11/04/2016

4+1 arkimeikin pelastajaa

Tämä postausidea tuli eilen illalla mun mieleen ja niimpä päätin toteuttaa tän nyt heti aamulla ennen iltavuoroon suuntaamista. Toivottavasti pidätte ja saatte tästä jotakin helpotusta arkiaamuihin!
1. Värjää ja muotoile kulmat. Kulmakarvat ovat yksi tärkeimmistä seikoista huolitellun lookin saavuttamiseksi ja kuten varmaan blogissa on usein tullut ilmi, ovat kulmat mun henkilökohtainen fiksaatioaihe. Näissä kuvissa mun kulmissa ei ole mitään meikkiä - oon ainoastaan värjännyt ja muotoillut ne. En ollenkaan pane pahakseni sitä, että aamuisin herätessä kulmat näyttää tuolta. Suosittelen jokaista ainakin testaamaan ammattilaisen tekemää kulmien huolittelua. Mikäli lopputulos ei jostain syystä miellytäkkään, värihän kuluu pois.
2. Sekoita kosteusvoide meikkivoiteeseen. Välillä ainakin itselle sattuu niitä aamuja, jolloin jokainen säästetty minuutti on kullan arvoinen. Etenkin talvella iho kaipaa kosteutusta ja kasvot voivat alkaa kiristää, mikäli kosteusvoide unohtuu meikin alta. Joskus vain tuntuu, ettei ole aikaa odotella rasvan kuivumista.. Tällöin tapaan sekoittaa pumppauksen meikkivoidetta ja kosteusvoidetta - kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ajan säästämisen lisäksi tämä kikka helpottaa kuulaan meikkipohjan luomista kosteusvoiteen "lantratessa" meikkivoidetta.
3. Hanki ripsipidennykset. Aluksi ajattelin, etten ota ripsipidennyksiä mukaan tähän postaukseen, mutten voinut jättää niitä mainitsematta. Ripset ovat helpottaneet omaa elämääni niin paljon, että koen niiden todella olevan hintansa väärtit. Ripsipidennykset ovat myös saaneet mut hyväksymään kasvoni paremmin myös meikittömänä ja tuntemaan itseni kauniimmaksi myös silloin. Mun iholla on välillä huonoja aikoja, jolloin epäpuhtauksia ja punotusta on vähän siellä täällä, mutta tällöinkin uskallan liikkua paremmin ilman meikkiä, kun olo on ripsipidennysten vuoksi itsevarmempi. Arkimeikissähän näiden vaikutusta ei voi kuin korostaa - meikkivoide vain naamaan ja menoksi.
4. Käytä Beautyblenderiä. En pysty enää kuvittelemaan meikkaamista ilman meikkimunaa. Etenkin kiireisinä aamuina tämä osoittaa oivallisuutensa, kun kaiken meikkivoiteesta contour-tuotteisiin ja puuteriin voi töpötellä kasvoille yhdellä ja samalla välineellä. Myös tuotteiden häivyttely onnistuu Beautyblenderillä niin leikiten, ettei tarvitse kiiressäkään pelätä mitään silmille hyppääviä aurinkopuuterirantuja!
 +1 Pelastuspuna. Kaikilla on varmasti niitä päiviä, jolloin meikatessa ja hiuksia laittaessa tuntuu vain siltä, ettei mikään onnistu ja look on kaikkea muuta kuin omaa silmää miellyttävä. Mä turvaudun tällöin johonkin räväkkään huulipunaan. Vaikka hiukset olisi likaiset ja naama punottaisi peittoyrityksistä huolimatta, ei kukaan kiinnitä moiseen huomiota, kun huulilla on huolellisesti levitetty kirkas puna. Suosittelen kokeilemaan

Onko teillä jotakin hyviä vinkkejä jaettavaksi arkiaamuihin?

2 kommenttia: