5/23/2010

Hait välttelevät delfiinejä


Ostin viimeviikonloppuna(ko? en muista ihan kunnolla :D) tommosen hiuskukan mitä oon käytelly viimepäivinä aika ahkerasti! Hiuskoristeet on kamalan kiva piriste muuten vaikka ihan tylsään asuun. Me like
Lettikiharat - hot or not? Mun mielestä ehottomasti hot! Helppo tapa saada vähän ilmettä hiuksiin ja tuuheuttakin tulee samalla niin reippaasti, ettei aamulla tarvitse kuin harjata auki ja suihkauttaa vähän lakkaa päälle ja valmista on!
Värjäsin muuten tänään ton jäätävän tyvikasvun pois. Pinkkiä jaksoin laitella oikein kahteen otteeseen - eilen ja tänään - joten se on nyt aivan ultrakirkas n___n
Värjäyssession aikana mietin samalla mitä hiuksiltani haluan jatkossa. En vieläkään oikein tiedä, aionko kasvattaa näitä nyt ihan kunnolla pitkiksi. Viime leikkauksesta on vuosi aikaa ja tuntuu jotenkin kamalalta ajatella, että kaiken tämän jälkeen leikkaisin taas lyheksi. Toisaalta tiedän, että lyhyet hiukset kävi mulle hyvin. Toisaalta tiedän myöskin sen, että näiden pitkien hiuksien kanssa elämä on miljoona kertaa helpompaa. Hmhnh, miksi päättämisen pitää olla aina niin hankalaa? ):

Shoppailu on ihanaa! Totesin sen jälleen lauantaina, kun kävin Jontun kanssa keventämässä lompakkoani keskustassa. Mukaan tarttui mm.:















Fiberwig-ripsiväri, jota Jontulla oli ja jota testasin enmuistamillon, jolloin samalla päätin, että toi on mun seuraava ripsari! Toi koostuu semmosista miniminikuiduista, jotka kiinnittyy ripsen päähän pidentäen niitä joka harjan vedolla enemmän ja enemmän. Meikkien peseminenkin helpottuu ton ansiosta, sillä putsaukseen riittää pelkkä lämmin vesi! Toivon nyt, että toi tosiaankiin lunastaa paikkansa mun täydellisenä ripsarina - sellaselta se nimittäin ainakin parin käyttökerran jälkeen vaikuttaa !















Kolme superkivaa rannekorua from Seppälä. Tarviin kipeesti uusii korui, etenkin ranne sellaisii ja tuolla oli nyt tarjous, että osta 3 maksa 2 kaikista koruista. Tottakai sitä piti hyödyntää :3 Musta Seppälässä on yleisesti ottaen aika kivoja koruja, joiden hilta ei myöskään oo niin käsittämätön kuin vaikkapa GT:n koruissa, jotka on musta niin ylihinnoteltuja kuin vain olla voi.
Noiden lisäksi mukaan tarttui mm. aivan ihana tunika JC:stä, sekä semmonen hame, jota oon metsästäny ympäri Jyväskylää viimeset pari kuukautta ja jonka nyt lopulta löysin Seppälästä. Kuvia niistä luvassa sitten, kun ovat käytössä!

Jääkiekon mm-kisojen finaalipeli (go tsekki go!) pyörii tuolla taustalla ja mun tekee mieli mennä kattomaan sitä nyt niin kamalasti, että laitan vaan loppuun vielä yhden viimeviikon asukuvan:
Ei mulla tähän hätään muuta n___n
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti