5/04/2014

Lumivalkea naali ei voi hyvin




Arkeen palaaminen pienenkin loman jälkeen tuntuu aina ankealta. Ajattelin viikonloppuisella kauppareissulla piristää tulevaa viikkoani ja hankin ensimmäisen, toivottavasti vähän pitkäikäisemmän kasvin asuntooni Olen aina ollut ihastunut orkideoihin, mutta epäillyt niiden säilyvyyttä käsissäni. Kumpa tämä yksilö eläisi pitkään. Tietääkö kukaan, onko ikkunalauta hyvä paikka kyseiselle kukalle?
Ostin myös uuden vartalovoiteen loppuneen tilalle. Olin jo etukäteen päättänyt, että haluan vaniljan tuoksuisen voiteen ja tuo täytti muutenkin kaikki kriteerini. 
Ensi viikosta on tulossa kiireinen, sillä koulun ja töiden ohella olen laittamassa tukkaa ja maskeerauksia seitsemässä teatterinäytöksessä. Toivon kuitenkin kerkeäväni postailemaan jossakin välissä!

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille

4 kommenttia:

  1. Oho, ootpas haastavan kukan valinnu! Arvelisin kuitenkin että orkidea viihtyy hyvin sun ikkunalaudalla kunhan se ei ole suorassa auringonpaisteessa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei, voitko kertoo millanen on siellä viitaniemessä tehtävä haudehoito hiuksille? :) Auttaako kuivaan tukkaan yms !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä pestään ensin hiukset, sitten levitetään hiuspohjaan ja hiusten pituuksiin asiakkaan tarpeisiin sopiva haudehoitoaine. Vaikutusajalla tehdään rentouttava hieronta. Hoidon tarkoituksena on nimenomaan juuri elvyttää kuivahtanutta hiusta, sekä hoitaa hiuspohjaa ja näin ollen aktivoida hiusten kasvua (: Suosittelen ihan kaikille ! Varaathan ajan sitten mulle, olisi hauska päästä laittamaan lukijoiden tukkia (:

      Poista