11/21/2016

GIFT GUIDE: All hair wants for Christmas

Jipii, ensimmäisen jouluaiheisen postauksen aika! Lahjalistojen viimeistely alkaa olla parhaillaan käsillä ja mä halusin kantaa oman korteni kekoon vinkkien suhteen. Päätin keskittyä mun erikoisalaan: hiuksiin. Töissä kuulee nimittäin usein, että moni, niin mies kuin nainen, haluaisi panostaa hiuksiinsa enemmän, muttei raaski. Niimpä uskon näiden olevan oivia vinkkejä pukinkonttiin 
 
 Äidille, ystävälle, siskolle, tyttöystävälle:
- Hiusöljyjen buumi ei ota loppuakseen eikä suotta, öljyt tuovat helpotusta hiusten hoitoon niiden kunnosta riippumatta. Moroccanoil on öljyjen kiistaton klassikko, mutta myös monilta muilta merkeiltä löytyy hyviä vastaavia.
- Sävyttävät tuotteet ovat niin blondin, kuin punatukkaisen pelastus. Nykyään omat sävyttävät shampoot ja hoitoaineet on saatavilla lähes kaikille mahdollisille hiusväreille. Blondin lahjapakettiin kannattaa ehdottomasti kääriä Fudgen hopeashampoo!
- Laadukas muotoilurauta, kiharrin ja fööni ovat tavaroita, joilla arkea voi helpottaa uskomattoman paljon. Ghd:n tuotevalikoimista löytyy näitä kaikkia ja mm. heidän kiharrinpuikko on aivan yliveto.
- Hiusnaamiota suositellaan käytettävän hiusten laadusta riippumatta kerran viikossa parissa, mutta yllättävän monelta moinen tehotuote puuttuu.
- Myös lahjakortti kampaajalle on lahja, jota saaja varmasti arvostaa - useimmiten lahjakortin voi käyttää halutessaan sekä palveluihin että tuotteisiin.
Poikaystävälle, isälle, veljelle, kaverille:
- Miesten muotoilutuotteissa vallitsee edelleen vahakausi, joten klassikkovahalla (kuten Redkenin Rough Clay) ei voi mennä pieleaen. 
- Huolettomiin miesten tyyleihin suolasuihke on omiaan ja tuo trendikkään mattaisen viimeistelyn.
- Shampoo ja hoitoaine voivat myös lyhyemmissä miesten hiustyyleissä joko helpottaa tai vastaavasti vaikeuttaa elämää hiusten kanssa. Kukapa meistä ei haluaisi lahjaksi tuotteita, joilla päädytään ensimmäisenä mainittuun?
- Lahjakortti parturiin tai esimerkiksi miesten omaan luksuskäsittelyyn: amerikkalaiseen parranajoon on varmasti lahja, joka tulee tarpeeseen!

Toivotteko te jotain hiusjuttuja joululahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti