8/11/2016

July through my phone

Mun mielestä elokuu lasketaan vielä kesäksi! Ihan senkin takia, että en kauheammin pidä syksystä, haluan pitkittää sitä tosiasiaa, että kesä 2016 alkaa olla lopuillaan. Nyt on aika palata ajassa taaksepäin, nimittäin heinäkuuhun tutun kännykkäkuvien kollaasipostauksen muodossa
①Heinäkuu starttasi vapaalla viikonlopulla, joka kului todella nopeasti - muuttohommissa nimittäin. Suunnattiin lauantai aamuna ennen kahdeksaa auton nokka kohti Tamperetta ja Ideaparkkia sekä Ikeaa. ②Ensimmäinen ateria uudessa kodissa - halloumijuurespaistosta, pinaatti ja rucolaa ③Yksin muuttaminen jännitti mua kauheasti, mutta oon kyllä kotiutunut tähän koirankoppiin todella hyvin. Upouusi asunto ja täysin mun mieltymyksiä vastaava sisustus varmasti ovat tähän vaikuttaneita osaseikkoja ④Heinäkuun alussa juhlittiin myös Jonnan ja Alinan valmistujaisia. Matkailurestonomeiksi valmistuneiden naisten juhlissa oli teema pukeutumista ja tarjoiluja myöten hallussa!
①Heinäkuuhun mahtui ilahduttavan monta kahvihetkeä ystävien kanssa - tässä mun ja Pullan jutustelutuokion eväät ②Epätarkka mä mun uudessa kodissa ③Ehätin onneksi piipahtaa mökillä yhden yön verra myös heinäkuussa. Reissu sisälsi uintia ja saunomista illalla sekä aamulla, herkullista grilliruokaa, rauhallisia metsälenkkejä luonnon rauhassa ja upeita maisemia. Ensi kesänä sitten uudestaan ④Mun äiti on tosi malttamaton katsomaan esim. leffoja, niin teatterissa kuin telkkarista, mutta sirkus on elämys, josta hän tykkää. Me käytiin joitakin vuosia sitten yhdessä katsomassa Sirkus Finlandia esitys ja heinäkuussa kiertue sattui Jyväskylään pitkästä aikaa sellaiseen ajankohtaan joka sopi molemmille ja niimpä käytiin kahdestaan ihastelemassa pari tuntinen näytös, joka jäi kyllä mieleen!
①Eräänä sunnuntai-aamuna vedettiin lenkkarit jalkaan ja suunnattiin reippaalle lenkille Jyväsjärven ympäri. Satamassa pysähdyttiin jätskille, tämä lime-lemon-sorbetti taisi jäädä kesän ainoaksi irtojätskiksi ②Kaikki kahvin ystävät! Suosittelen testaamaan näitä Starbucks-kahveja. Löytyy ihan Cittarin hyllystä ja makuvaihtoehtoja on useita. Taustalla mieluinen yökylävieras ③Menee staffin kanssa mihin vain, niin meno on tälläistä. Riemuidiootti keksii peuhattavaa vaikka mustikkametsässä ④Word.
①Täytekuvaselfie ②Heinäkuun lopulla pyrähdin taas Tampereelle Ideaparkkiin, sillä sovittiin Seinäjoen tytyjen kanssa sinne treffit, mikä olikin huippu idea. Shoppailua, ihanaa seuraa pitkästä aikaa ja määränpää oli sopivan matkan päässä molemmista kaupungeista ③Tälläisen rakkaan demonin vierestä on ihana herätä ④Jonna ilahdutti Jyväskylää olemassaolollaan saapuessaan pikavisiitille Oulusta. Päätettiin oikein perinteiseen malliin laittaa yökyläilyt pystyyn ja kohottaa muutama malja pian 20 vuotta kestäneen ystävyyden kunniaksi
①Ensimmäinen onnistunut smoothie uudessa kodissa. Edellinen yritys päättyi pahimmalla mahdollisella tavalla, kun vadelmasmoothie lipesi mun kädestä ja lensi komeassa kaaressa tuolle beigelle matolle. Yllätin itseni (ja äidin) hinkattuani sen yllätävän tehokkaasti puhtaaksi ②Heinäkuun hellepäivien rentoiluasua ③Koko kuukauden ja luultavasti myös kesän paras ostos ④Tämän takia Design Corner on Facebookin paras kirppisryhmä! Ihana kiitoskortti ja herkullinen suklaa laukun edelliseltä omistajalta.

Onko teissä syksyfiilistelijöitä vai pidättekö mun tavoin kesästä kiinni kynsin ja hampain?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti