12/31/2014

My Year 2014 part 2/2

Mulla oli suunnitelmissa julkaista näiden vuosikatsauspostauksien välissä kuvia meidän joulusta, mutta epäonneksi kamerasta loppui akku ja kaikki ihanat joulukuvat ovat nyt jumissa sen sisällä, sillä akun laturi on Seinäjoella! Tylsää, sillä joulukuvat on vähän sellaisia, että niitä ei oikein tee mieli postailla jälkikäteen. No, ainakin mulla oli nyt aikaa tehdä tämä kakkososa valmiiksi ja julkaista ajoissa!
Heinäkuu:
Tehtiin perheen kanssa jo perinteeksi muodostunut kesälomareissu Viroon, mutta tällä kertaa käväistiin Tallinnan lisäksi myös viihtyisäksi osoittautneessa Pärnussa. Tallinnaan voisin lähteä shoppailureissulle milloin vaan Hurjat helteet tekivät työnteosta välillä tuskaa, mutta vapaapäivinä olikin sitten ihana nauttia Suomessa harvinaisista säistä piknikkien ja hyvien ystävien seurassa.
Elokuu:
Tehtiin miehen kanssa ihana mökkireissu maalle ja nautittiin vielä jatkuvista helteistä. Treenit kulki paremmin kuin koskaan Elokuussa vietin myös viimeiset hetket Jyväskylän asunnolla ja juhlittiinkin isolla porukalla taas monia juttuja kerralla: kenellä oli tuparit, kellä läksiäiset ja kellä synttärit.
Syyskuu:
Elo-syyskuun vaihteessa mun jalka leikattiin ja niimpä kipitin serkkuni ihanissa häissä kyynärsauvojen kanssa. Sain kunnian tehdä upealle morsiammelle hääkampauksen Muutettiin Seinäjoelle ja sisustettiin meidän yhteistä kotia. Perhettä ja ystäviä Jyväskylässä tuli kova ikävä, mutta onneksi päästiin kyläilemään usein.
Lokakuu: 
Kotiuduimme pikkuhiljaa uuteen kaupunkiin ja rauhallisista viikonlopuista kahdestaan otettiin kaikki ilo irti. Mun jalka kuntoutui leikkauksesta tosi hyvin ja pääsin aloittamaan treenejä varovasti uudelleen. Tein ihania asustelöytöjä ja lokakuun lopulla vietettiin romanttinen hotelliviikonloppu Vaasassa
Marraskuu: 
Talvi alkoi tehdä pikkuhiljaa tuloaan myös pohjanmaalle, vaikka lumi satoi ja sulikin pois vuorotellen. Join ensimmäiset glögilasilliset ja hurahdin lämpöiseen juomaan täysin Tein vuoden arvokkaimman, mutta myös parhaan ostoksen hankkimalla uuden iPhone 6. Kuukausi kului todella nopeasti työharjoittelussa.
Joulukuu: 
Nautin "oikeasta" kampaajan elämästä työharjoittelussa ja joulufiilis nousi päivä päivältä. Shoppailin joululahjat ajoissa ja joulustressistä ei ollut tietoakaan - päinvastoin. Heti loman alkajaisiksi rakennettiin äidin kanssa piparitalo. Joululoma Jyväskylässä on kulunut ihanissa merkeissä, hirveän nopeasti tietenkin. Eilen vietettiin Suskun kanssa todellista tyttöjen päivää käyden leffassa ja syömässä yhdessä

Näihin onnellisiin kuviin ja tunnelmiin onkin hyvä päättää vuosi ja valmistautua ottamaan vastaan seuraavaa. Ihanaa juhlailtaa ja menestystä vuodelle 2015 ihan kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti