8/10/2014

Tunturikyyhky on pienempi kuin muut kyyhkyt

Kuten monet mun instagramia (@esssisi) seuraavat huomasivatkin, vietin viikonloppuna aika maalla mökkeillen kullan kanssa. Tänään aamulla pakattiin kamat ja ajettiin kotiin kiertotietä Ikean kautta - melkoinen ostoslista mukanamme. Pari postausta sitten mainitsin suurista mullistuksista elämässäni ja yksi niistä on muutto elo-syyskuun vaihteessa Seinäjoelle. Musta tulee maailman parhaan miehen avovaimo
Vaikka olenkin innoissani, tottakai myös jännittää. Kokemukset Seinäjoesta kaupunkina rajoittuu kahteen Provinssi-reissuun ja meiltä molemmilta jää tänne Jyväskylään ihan kaikki, perhe ja ystävät. Ikävä tulee esimerkiksi koiranpentua jo pelkästä ajatuksesta, mutta onneksi Seinäjoki on kuitenkin alle 200 kilometrin päässä. Toisaalta on myös kiinnostavaa aloittaa elämä ihan uudessa paikassa. Koulut, kampaamot ja lenkkipolut on kaikki ihan pelkkiä mysteereitä!
Sattuuko joku teistä lukijoista olemaan Seinäjoelta tai edes jostakin lähistöltä? Kaipaan kaikenlaisia mielipiteitä ja vinkkejä kyseistä kaupunkia kohtaan!

Ihanaa alkavaa viikkoa

6 kommenttia:

  1. Oi tosi hurjaa! Hirveesti onnea muuttoon :)

    VastaaPoista
  2. Oho! Paljon tsemppiä ja rohkeutta uusiin muutoksiin :) harmi vain ettei nähdä enää sitten koulussa tms.. :( aiotko muuten jatkaa koulua siis Seinäjoella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ja kuten tänään kerittiinkin jutella niin joo, sain siirrettyä koulun sinne! Eniten mua harmittaa juuri ton koulun takia, paljon vaikeampi hommata esim. näyttöasiakkaita vieraassa kaupungissa. Ja tietenkin olisi ollut mukava törmäillä suhun (: Koitetaan nyt kävellä toisiamme päin mahdollisimman monta kertaa näiden jäljellä olevien viikkojen aikana!

      Poista
  3. Ooo miten te sinne just? :)

    VastaaPoista