4/30/2014

Jaavankääpiökauriista ei saisi edes lapasia

 
Kävin perjantaina hakemassa postista paljon odotetun paketin. Tilaamani siveltimet olivat vihdoin saapuneet ! Meillä alkoi tässä jaksossa ehostuskurssi, jota varten luonnollisesti tarvitaan jos jonkinlaista sutia ja pensseliä. Vielä en tiedä, mitä noilla kaikilla siveltimillä edes tehdään, mutta odotan jo innolla, että pääsen harjoittelemaan  Mitä tykkäätte sivellinsetin väristä? Se vaikutti minun valintaani arvatenkin eniten, mutta plussana tällä paketilla oli lisäksi halpa hinta, joka johtui varmasti osaksi siitä, ettei siveltimiä ole tehty oikeiden eläiten karvoista - aivan kuten halusinkin.
 
Nyt ei muuta kuin riemukasta vappua kaikille 

2 kommenttia:

 1. APUAPUAUAUAUPUA!!! Kuten taisin sulle mainitakin jo, ni meitsi KUOLEE KATEUDESTA JUST.NYT. AAA :DDD Mistä noi on tilattu ja millaseen hintaan?? Arvaa millasen häslingin sait mun päässä aikaan hjaha :D Mutta tuo on kyllä todella hyvä juttu, että sudit ovat synteettisiä. Oma henk.koht. kokemus on, että synteettiset vaan toimii paremmin! Etenkin voidemaisten tuotteiden kanssa :) Makunsa kullakin, mutta musta kyllä kaks kärpästä yhdellä iskulla jos sudeissa ei ole poninkarvaa ja käyttö mielekkäämpää ;))

  Anteeks niin hämyne hullu kommentti innostuin enemmän varmaa ku sää ite :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tiiätkö kun tilasin noi niin tiesin jo sillon, että sää jos joku innostut noista :D ! Siveltimet on tilattu Fräulein38-sivustolta, tuon setin hinta taisi olla 21 euroa .. Mitään laadun multihuipentumiahan nuo eivät varmaan ole, mutta sopivat tähän harjoitteluvaiheeseen varmasti hyvin (: Maksaminen onnistui Paypalilla ja tavarat tuli luvatussa ajassa, ei mitään moitittavaa siis !

   Poista