5/21/2013

Voivatko koirat olla allergisia vaikkapa kissoille?


Heipsan ! Trallallaa kaikki siitepölyallergiset kohtalontoverit varmaan oleilee tällä hetkellä meitsin lailla nenäliina nokkan alle teipattuna. Sain sairaslomaa töistäkin tämän takia - puhelut voisi olla mielenkiintoisia, kun viiden sekunnin välein joko aivastan, niistän, yskin tai niiskutan kolmesti. Muutenhan nämä aurinkoiset päivät on enemmän kuin tervetulleita, mutta minulla on kysymys rakas luontoäiti: miksei kasvit voi kukkia vaikkapa talvella?①Kävin viime keskiviikkona taas heittämässä (pian perinteeksi muodostuvan..) pääsykoereissun Tampereelle tuommoisessa varustuksessa. Niin paita kuin laukkukin ovat uutukaisia kirpparilöydöksiä (ja näkyvät kumpikin kuvassa kovin huonosti) ②Joskus, kun oikein hemmottelen itseäni syön aamupalaksi jokapäiväisen rahkan sijaan noita superhyviä hedelmäpalaFitness-muroja - pääsykoeaamiainen koostui myöskin niistä ③Miten tunnistat bloggarin julkisella paikalla? Jokaisen vastaan tulevan kokovartalopeilin äärelle on pysähdyttävä kamerahuoraamaan - oli kyse sitten vaikka yliopiston vessan moisesta.
①Riemulla ei ole rajaa, kun on päästänsä vajaa - tai kun ekaa kertaa jaloissa olevista balleriinoista irtoaa kotimatkalla pohja ja loppumatka pyöräilläänkin sitten avojaloin. Onneksi oli lämmin :D ②Tämän takia annan alkukesällä anteeksi sen, että täytyy suunnilleen opetella hengittämään keuhkokalojen tapaan ihon läpi, kun nenä on jatkuvasti tukossa. Niin kauniita auringonlaskuja ja lupaavan näkösiä kesäöitä  ③Yksi syy miksi käyn paljon kotona mums ! ④Vähän "paremmassa" kuvassa kirpparilöydöksiä. Oon haaveillut jostakin farkkutakista melkoisesti ja siksi tuo tarttui mukaan vaikka onkin malliltaan vähän hassu enkä oikein osaa yhdistää sitä mihinkään. Ja läpikuultavaa kauluspaitaa ei varmaankaan tarvitse sen kummemin selitellä

Nyt menen tuijottelemaan tota ihanaa auringonpaistetta ikkunasta ja mietin millaisen hengityssuojaimen kanssa voisin lähteä ulkoiluttamaan ylikierroksilla käyvää konnuutta. Huippua tiistaita tyypit !
XOXO

2 kommenttia:

  1. mitä lääkkeitä käytät siitepölyallergiaan?
    itellä kans sama homma, mut eka söin jtn huonoja lääkkeitä jotka ei auttanu juuri yhtään -> kamalat oireet
    sitte vaihoin merkkiä ja annostusta lisättiiin jne -> helpotus, voin hengittää nenän kautta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on käytössä ihan reseptillä saatava teholääkitys ja tablettien lisäksi tietysti kaikenmaailman sivutuotteet (nenäsumutteet jne.) ja koska oon muutenkin kovasti allerginen esim. monelle ruoka-aineelle on näitä mun yliherkkyyksiä tutkittu niin paljon, että oon aika vakuuttunut siitä ettei vika ainakaan ole lääkityksessä (kauhea muuten edes ajatella jos mitään lääkkeitä ei olisi :DD). Ei auta muu kuin kärsiä, onneksi pahin aika on nyt vain keväällä ja kesäkuussa alkaa jo helpottaa ! Sitä odotellessa (:

      Poista