5/11/2013

Samojedin hymy ei taida hyytyä onnettomanakaan


Heippa kaikki! Oon tällä hetkellä kotosalla kuumeen kourissa, mutta ajattelin suoda itselleni jotakin kivaa tähän päivää ja päivitellä blogia, silläkin uhalla että pääkipu tästä pahenee. Viimeaikoina ei ole tullut puuhattua mitään kamalan ihmeellistä, töiden ohella olen vain päntännyt pääsykokeisiin ja koittanut ylläpitää myös sosiaalista elämään muutenkin kuin parhaiden duunikamujen muodossa. Tein taas pienen kännykkänkuvakollaasin, jipii nämähän on kaikkien lemppareita:①Kävin pitkästä aikaa sukuloisimassa, kierrettiin äiskän ja iskän kanssa läpi mummolan lisäksi myös muutamat muut samalla paikkakunnalla asustelevat sukulaiset - ja kivaa oli ! ②Tiedättehän sen ihanan tunteen, kun saa käpertyä juuri vaihdettujen lakanoiden väliin? Vielä ihanampaa se on silloin, kun kyseiset lakanat sattuvat olemaan ihan upouudet ja huippusöpöt Marimekon liukuvärjätyt yksilöt ③Löysin kirpparilta maailman söpöimmät maustesirottimet - olettehan samaa mieltä? :D ④Käväistiin kivojen kanssa yhden työpäivän jälkeen tivolissa. Ihana sää, ihana seura ja maailmanpyörään uskaltautuminen - huippu retki siis!


Nyt palaan parin pillerin voimalla yllänäkyviin tunnelmiin. Jotenkin tuo toivo on kyllä tällähetkellä suhteellisen etäinen fiilis..

Toivottavasti teidän viikonloput menee vähän mainioimmissa tunnelmissa! Ja kertokaahan toki kevät kuulumisia sieltä ruudun toiselta puolen - ne piristävät aina, etenkin tälläistä olotilaa.
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti