9/10/2012

Villiponien laumassa kukin tuntee paikkansa

Hau kaikki! Edellisen postauksen ajatuksen kanssa selanneet osaakin ehkä jo aavistella missä tunnelmissa tässä entryssä liikuskellaan. Meidän ihan ihanaiselle naiselle pyörähti kunnioitettavat 20 ikävuotta mittariin (Roosa se on vain numero) ja juhlisteltiin tota juttua lauantaina asiaankuuluvalla tavalla. Tässä vähän nassuja ja (taas ehkä maailman paras) illan asukuva. Olin aikas gootti.




Kekkereitten kutsu visualoitui fb-tapahtumakalentereihimme ton näköisenä ja itse ilta näytti aikaslailla tämmöiseltä:


Ollaan kyllä ihana kaveriporukka, kun joka kerta onnittelukortin saajasta ikuistetaan suunnilleen pelkkiä facepalm-kuvia.


Oisin voinu muuttaa tohon taloon. Roosan kaikki asunnot on aina ihan yli-ihania. Ja on se kyllä itekkin yli-ihana, etenkin toi kruunu päässä.
Vai voitteko väittää muuta?


Kuinka paljon voi käden muotosesta korutelineestä irrota läppää? Vastaus: liikaa. Miettikää oikeesti kuinka moni suomalainen sanonta liittyy jotenkin kyseiseen ruumiinosaan. Tohon iltaan sopii ehkä parhaiten sanaparsi "lähti vähän käsistä".

Jonna en kestä.

Otin taidekuvan Jyväskylän keskustasta järven toiselta puolen. Uskon et Kiasma ois kiinnostunu.


Katottiin ennen baarien puolelle siirtymistä peiliin ja tuumattii että naamoista päätellen meidän määränpää on Ruma. Eivaan, mut arvaattekos mitä mun kännykän kuva-albumista löytyi aamulla? 

No niimpä niin..

Oli kyllä ihan supersupersuper ilta, onnea Roosa vielä kerran Ja eipä ollut dagenefterkään sen pahempi, sen vietin nimittäin mm. näin:
Nyt meen viettämään laatuaikaa Carrien ja kumppaneiden seurassa. Kommentoikaa kaikkea kivaa te kivat!
XOXO

6 kommenttia:

  1. ooot ihan supernätti ja rakastan sun hiuksia♥!

    VastaaPoista
  2. Hahaha, musta tuntuu että sulla on jokaisessa bilepostauksessa legendaaristen vessaposetuksien lisäks vähintään yks semmonen kuva jonnasta mille nauran! :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että toi sun teoria pitää paikkaansa :DD !

      Poista
  3. kui parasta tää porukka voikaan olla :DD!!

    VastaaPoista