3/20/2013

Saniaiskasvusto tarjoaa suojan monille pikkuotuksille

Heipsis! Olen tylsä ja päivittelen taas puhelimeen tallentuneita otoksia viimeisten viikkojen varrelta, mutta parempia nämäkin postaukset kuin ei postauksia lainkaan vai kuinka?

① Mun paras kaveri hohtokeilailuissa - meidän musaohjelma ② Työnaama joltain illalta ! ③ Yhtenä aamuna olin ahkera ja menin kahvittelemaan venäjänkirjojen kanssa ennen tunteja ④ Paras kirppislöytö vähään aikaan - Marimekon ISO meikkipussi. Oon sellanen tyyppi joka viha siitä jos erilaiset laukut tai pussukat on aina niin täynnä, että ne pitää tunkea kiinni niin ah autuutta, kun tuonne mahtuu siveltimet ja kaikki (:
① Geneerinen "tässä minä salilla"-kuva. Oon yrittänyt viimeaikoina vähän treenata käsiä, mutta tulosta ei näytä tulevan :D ② Kokeilin uutta pinjansiemensipulipastaa, joka sai mun veljeltä tuomion: tätä ei enää ikinä uudelleen - musta se oli kyllä ihan maistuvaa ! ③ Kynnet atm - viimeinkin mun omat raaputtimet alkaa taas olla niissä mitoissa, että näihin voi toteutella kaikkia kivoja lakkauksia, kuten tuo liukuvärjäys.
① Voi hymyä, kun sai ottaa pitkästä aikaa asukuvia tutussa Cynkkarin vessassa ! ② Käytiin yhden ihanan kanssa leffassa. En ollut ostanut  pitkään aikaan poppareita - otettiin sitten isoimmat mahdolliset. Mutta mihin on hävinnyt Jykylän Finnkinosta voi-mauste? Kysyn vaan. ③ Ruokaorgasmi, ei muuta. ④ Aurinkoiset aamut on ihan pakottaneet ulos juoksemaan, vaikka pakkasmittari onkin näytellyt hälyttäviä lukemia! Tossakin kuvassa mulla on päällä 4 paitaa ja toppaliivi, kerrospukeutuminen kunniaan.

Haluaisin vielä lopuksi jakaa teidän kanssa yhden ilon aiheen: tämä tyty muuttaa huhtikuun alussa omaan kotiin aivan Jyväskylän keskustaan Tulevat pari viikkoa ovat siis varmasti kiireistäkin kiireisemmät, kun pitäisi järjestellä kaikkia asioita, mutta vapisen jo innosta, kun ajattelen esim. asuntopostausta hihi!

Nyt illalla on luvassa pikkuisen juhlintaa muutamien huippunaisten kanssa - taidankin tästä painua suihkuun.
XOXO

10 kommenttia:

  1. Onnea asunnosta! :) hei mistä noi leopardi kännykänkuoret on, esim täydelliset?? minäki haluun :(( ja noi ruokakuvat on niin vääryyttä ku oon nälkäsenä yksin :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: Pardikuoret löytyi Piecesistä, käy ihmeessä hakemassa omat - noiden pinta on vielä sellanen ihana mattanen ah rakastan vaan hyväillä sitä :DDD Ja joo ruokakuvat muiden blogeissa on aina silkkaa vihaa !

      Poista
  2. Onne asunnota! (:
    Noi maustejutut tais hävitä kaikista Finnkinoista >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitti (: Meillä on kyllä muita mausteita vielä, mutta se kaikista paras voi-mauste on ilmeisesti poistunut keskuudestamme ):

      Poista
  3. Mihin haet nyt opiskelemaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain aikalailla samoille aloille kuin viimevuonnakin (: Journalistiikkaan, suomen kieleen, taiteeseen ja kirjallisuuteen sekä puheviestintään. Amkin puolelle heitin matkailu-alan, mutta ensisijaisena haaveena olisi siis paikka yliopiston puolelta !

      Poista
  4. Mitä hiusväriä käytät? On nii hyvännäköset noi sun hiukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm no nyt en ole reiluun vuoteen värjäillyt hiuksia ollenkaan (: Mutta jollain ihan kaupan vaaleimmalla vaalealla tuli värjäiltyä. Sillä itse hiusvärillä ei ole niinkään väliä - tärkeämpiä on käyttää hyviä hopeashampoita ja hoitoaineita, mikäli tälläisen harmahtavan vaaleaan hiusväriin haluaa pyrkiä (:

      Poista
  5. Missä sä oikein olet töissä? :) Sulla on tosi ihana tyyli!

    - Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdoin juuri työpaikkaa (: Aikaisemmin työskentelin keilahallissa ja nyt DNA:lla. Ja voi kiitoksia kovasti hihi (:

      Poista