12/23/2016

4+1 Christmas facts (of mine)

Nyt on viimeisetkin joululahjat paketoitu, kuusi koristeltu ja aika rauhoittua nauttimaan kolmen päivän "joululomasta" Vitsit tätä onkin taas odotettu ❤ Aatonaaton kunniaksi vielä jouluinen "faktapostaus" ennen kuin suljen koneen pariksi päiväksi.
 1. Jouluaattona meillä on nykyisin tapana käydä aika kirkossa, mutta kyseessä ei suinkaan ole vanha perinne. Nimittäin silloin, kun olin rippikoulussa ehdotin joulukirkkoa perheelle, koska sieltä sai yhden leiman "riparipassiin". Siitä lähtien kirkossa käyminen on tullut osaksi meidän jouluaattoa ja enää en osaisi kuvitella aattopäivää ilman sitä!
 2. Mun joululautaselta ei ole vuosiin löytynyt kinkkua. Koska en syö punaista lihaa mulle tehdään pieni kalkkuna kinkun sijaan.
 3. Joululaulut kuuluu ehdottomasti jouluaikaan ja tykkäänkin lähes kaikista biiseistä - niin vanhoista perinteisistä, kuin uudemmistakin versioista. Kaikki menee niin suomeksi kuin englanniksikin, mutta Varpunen jouluaamuna on laulu, jota en mielellään kuuntele, sillä se on niin kamalan surumielinen. Tänäkin vuonna Kauneimmissa joululauluissa pillahdin itkuun kyseisen laulun kohdalla hahah!
4. Oon viettänyt kaikki elämäni joulu kotikotina, lukuunottamatta yhtä lapsuuden joulua, jolloin oltiin  Lapissa. Meille lapsille oli kyllä elämys, kun joulupukki saapui ihan oven taakse oikealla porolla, jota päästiin silittelemään. Kuitenkin tällä hetkellä nautin jouluaatosta kaikista eniten ihan kotona.

+1 Mun yksi joka vuotinen lahjatoive on uusi yöpuku, sillä mikään ei voita sitä fiilistä, kun saa aattoiltana pukea ylle upouuden yöpuvun! Voiko joku samaistua?

Nyt ei muuta kuin oikein ihanaa joulua kaikille 

2 kommenttia:

  1. Täällä kans on kalkkuna korvannut kinkun! Se on kyllä kans tosi hyvää! Ja toi uusi pyjama, se on parhautta vetää pörrösukat ja tohvelit jalkaan ja nauttia jouluaaton ähkystä ne päällä! Ihanaa joulun aikaa sullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalkkuna on kiva kun se ei oo ihan yhtä suolanen kun kinkku :) Hahah meillä on selvästi samat mieltymykset jouluaattoillan pukeutumisen suhteen! Kiitos, toivottavasti sulla on ollut ihana joulu <3

      Poista