7/01/2013

Sterletillä on vinhat viiksikarvat

Miumaumoi! Yllä asu viikonlopun sukujuhlimoista ja alla vähän kollaasinpoikasia keskikesän riennoista sekä muustakin kivasta hihii.
①Vietin juhannuksen blogissakin aikaisempina kesinä vilahtaneissa maisemissa - mökillä Mikkelissä. Tuo on yksi harvoista paikoista, jossa sielu todella lepää ja arjen häly, murheet ja muut unohtuu! ②Grilliruoka kuuluu juhannukseen t. maha ③Alien lähdössä kalastamaan. Järvellä oli illalla hirmusesti hyttysiä jonka vuoksi vetäydyin hupun sisään. Toimi hyvin nutturan kanssa ja tuo hirveä ilme on kuin piste i:n päälle. ④Ah
①Asu eiliseltä (hienot "nilkka"sukat Hermanni) .. ②Kun lähdettiin heittämään joka kesän pakollinen reissu Särkänniemeen! ③Oon tulossa vanhaksi, koska pää meni pyörälle lähes kaikissa laitteissa, mutta akvaariosta nautin täysin siemauksin ja Nemokin löytyi.

Tänään meninkin sitten sopivasti töihin 8:45 vaikka vuoro alkoikin vasta 14:30. Klassikko. Onneksi sain jäädä tekemään aamuvuoron vaikka olikin iltavuoroviikko hupsista. Tai viikko ja viikko, enää 2 työpäivää ja meikätyty lähtee kohti Turkua ja Ruissaloa - luulen, että tiedätte kyllä miksi!
XOXO

2 kommenttia: