1/25/2013

Jos snautserin ajaa nakuksi kyllin monta kertaa pysähtyykö karvojen kasvu




Moi! Tapahtuipa taas kerran seuraavaa: odotin bussia keskustassa ja ilmeisesti ajankuluttelu-mielessä tassut kuljettivat minut GT:n ovista sisään. Ajankulutuksen looginen jatkumo mitä ilmeisemmin on rahankulutus ja niimpä juoksin sitten bussiin "nahkapinnotteiset" farkut rikkaampana. Ironista käyttää sanaa "rikas" sillä noi oli varmaan kalleimmat pökät jotka olen kuunaan ostanut - mutta aikas hienot vai mitä?

Rahaa menee, mutta onneksi myös tulee ja kipitän tästä taas illaksi töihin. Kivaa viikonloppua kaikille sinne ruudun toiselle puolen !
XOXO

10 kommenttia:

  1. Oootko laihtunu? Ei sillä että oisit ollu jotenki lihava mut näytät entistä hoikemmalta! Ihana kroppa sulla kyl! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä tullut juu kevennyttyä. Kiitoksiakiitoksia - voi kun vielä itekkin osais ajatella noin (:

      Poista
  2. Hop,täällä yks anonyymi lukija, mut mistä tuo vaaleenpunainen paita on (kiinnitän tietty huomiota epäolennaisuuksiin :D)? Son ihQ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa kirpparilta löytyi joskus syksyllä tuo, alunperin GT:stä kotoisin ! Tosta on tullut kyllä ihan mun luottovaate juurikin täydellisen värinsä vuoksi ((:

      Poista
  3. ... ja anonyymit kommentit jatkuu! :)

    Mun piti kans tulla jo siihen yhteen reikämekko- postaukseen tulla ihastelee sun kilojen karisemista, mut näkyyhän toi hoikistuminen tässäki! KATEELLINEN oon kyllä oikeesti, buu! Saitko ylimääräiset (joita sulla ei kyllä edes ollut, eli en siis tosiaan tarkoita, että olisit ollut sotanorsu aiemmin :D:D) pois tuolla juoksemiseen innostumisella vai miten paljon esim, ruualla on ollut tekemistä asian kanssa? Kaikki vinkit on tervetulleita, kun itellänikin on ollut tuskaa tämä normaalipainon sisällä painon pudottaminen, kun aluksi lähti helposti ja nyt sitten ei tirise nuo loput rasvat ja ihrat pois millään, vaikka miten nälkäkuurilla olis :D

    Jos nyt kuitenkin siirrytään noista mun löllyläskeitä takaisin postaukseen, niin housut on MUY BIEN !!! :) Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm tää kaventuminen (jota en kyllä ole edes ajatellut että kuvista voi huomata) on ollut mulle tosi vaikea juttu ja olenkin miettinyt haluanko koko asiasta täällä blogissa pahemmin turista, kun tunnistettavasti ja ns. omalla nimelläni tätä kuitenkin kirjoitan. Itse en ole noita "muutoksia" saanut aikaan hirveän terveillä konsteilla, nyt menee kuitenkin ihan hyvin, kun itse tiedostakin asian. Surullinen tosiasiahan on se, että painonpudotuksessa liikunnan merkitys on vain 20% ja loput projektista painottuu siihen ruokapolitiikkaan - meikä otti tuon faktan turhan tosissaan /:

      Mutta kiitoksia hei kehuista (: Noi housut on kyllä superihanat!

      Poista
  4. (viimeisin anonyymi)

    Ai, pahoittelut utelusta, en tiennyt asian taustaa :( !!!

    Aiemmin lueskellessa on vain tullut sellainen kuva, että oot tavallaan hoikistunut "kuin itsestään", kun oot ilmeisesti aika paljon töissä ja sitten vielä salilla ja juoksemassa, niin jäi kuva, että kilot on vaan jäänyt tavallaan kiireessä matkan varrelle :) Lisäksi sitten kun vaikutat noiden hauskasti kirjotettujen postausten perusteella aika veikeältä ihmiseltä, niin en osannut arvatakkaan, että tämän tarinan tausta ei sitten olekkaan yhtä valoisa D:

    No mutta, tämän sanottuani asia on kai loppuunkäsitelty ja ihanaa alkanutta viikkoa sinne jokatapauksessa :) !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhia pahottelet, ethän sää voinut tietää (: Ja oon juuri miettinyt, että toisaalta tekisi mieli tehdä tästä aiheesta postaus ihan siksi, että muutkin ymmärtäisi ettei syömisongelmat ole vain ns. masentuneiden ja elämäänsä kyllästyneiden heppujen hommia - mäkään en tiennyt sitä ennen kuin omalle kohdalle alkoi tulla näitä juttuja.

      Huippua viikkoa sinnekkin päin - hauskaa että ihania anonyymejäkin on olemassa !

      Poista