2/24/2011

Sisiliskosta kameleontiksi

Heipähei! 
Jokainen varmaan tietää sen tunteen, kun elämä ei paljoa paremmalta voisi maistua. Juuri nyt kellin kyseisissä fiiliksissä!
Kuukausien stressi tuntuu viimein olevan ohi. Ensin vajaa viikko sitten läpi steppailtiin vanhat ja nyt kahlasin tuttuun, tavattoman laiskaan tyyliini läpi myös koeviikon. Huomenna ei ole koetta, joten mun loma alkoi tänään
Eilen ilahdutin itseäni käymällä kampaajalla. Leikkasin parissa kuukaudessa käsittämättömän pitkäksi humahtaneen otsiksen taas takaisin kuosiin, kyllä nyt kelpaa. Kertokaahan mulle, miksi otsahiukset tuntuu kasvavan aina ihan pirun nopsaan, mutta muuten hiuksiin ei tahdo tulla mittaa millään ilveellä? :DD

Koska kukaan ei tietenkään ole vielä mitään kautta saanut yliannostusta vanhojentansseista, täytyy teidän saada kuulla lisää:
 Meikäpoika mekkoineen! Tykkäsin superpaljon mun kampauksesta ja tohon mekkoon mulle kehittyi jonkunlainen viha-rakkaussuhde ton päivän aikana. Se oli mm. noin 10 cm liian pitkä ja kaverit sai olla kiristämässä sitä koko ajan. Oli meillä kuitenkin hetkemmekin, esim. autossa istuminen oli ton kaa huisin hauskaa, koska etupenkki oli täynnä tota helmaa :D

















Lauma Oli ihanaa ottaa kuvia, joissa kaikki oli nätteinä. En ymmärrä miten päivän 1000 kuvan kuvasaldoon mahtui silti toinen toistaan jäätävämpää kuvamateriaalia..

Lainasin Jontulta tollasen mun muuhun teemaan mitenkään sopimattoman mustan pikkulaukun, koska se ite päätti tavotella täydellisyyttä ja osti tollasen sen hanskoihin perfectosti sointuvan hopeisen laukun.
















Me tanssittiin tosiaan kaksi kertaa - kerran meidän koululla (taino ei sekään ihan virallisesti meidän koulussa, koska meillä ei ole omaa salia, mutta viereisen amiksen salissa kuitenkin) ..











.. ja toisen kerran Jyväskylän Hipposhallissa, jonne oli kerääntynyt tänä vuonna ennätykselliset 390 paria, eli kun ton määrän kertoo kahdella ja lisää vielä saman verran yleisöä, niin ihmisiä oli ... liikaa :DD Tossa kuvassa näkyy vain meidän koululaisia, eli jokainen voi kuvitella millainen tungos siellä oli, kun lukioita Jyväskylästä löytyy 5 ja päälle vielä kaikki kaksoistutkintolaiset.

Täytyy sanoa, että kaikenkaikkiaan oli tositosi kiva päivä ja kaikki sujui aikalailla juuri niinkuin pitikin n__n
Kun kahdeksan maissa raahauduin väsyneenä, mutta tyytyväisenä kotiin, aloin heti vaihtamaan vaatteita ja pakkaamaan kamoja, sillä tunnin päästä me lähdettiin jatkoille Veeran mökille:















Päivä huipentui siis überkivaan iltaan med parhaat ihmiset







































Ps. huomaa kellonaika ..
Aamulla olikin sitten vähän hiljasempaa, mutta täydellinen ilta oli kyllä !















Täytyy sanoa, että kaikesta hauskuudesta huolimatta huokaisin kyllä helpotuksesta, kun toi päivä oli ohi, kyllä se kaikki stressaaminen alkoi jo verottaa voimia.

Mutta nyt on siis L O M A, jonka viime vuoden tapaan vietän Levillä Vailma seuranani. Mainiostakin mainionpia (hiihto)lomia kaikille!
XOXO

11 kommenttia:

  1. olitte kaikki toooosi nätteinä !:) hauskaa lomaa myös sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Erilainen ja kiva mekko sulla! :)

    http://ruusukerotta.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. toi hiustenkasvu otsan kohalla on kuulemma siks nopeempaa, ku siinä on enempi verenkiertoo (kuulemma) mikä sit nopeuttaa puolestaan hiusten kasvua tai jotain :-D näin kuulin ainakin omalta kampaajaltani, tiedä sitten.. :-)

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihana mekko :) En vaaleanpunaisesta perusta, mutta tuossa toimii. Se jos mikä kertoo jotain! :D

    VastaaPoista
  5. voi sä oot ihan älyttömän kaunis ja ihan sun lainen mekko! sulla on sitä paitsi ihanan pitkiä nää postaukset aina! ku esim jollai muulla yks kuva ja vähä tekstii nii jes-.-

    VastaaPoista
  6. nyt tuli ikävä omia tanssejaan :-D oi että mikä prinsessamekko !!!

    t, viime vuoden wanha

    VastaaPoista
  7. essi en oikeesti tajuu mul vaa oli nii totally rakkaus-rakkaus -suhde mun mekkoon ei sitä voi vihata!! toi on just ihana :)

    VastaaPoista
  8. Rapu: Kiitoskiitos ((=

    SSM: Thx, mustakin oli kivaa, kun kellään ei ollu ihan saman tyylistä kun toi mun!

    Anon1: Hei vähän jännää =DD Ei uskois että ihminenkin on periaatteessa vieläkin niin alkukantasilla toiminnoilla varustettu olento, että tollastakin tapahtuu!

    Minea: Hahah itse olen vaaleanpunaisen ja pinkin perään niin ettei ole tosikaan, mutta kiva kuulla, että toi mekko näytti hyvältä myös kyseisiä värejä kammoavien silmissä ((:

    Anon2: Iso kiitos (= Ja hei kiva kuulla, etteo nää hehtaaripostaukset ärsytä ihmisiä, vaan päin vastoin !

    Anon3: Voi eeei :DD Ootan ite kauhulla kanssa ens vuotta, kun joutuu katteleen nykysten ykkösten prinsessakuvia jostain facesta ihan kyynel silmässä !

    Nicsu: Toi mekko on huijari! Mustakin se näyttää täydelliseltä kumppanilta niin kuvissa, kuin roikkuessaan mun huoneen seinälläkin, mutta totuus paljastuu, kun ton vetää päällensä =DD 10cm liian pitkä helma ei ollu herkkuu </3 Moni kakku päältä kaunis ...........

    VastaaPoista
  9. millon uutta postausta:) ois kiva kuulla miten sulle menee ja mites loma meni ja näin:)

    VastaaPoista
  10. Tämän viikon loppuun mennessä olisi viimeistään tarkoitus väkerrellä! =DD Haluun tehä kunnon postauksen enkä mitään kiireellä väännettyä ... hyvää kannattaa odottaa hehe ((=

    VastaaPoista
  11. hahh :D on se vaan aika kavala kaveri!!

    VastaaPoista