1/29/2013

Sääli, ettei kuningaskobralla ei ole kruunua


①Jonen kanssa löydettiin superhyvä peiliteineilymesta ②Roosan kaa söpönä ③Roosan kaa söpönä osa2. ④Koko lauma ahtautui Roosan talon hissiin - en muista mikä tossa oli maksimi hlömäärä, muttei ainakaan toi 6 :D


①,②&④Mua lahjottiin maailman hienoimmilla laseilla vai onko jollain eriäviä mielipiteitä? ③Vastapainoksi nappasin kirpparilta mukaan uudet feikkikakkulat eurolla !


①Paras aamun aloitus ②Huolsin Vilun kynnet ja vitsit alkoi tehdä entistä enemmän mieli geelikynsiä omienkin nakkien jatkoiksi ! ③Huikeinta vähään aikaan - 2 leffaa samana päivänä ④Meikällä on tätä nykyä anniskelupassi ja voi veljet olen asiasta ylpeä.

Heissulivei, vaikka mun elämä on hektistä (tätäkin kirjoitan kananpalat pannulla paistuen ja työkamoja toisella kädellä laukkuun haalien...) on se myös aika hauskaa tällä hetkellä hihih.
Ajattelin seuraavan luppoajan yllättäessä (jota varmaan saa kyllä odotella) viimein ruveta vastailemaan niihin taannoisen kysymyspostauksen uteluihin. Niimpä nyt kaikki joilla vielä on jotakin mielessä voisi käydä heittämässä kyssää TÄNNE - hophop ja hauskaa tiistaita hei!
XOXO

4 kommenttia:

  1. ei saakeli tuo anniskelupassi!!! ens kerralla sit anniskelet meille juomaa ton takiaXDD ja toi hissitungos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuule mulla on nyt hallussa kaikki säännöt ja säädökset, että eikun vaan käännytte ammattilaisen puoleen XDD ja hissitungos oli kyllä huippuhetki !

      Poista
  2. hei mitä huulipunaa sulla on tossa isommassa peilikuvassa? :) oot oikeesti ihan supernätti, en kestä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sitä samaista Viva La Divan purkkapinkkii punaa jota sullakin taitaa olla ((: Ja voi kiitoksia hirmuisesti, vaikka tohdinkin olla erimieltä !

      Poista