11/06/2012

Suurikaan varaani ei oikeasti ole kiinnostunut ihmislihasta

Hellurei ja hellät tunteet vai miten se meni! Mua ärsyttää itteenikin tällänen blogihiljaisuus, mutta myönnettävä se on - välillä muut jutut vaan menee elämässä edelle, niin paljon kuin tästä hommasta tykkääkin. Onneksi tai "onneksi" on iPhone ja saan nappailtua lennossa kuvia kaikista pienistäkin hommeleista, mutta toisaalta tän blogin kuvienlaatu ei sitten alkuaikojen oo varmaan ikinä ollut näin huono :D
Viime viikon kirpparisaldo joka keventi lompakkoa yhteensä 3 euron verran! ① Mainioin yksityiskohdin varustellut varsitennarit ②&③ Huipun värinen huppari, jota muistan himoinneeni muinoin sen ollessa "oikeesti" kaupoissa.
① Perjantai-illan viihdettä. Oonko muuten olla ainut jonka mielestä manikyyrin tekeminen on hankalampaa noilla ihme aputeipeillä kuin ilman, vai tunteeko joku muukin vihan leimahtavan sisällään jo pelkästään noita tarraliuskoja katsellessa? ② Valmis tuotos - ranskis toimii aina!
① Mun Halloween-kostyymi - eivaan, yhtenä iltana inspiroiduin Salkkareista ja pistin kunnon spa:n (en tiedä tarvitseeko tuohon noita kaksoispisteitä vai ei AUTTAKAA) pystyyn kotonakin ② Löysin mahdolliselta tulevalta työpaikalta ainakin yhden kaverin tuitui ③ Pian alan true-bloggari-tyyliin kääntää näitä postauksia vieraille kielille, en suinkaan englanniksi vaan venäjäksi !
Kun olin aamulla pyöräillyt töihin, iltapäivällä Vilmalle ja sieltä vielä kotiin tauottomassa vaakasuoraan tuiskuttavassa räntäsateessa,en voinut muuta kuin nauraa tolle kuvalle joka mua tuli lehteä selaillessa vastaan! Fuck you fall, otan pian avosylin vastaan vaikka ne -20 asteen syväjäätymiskelit. Kenties tähän on hyvä lopettaa.
XOXO

Ps. Kysynpäs vielä teiltä, saako nää kännykkälaatua pursuilevat kollaasipostaukset teissä aikaan jotain välittömiä oksennusreaktioita vai tykkäättekö lukea/katsella tälläsiä ihan siinä missä muitankin? 

6 kommenttia:

  1. Minun mielestä et tarvitse kaksoispistettä tuohon spa-sanaan =) Ja kännykkälaatua pursuilevat kollaasipostaukset on parempi kuin ei postauksia ollenkaan, joten niitä tulemaan vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos kielioppiselvennyksestä ja mukava kuulla että tälläset kämä-postauksetkin kelpuuttelet (:

      Poista
  2. Mistä oot löytäny noita teippejä?
    Oon ettiny tollasia kissojen ja koirien kanssa, mut ei vaan tunnu löytyvän :D


    nlle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tuli mukana sellasessa koristelulakkapaketissa, mitä myydään ainakin Sokkarilla ! :DD En voi suositella.

      Poista
  3. hei missä kirppareilla oikein käyt kun teet noin hyviä löytöjä!! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jykylässä nyt ei valinnanvara ole hirveän päätä huimaava, mutta eniten kiertelen kirpparilla.fissä sekä Centrumissa (:

      Poista