogia kesästä lähtien ja tää on yks mun lemppareista! Sun postauksia on kiva lukea, vaikkei niissä välttämättä mitään erityisempää asiaa olisikaan.

    Ja minun puolesta tee se hiuspostaus =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei superkiva kuulla (: ! Täytyy pistää hiuspostaus korvan taakse. Siellä tää meikkitutokin kummitteli varmaan puoli vuotta mut hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D !

      Poista
  3. Ihan huippu postaus!<3 Tee ihmeessä se hiuspostaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia (: Hiuspostaus tulossa - mut tuntien joskus hamaassa tulevaisuudessa (;

      Poista
  4. Ah viimein, kiitos täst! Mutta kysymys: kuinka paljon kaiman bileiltaan yleensä liittyy tanssimista? Meikäläisellä ei nimittäin ainakaan tuommoinen meikkikerros kestäis pariakaan tuntia viihteellä ollessa, koska tanssiminen on niin jepa. :< Onko vika mussa vai mitä arvelee hän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi oleppas hyvä :> VIELÄ KYSYT että tuleeko tanssittua ! Suurimman osan illasta vietän aina dancaillen, eikä mun naama tosiaan näytä sitten aamuyöstä enää ihan tolle. Oon kuitenki sellanen etten muutenkaan esim. treenatessa hikoile juuri lainkaan, joten kyllä noi aika hyvin nassussa pysyy (: Joskus vessassa tulee lisättyä puuteria jos on mukaan sattunut !

      Poista
    2. Okkei, eli vika on mussa joka hikoilen kuin sikapossu :D Kiitos vielä kerran!

      Poista
    3. No en ehkä sanoisi niinkään :DD Kyllä se vika on varmaan ennemmin meikässä kun ääreisverenkierto on niin huono ettei edes meinaa hikoiluttaa! Mutta oleppas hyvä vielä (:

      Poista
  5. JEEE VIHDOIN! :) Ihana tää, niin hieno meikki :) Oot Essi tajuttoman upee!

    VastaaPoista
  6. Voi toi oli niiiin piristävä kommentti ettäh (: !

    VastaaPoista