1/03/2013

Raketit muodostavat taivaalle meritähtimäisiä kuvioita

Moimoimoi kaikki! Vuoden 2013 ekat moikat hiphei. Ajattelin asiaankuuluvasti aloittaa tämän vuoden postauksella viimeisistä 2012-hetkistä, jotka vietettiin juhlimalla uv:ta ja Roosan tupareita samanaikaisesti. Alkoholiallergikot ja hevostalli.netin muotipoliisit klikatkaahan oikeassa yläreunassa killittävää raksia pikimmiten - tää on taas tätä materiaalia.


Kemuissa oli pukukoodina mekko ja koska halusin vuodenvaihdejuhliin viime vuoden tapaan kunnon ylilyöntihepeneet ilahduin suunnattomasti tosta löydöksestä - vaikka se sääolosuhteet huomioon ottaen olikin kaikkea muuta kuin viisas valinta. Tositoimiin pääsivät myös aleshoppailun uusintarundilla löytyneet kiilakorkonilkkurit ja poistuin kotoa ensimmäistä kertaa sivusiili piilotettuna. Tahdoin jonkun tyysti erilaisen kampauksen, mutta en oo vieläkään ihan varma oliko toi hyvä veto, mitäs te sanotte?
Raivosin illan aikana siitä, että Roosan kämppä oli ihan liian maukas ekaksi omaksi kämpäksi, mutku oikeesti kattokaa nytte.
Ihanina ystävinä annettiin tietenkin tolle meidän emännälle tuparilahja, jonka virkaa toimitti ämpäriin (koska jokainen koti tarvitsee ämpärin) koottu selviytymispaketti sisältäen mm. suolaa, wc-paperia ja olutta. Ilmeistä päätellen kelpasi.

Nauran tälle kuvalle kun kaikki jonottaa tiskialtaalle, eikä mitään käryä miksi :D
Ainoo kuva, josta näkee "paremmin" miten noi hiukset oli takaa.

Pulla veti tanssin.

 Aikaraudan näyttäessä sopivan paljoa luikuttiin yhtenä kikattavana laumana ilmaiset skumpat silmissä kiiluen kohti meidän loossia Escapessa ja noh - vaikka meidän porukka hieman illan aikana hajaantuikin, niin tavattoman hauskaa oli itse kullakin ! Katson näitä kuvia permanenthymy naamalla, kai sekin osanaan kertoo jotakin siitä miten huisi ilta tuli taas vietettyä.

Toivottavasti teidänkin vuosi vaihtui mukavissa merkeissä ja jatkuu samalla linjalla, vaikka oonkin sitä mieltä että tässä vuodessa on pakko olla jotain epäilyttävää - nimittäin ainakin mun elinaikana ensimmäinen vuosiluku jossa ei ole kahta samaa numeroa hui!
XOXO

Ps. Vähän harmittaa en saanut yhtään kuvaa raketeista.

8 kommenttia:

  1. Noi hiukset sopii sulle äärettömän hyvin! Susta tulee ihan erinäköinenkin kun sivusiili ei pilkistä :)
    Ja asuvalintasi oli tyylikäs! I like :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii huippua kuulla (: Musta tuntuu, että mun kasvonpiirteet näyttää ihan erilaiselle, kun jakaus on tollain keskellä !

      Poista
  2. jaahas minä ja mun muuvssit :DDD ei mut ihana lauma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun muuvssit on parhaita ! Kuten meijän laumakin ((: <3

      Poista
  3. Siis toi tukka on super ihana tollai!:) oot niin kaunis että voin vaa ihmetellä täällä :o js toi mekko! Sopii sulle ihan tavattoman hyvin!!:) oon kauhee hehkuttaa mutta kun kaikki noi on vaa totta js joka kerta ihailen sun näyteyttä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule et tiiäkkään miten levee hymy mun naamalle kiri, kun luin ton kommentin (: Kiitoskiitoskiitos ihana <3

      Poista
  4. näytät iha äärettömän hyvältä ku noi hiukset + toi meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainioo kuulla ettei toi ollut ihan pöhkö veto ((: Kiitoksia !

      Poista