3/08/2013

Naarasleijona on urosta taitavampi metsästäjä




Heippa ja ihanaa naistenpäivää kaikille kyseisen sukupuolen edustajille. Kävin (heräte)ostamassa ihan lahjankin itselleni, kun Piecesissä oli meidän naisten kunniaksi -15% alennus ostoksista mikäli mukaan tarttui vähintään kaksi tuotetta. Näin nuo ihanat vahapintaiset kännykänkuoret ja no ... sen toisen tuotteen valinta siihen kylkeen ei tuottanut hirveästi vaikeuksia eheheh.
Aina, kun ostan kuoret, mun veli kommentoi että "ai taas uudet" ja joka kerta vastaan samalla lailla, että ei näitä nyt niin monia vielä ole. Löytyykö ruudun toiselta puolen samanlaisia hamstraajia?

Pääsin eilen töistä kotiin n. klo 22 ja herätys soi tänään ensimmäisen kerran 5:55. Kävin aamulla venäjäntunnilla ja nyt ajattelin lähetellä miljoona kesätyöhakemusta ja etsiä kämppää. Illaksi sitten taas töihin (naistenpäivän kunniaksi meillä saa kaikki hohtokeilailuun tulevat naiset tänään ilmaisen juoman - arvatkaa kuinka paljon kismittää itse olla se, joka niitä tarjoilee, eikä vastaanottaa) ja kaiken tän keskellä pitäisi koittaa keksiä mihin koitan päntätä sisään tällä kertaa. Tänä vuonna kevätstressi tuntuu kaikista pahimmalta, kohtalontovereita?
XOXO

8 kommenttia:

  1. Mun rakkaaseen puhe-elimeen ei oikein tunnu löytyvän kivoja kuoria muualta kun netistä, harmi :/ Muuten en mitään muuta ostaiskaan kun niitä! (Tai okei, ehkä jotain muutakin... :'D) Aika huiman väriset kasvot sulla noissa kuvissa, vai johtuuko se valosta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon takia on kiva omistaa iPhone, niihin kun löytyy kuoria milloin mistäkin! Ja ööaa mitähän mahdat tarkoittaa huiman värisillä? :D Reippaasti aurinkopuuteria i guess?

      Poista
  2. ihania nuo käsikorut ja kännykkäkuoret!

    Se vaan että kasvosi ovat aivan järkyttävän kauhistuttavan näköset ton naamassas olevan korun takia.. :s kylläkai itekkin näät että tuo pallo on aivan liian iso eikä sovellu värin tai minkään muunkaan perusteella sun kasvoihin millään tavalla? Antaa vaan ruman vaikutelman susta vaikka ilman sitä saattasit olla kauniskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii mäki tykkään!

      Ja tuohon lävistysasiaan en voi sanoa muuta, kuin että itse pidän tuosta korusta huisisti ja se tuo mielestäni särmää kasvoihini. Medusa näyttää naurettavalta liian pienellä pallolla ja mun mielestä tuo nykyinen koru on siinä rajalla onko sekin jo liian pieni.
      "Kaunis" on niin suhteellinen käsite ja tarkoittaa kaikille vähän eri juttuja. Mun kauneusihanne ei ole tappavan tylsä tusina tyttö - jos sun on, niin pahoitteluni etten istu siihen muottiin.

      Poista
  3. Mun on pakko yhtyä edelliseen - Medusa ei sovi sinulle, ei ainakaan tuon värisella pallolla. :x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun on pakko kompata tota mun edellistä vastausta. Itse rakastan sitä juuri tuollaisena ja onneksi se on mun naama missä se on eikä teidän (:

      Poista