7/29/2013

Mahtaako silmälasikarhu olla likinäköinen?



Hi'ohoi ! Viimeinen viikko töissä ennen koulun aloitusta ei tunnu ollenkaan niin pahalta, kun takataskussa on ihania muistoja heinäkuun viimeiseltä (!!) viikonlopulta. Kenties merkittävin juttu kohdentui lauantai-aamuun, kun heräsin tarkalleen klo. 05:20, heitin Ikea-kassit olalle ja suuntasin Sepänaukion kirpputorille, tällä kertaa ihan myyntihommiin. Suosittelen kyseistä kirpparia kaikille Jyväskylän seudulla asusteleville, niin myynti- kuin ostomielessäkin. Paikalla kannatti tosiaan olla hyvissä ajoin, sain varattua sopivan pläntin aivan aukion sisääntuloaukon tuntumasta ja jo seitsemän kahdeksan välillä myynti tuntui käyvän kiivaimmin. Muutamissa tunneissa pääsinkin hyvin turhasta tavarasta eroon ja tienasin useamman kympin mikä lämmitti mieltä kovasti, kuten myös ajatus entistä tilavammasta vaatekaapista. Aikaa muiden myyntipisteiden kiertelyyn ei pahemmin liiennyt, mutta yllänäkyvän helmi-ihanuuden kerkesin käydä haalimassa omakseni  
Päätin että tästä lähtien ryhdyn jatkossakin suosimaan myyntimielessä kyseistä kirpparia, etenkin kun "pöytä"vuokra (3e) meni hyvään tarkoitukseen partiolaisten toimintaa tukemaan!

Onnistuneen kirpputorirupeaman jälkeen vietin muun viikonlopun rennommissa tunnelmissa nauttien (toivottavasti nyt ei kesän viimeisistä..) helteistä auringonpalvonnan muodossa. Sunnuntai-iltana pistäydyin vielä moikkaamaan yhtä ihanuutta Keuruulla, sotkun munkkien merkeissä. Oli muuten maineensa veroista herkkua!

Nyt fiilailen vielä hetken hyvän musan parissa ja polkaisen sitten toimistolle aloittamaan vihoviimeistä iltavuoroa.
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti