1/07/2015

New Year New Workout
Vihdoin ollaan palattu arkeen ja kotiuduttu eilen takaisin Seinäjoelle. Vaikka pitkä loma Jyväskylässä rakkaiden kanssa olikin ihana, on myös todella mukava päästä taas viettämään ihan tavallista arkea yhteiseen kotiin kullan kanssa Tuleville viikoille on kyllä jo paljon suunnitelmia liittyen mm. hiuksiin ja reissailuun, mutta ennen kaikkea mulla puhaltaa nyt uudet tuulet treenien suhteen!
Oon tykännyt aina salilla tehdä treenejä kahvakuulalla ja joululahjaksi sainkin sellaisen. Olen joulun pyhien jälkeen päässyt hyvään vauhtiin treenaamisessa, 12kg painoisella kuulalla saa tehtyä todella tehokkaita treenejä suurimmillekkin lihaksille ja jo ennestään multa löytyy pienemmät käsipainot, joilla voin sitten tehdä esim. käsiä, joilla tuon painoista kuulaa ei mun voimilla juuri nostella. 
Ihan uskomatonta, miten yksi rautamöykky voi saada tälläisen motivaatiopuuskan aikaan! Tykkääkö joku teistä treenata kahvakuulalla? Mikäli tiedätte jotain superhyviä kahvisliikkeitä, otan treenivinkkejä mielelläni vastaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti