7/16/2013

Merilokki on harmaalokin suurempi ja tummempi serkku

Moikka ! Vietin viime viikon aikalailla sängynpohjalla keuhkoputken- ja poskiontelontulehduksia potien, mutta pätevien kolmiolääkkeiden voimalla keräsin itseni perjantaina starttaavalle Tallinna-tripille, jota olin odottanut jo useita viikkoja. Nykyään, kun en asu enää kotona nautin aina kovasti kaikesta mitä tehdään koko perheen kesken !


Perjantain ja lauantain välinen yö me vietettiin laivalla, joten kerettiin perjantai-iltana käydä rauhassa syöpöttelemässä buffetissa ah nam Meidän naapurihytissä oli käynnissä jäätävä kissatappelu arviolta aikavälillä 01-05 yöllä, joten yön nukuin todella huonosti. Se ei kuitenkaan menoa haitannut ja lauantaina päästyämme maihin ja vietyämme tavarat hotellille lähdettiin bussilla (mun toimiessa matkaoppaana :D) kohti Viron suurinta kauppakeskusta Rocca Al Marea. Suosittelen kaikille etelänaapurissamme matkusteleville visiittiä tuohon keskittymään. Suora bussiyhteys sinne kestää n. 20 min, joten vierailu onnistuu vaikka maissa olisi aikaa olla vain muutamia tunteja. Rocca Al Maressa on Tallinnan keskustaan verrattaessa huomattavasti suurempi valikoima vaatekaupoja ja sieltä löytyy mm. New Yorker, johon ainakin allekirjoittanut on hyvin tykästynyt. Shoppailtiinki lauantaina lähemmäs kellonympäryksen verran ja käytiin illalla myöhäisellä päivällisellä, jonka jälkeen päästyäni hotellihuoneeseen nukahdin heti yhdeksän jälkeen.
Sunnuntaina mainion hotelliaamupalan jälkeen tehtiin joka suomalaisen pakollinen reissu SuperAlkoon ja tämän jälkeen puksuteltiin laivalla takaisin Suomeen. Olen tehokkaasti kuluttanut valtavaa hajuvesiarsenaaliani ja niimpä soin nyt itselleni yllä näkyvän uuden yksilön, jota olen hamunnut noin vuoden päivät  

Kaikin puolin matkasta jäi mukavat muistot ja oon innoissan siitä, että nyt muutaman viime käynnin aikana oon päässyt tutustumaan myös kauempana keskustasta sijaitseviin kohteisiin. Toivon mukaan tuon irti oton voimalla selviän hengissä tästä 6 päiväisestä työviikosta. 
Mites on teidän kesämatkailun laita? Kuinka monen lukijan kesäisiin perinteisiin kuuluu reissu Viroon tai johonkin muuhun naapurimaahan?
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti