3/03/2013

Saimaannorppa ei ole järin mukautuvainen

Kulutan juuri hiihto"loman" viimeisiä (yöllisiä) tunteja kasaillen kokoon kuvia kuluneelta viikolta erinäisten tallennusvälineiden uumenista. Vaikka mulla ei töistä mitään lomaa ollutkaan, tuli arkeen kuitenkin hienoinen helpotus, kun venäjän tunteja ei ollut ja kun pari aikas kivaa tyyppiä oli ihan oikealla lomalla oli vähän normaalia spessumpi, mukava viikko.
①Kannan töissä kännykkää koko ajan taskussa mukana kaikkialla ja napsin sitten pälyn näköisiä "asukuvia" milloin missäkin - tässä esimerkiksi naisten pukkarissa ② .. jatkoa edelliseen ③ Töissä meillä on niiiiin ihaninta ciabatta-leipää ikinä ja voisin syödä pelkästään sitä (eli tässäkin kuvassa on vaan lavasteena nuo salaatit) ④ Katso kohta 1. :D





Ajateltiin keskiviikkona Jonnan kanssa, että ei kyllä voi olla hiihtistä ilman yhtäkään baarireissua ja niimpä käväistiin kyseisen neitosen kanssa vähän Jyväskylän yössä. Asukokonaisuuden kulmakivenä toimi uudet pinkit nilkkurit, joihin olen totaalisen ihastunut, entäs te?
Samaisen reissun kännykkäsaldo: ① Kuoharilasin kera irkkupubissa ② Vessakuvailua unohtamatta
① Ajoharjoitteluradalla ! Tää ei ollut edes hiihtolomalla, mutta oli pakko lisätä kuvatodiste ihan vain jotta voin kertoa, että autokoulun 2.vaihepäivä oli kyllä elämäni hukkaan heitetyin päivä :D ② Random asukuva viikolta taas ③ Oon ollut ihan fiilareissa, kun oon päässyt käyttämään noita mun uusia arskoja ah  ④ Tänään kävin luistelemassa mun pikkuveljen vanhoilla hokkareilla ja nyt, kun oon niillä muutamat kerrat vedellyt niin paluuta kaunareihin ei kyllä enää ole ! Nauratti, kun luistelin yhden arviolta 8.v lapsosen ohi ja sillä oli isommat luistimet, kun mulla :D
Vielä loppuu viikon materialismionnellisuudet: alelöytöjä Lindexiltä (hauskasti hukkuu nuo lapaset tuohon mattoon) ja astiaston täydennysostoksia! 

Toivottavasti kaikilla lomailleilla oli yhtä mainiot viikot, kuin mullakin. Ja niille joiden loma on vasta edessä, luon vain kateellisen silmäyksen - te onnelliset! Nyt on aika painua pehkuihin, jotta huomenna jaksaa krhmn .. edustaa koulussa ja myöhemmin iltapäivällä elämäni toisessa asuntonäytössä hihih, pitäkäähän kaikki peukkuja, että tällä kertaa tärppäisi.
XOXO

Ps. tulipas pitkästä aikaa sekä paljon kuvia, että tekstiä - kuinka moni jaksoi edes lukea tänne saakka? 

5 kommenttia:

  1. Kiva tää!:) ja noi nilkkurit on liian ihanat, mistä ne on?? Sulla on niin ihania asuja ja vaatteita yms!:)<3 tsemppiä hurjasti asunnon etsintään!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkkurit on Spirit Storesta eli halvat ja huonolaatuiset, mutta jos nuo nyt edes nämä lumet kestäisi .. :D Voi kiiiiitoksia kovasti ♥

      Poista
  2. mistä noi aurinkolasit on ja paljon makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kykene valottamaan asiaa sillä sain nuo lahjana joten en tarkemmin tiedä (:

      Poista
  3. Meinaatko muuttaa pois Jkylästä vai pysytkö yhä kotikaupungin rajojen sisäpuolella? : )

    VastaaPoista