5/10/2010

Napakettu on napakettu, vaikka voissa paistais!

 Olipa ihanaa herätä tänään vasta 7:30, syödä kunnon aamupala ja laittautua rauhassa, kun kouluun piti lähteä vasta 9:30. Se, että nyt on taas skootterikelit helpottaa mun elämää ihan sikana! Meiltä kulkee busseja keskustaan tosi huonosti ja niimpä normaalisti joudun menemään kouluun näinä 9:50 aamuina jopa miltein tuntia liian aikaisin ja koulusta kotiin pääsy kestää vähintään tunnin.
Ainoa huono puoli tässä skootteroinnissa on se, että hiukset menee poikkeuksetta ihan miten sattuu ja en oo pystyny nyt aikoihin pitämään mun vaki-kampausta - sitä superisoo nutturaa, koska se ei vaan mahdu kypärän alle.

Viikonloppu meni taas aivan liian nopeesti!
Perjantaina kävin Jonnan kanssa vaihteeks kirpparilla - harmi vaan, että meidän lähtö vähän viivästy ja niimpä kerittiin sinne ½ tuntia ennen sulkemisaikaa ja kaikki piti vain silmäillä nopeesti läpi. Hyvin vain löysin siinäkin ajassa supersöppänät balleriinat:













Mukaan tarttui myös pinkki tissivyö, mistä taidan laitella kuvaa sitten, kun se on mulla päällä ja muista kameraa käytellä! :3
Perjantai-ilta sujui leffailun merkeissä meillä. Vuokrattiin 2012, joka oli melkein yhtä hyvä kuin sillon ekalla kerralla ihan elokuvateatterissa nähtynä, mutta jotenkin se tuntu paljon lyhyemmältä nyt! Weird.

Muuten mun viikonloppu koostu oikeestaan pelkästä lagailusta. No leivoin toki lauantaina äitille kakun ja tein kortinkin, mitkä se sai sitten sunnuntaina 12 aikaan kun onnistuin nousemaan ylös (äiti oli heränny jo ennen kaheksaa eheheh ..)! Harmittaa ettei tullu otettuu kuvaa siitä kakusta. Nyt sitä ei taida olla enää edes jäljellä ..

Tänään näytin jokseenkin tältä:
Uskokaa huviksenne - noi hiukset oli kiharat vielä aamulla. Vaan ei oo enää, kiitos ihanan mopokypärän -,-
Toi pinkki neule oli hullun hyvä löytö ÄITIN VAATEKAAPISTA, voisin anastaa ton oikeastaan kokonaan ittelleni. Tossa näkyy muuten yks mun synttärilahjoista, toi mustapinkki-rannekoru, jonka sain Verpulta ja Anskulta (: Me likes
Tykkään tosta kukkapinnistä hirmusesti. Mun pitäis muutenkin ostaa kaikkii tommosii hiuskoristeita lisää, koska niistä saa kivoja yksityiskohtia muuten tavallisiin kampauksiin!

Nyt alkaa tämä massu kurnia sen verran, että on pakko mennä keittiöön ettimään jotain ravintoa.
Kommentoikaa&kyselkää&etc. se tekee mut iloseks!

XOXO

4 kommenttia:

  1. missä kirpparilla käyt yleensä ^^

    VastaaPoista
  2. Seppälän kirpputorimarketissa ((:
    En oo paljoo muissa tainnu ees täällä jkl:ssä käydäkkään ..
    Toi on mun tietojen mukaan kaikkein suurin kirppis täällä ja isosta kirppiksistä tykkään, sillä niistä monesti helpommin jotain järkevääkin tavaraa ! n__n

    VastaaPoista
  3. No jos meet skooterilla kouluun, nii mee pikkasen aikasemmin ja laita siellä vessassa isolle nutturalle? :)

    VastaaPoista
  4. Jep, toi on käyny mullakin mielessä, mutta ongelmia tulee sitten, kun oon lähössä pois päin. Meen usein koulun jälkeen suoraan keskustaan tai johonkin muualle, missä pitäisi edes jollain asteella edustuskelposelta näyttää, mikä ei onnistu hiuksilla jotka on just purettu siitä valtavasta nutturasta ja sullottu sinne kypärän alle joten kuten :D

    VastaaPoista