2/06/2014

Hirvieläimet viestivät tuoksuin

Tarvitsen nyt teidän neuvojanne - mikä hajuvesi seuraavaksi? Tuoksuvalikoimaani kuuluu tällä hetkellä Juicy Couturen Viva La Juicy, Paco Rabannen Lady Million ja Marc Jacobsin Daisy ja vain keskimmäistä on reilusti jäljellä. Haluan kokeilla taas jotakin uutta, sillä vasta tuo Lady Million tuntuu sellaiselta täydelliseltä "minun tuoksultani", josta aion hankkia uuden putelin nykyisen tyhjentyessä. 
Toivoisinkin, että ehdottelisitte lempituoksujanne Ja olisi hauska tietää, mahtaako jonkun hyllystä löytyä samiksia?

14 kommenttia:

 1. versace bright crystal! se vaaleanpunainen, se on aivan huippu:) itsellä on kanssa toi vivala juicy sekin on ihana mutta aika makea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Bright Crystal on kyllä ihana tuoksu, mutta yksi parhaista kavereistani käyttää jo sitä enkä halua tuoksua samalta :D

   Poista
 2. Itse opiskelijabudjetilla oon jo pidempään käyttänyt The Body Shopin White Musk and Smoky Rose -tuoksua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä (: ! Mun on aikoinaan tullut käytettyä paljon Yves Rocherin halpistuoksuja, mutta nykyään hajuvedet on mulle asia johon tykkään panostaa !

   Poista
 3. Omalla kohdalla ei oo Escadan Sexy Graffitia voittanutta, harmi että sitä saa enää tosi huonosti mistään (ja harmi suolaista hintaa...). Nyt on käytössä myös aivan mahti Britney Spearsin Midnight Fantasy, täydellisyyttä hipova tuoksu sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm täytyypäs käydä noita tuoksuttelemassa (: !

   Poista
 4. Käytän itsekkin Lady Millionia, ihana ja täyteläisen naisellinen tuoksu, mutta kaipaisin jo jotain uutta :)

  VastaaPoista
 5. Escadan Absolutely me <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota oonkin joskus tuoksutellut, varteenotettava vaihtoehto kyllä (:

   Poista
 6. Oma lempparituoksu on Ralph Laurenin Big Pony 2 for Women :3 söpön pinkissä putelissa sekä tosi raikas ja tyttömäinen tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih toi kuulostaa hyvältä ! Kiitti, pitääpäs laittaa muistiin :D

   Poista
 7. oma ehdoton suosikki on just juicy couturen viva la juicy noir, ihana tuoksu! ja guessin seductive on tosi voimakas, mutta silti ainakin mun makuun just loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JC:n noir-versioo oonkin jo testannut, mutta koska haluan nimenomaan jonkun ihan uuden ei se tule kyseeseen! Guess pitää tuoksutella myöskin (:

   Poista