8/06/2012

Oravien elämä on ainaista aarrejahtia

Moi! Tänään vapaapäiväilin joka maanantaiseen tapaan, eikä tekemisen puute päässyt taaskaan yllättämään. Käytiin Vilman ja Jonnan kanssa kiertelemässä vähän toisen käden tarjontaa (eheheh).
Haalin saaliikseni tuollaisia vermeitä. En todellakaan tiedä millon tuun käyttämään tollasta verkkohupparia, mutta se oli taas mauttomuudessaan liian siisti hyllyyn jätettäväksi - puhumattakaan tosta samanhenkisestä kassista :D Kukin laihdutti lompsaa max. 2 euron verran. Vitsit että rakastan kirppareita.

Illemmalla uhrasin 3 tuntia elämästäni hyvän asian puolesta: räpelsin Pullalle geelikynsiä!
Tein tollaset ihan perusteräaseet, jotka omistaja saa sitten mieluisekseen maalailla. Aina, kun laitan jollekkin tipit ja geelaukset alkaa itseäkin hirmuisesti kuumotella moiset jatkeet, mutta onneksi mun naturelli-kynnetkin on aika hyvässä kuosissa nyt!
Vai mitäpä sanotte te?

Nyt vähän Sex&theCity ja huomenna starttaa viimenen työviikko hiphei!
XOXO

8 kommenttia:

  1. Aaah, ihanat!! Paljonkos velotat moisista ja missä tuollasia teet?:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ömn siis nuo "lakattomat" on tehty samalla menetelmällä kuin "oikeissakin" kynsistudioissa geelikynnet tehdään, mulla on semmoset setit omana ((: Parilla kympillä tovereille tollaisia väännän !

      Poista
  2. Hullun hyvät nää isommat kuvat :) ihanat kynnet taaaaas! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep määkin oon niiiiin tyytyväinen, että kaikki voi nyt tuijotella mun nassua entistäkin laajempana :DD Ja kynnet kiittävät !

      Poista
  3. annaks mulle sun hiukses? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit saada aina ne pätkät joita irtoo siiliä lyhentäessä ((: Diili?

      Poista
  4. Sullon kohta sata lukijaa ! Nyt sun täytyy keksiä jotai kivaa;D Tuitui, muistan ku tossa 96:n paikall oli vielä oli alle 40. Ja ihana tää uus ulkka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :DD Hitsit kun tykkään teistä kaikista niin paljon, että mun on kyllä ihan pakko keksiä (lue: jaksaa) sitten satasen kunniaksi värkkäillä jotain superia teille. Ja hauska kuulla, että siellä on vielä noinkin vannoutuneita ja vanhoja lukijoita remmissä mukana puspus ♥

      Poista