9/02/2012

Nauta voi olla ruskea- tai mustaläikkäinen





 



Moij! Jyväskylässä oli tänä viikonloppuna joku himmee Muotipäivät-tapahtuma (jonka juonsi salkkareiden Isabella !!!), jonka johdosta keskustan roipetarjontaa on tullut katsasteltua vähän normaalia hartaammin. Tein parhaimmat löydöt ton pilkkubleiserin, lyhytvartiset conssit ja kätsyn pikkulaukun yllätys yllätys kirppareilta. Oonkin ettinyt jotain kätevää bleiseriasiaa ja noh, toi ei ehkä väriltään ole maailman käytännöllisin, mutta ainakin noissa asuissa toimii mun mielestä ihan jeesisti. Ja kelatkaa, noi kengät makso 30snt!
Eilen herkuteltiin Amarillossa. Nyt mulla on kahden päivä ähky.
XOXO

Ps. Teitä ihania on jo (mulle)  ihan uskomaton määrä, tasan 100 Haluisin kiitoksena kiinnostuksestanne vihdoin toteuttaa jonku teidän toivoman postauksen. Kommentoikaahan, mikä olisi eniten teidän mieleen: joku tutoriaali (meikki, hius jne.), kysymyspostaus vai kenties joku päivä kuvina-tyylinen setti?

10 kommenttia:

  1. Meikki- tai joku muu tutoriaali tai videopostaus ois tosi kiva =)

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä! NYT KYLLÄ TEET SEN MEIKKIPOSTAUKSEN KUN OON SITÄ AINAKI SADATTA KERTAA PYYTÄNY >:(((( hihiii :--D tee oikeesti se, ainaki bilemeikistä! ja millon aattelit paljastaa täällä kelmun alla piilevän kaunottaren...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:DD:D:D oon kyllä oikeesti varmaan sen meikkipostauksen sulle velkaa kun oot karhunnu sitä niin kauan ! Ja kelmun alla piileskelevä ihanuus paljastuu pian (;

      Poista
  3. Äeäää kaikki noi kyllä kelpais B) Oisko joku huonepostaus mitää ? Tai sit se video:D Ei toi päivä kuvinakaa-asia huono ois;))

    Ja onnee sadasta lukiasta ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin noi kaikki ois hauskoja tehä, mutta oon kyllä niin laiska tällästen juttujen kanssa, että taitaa kaatua siihen :DD Mutta kiitoksia hei (:

      Poista
  4. video tai päivä kuvina-postaus! :)

    VastaaPoista
  5. Videota! Aiheena käy ihan kaikki meikki, vaatteet, asunto, kysymyspostaus!!

    VastaaPoista