11/25/2014

Dear Santa - Hair edition

Glögin juomisen lisäksi olen fiilistellyt joulua kokoamalla lahjalistoja ja muutama lahjoista onkin jo ostettu. Laadukas hiustuote on minusta ihana paketti pukinkonttiin, sillä siitä riittää iloa pitkäksi aikaa ! Kokosinkin teille mielestäni hyviä lahjaideoita hiuksiin liittyen
Smooth & Shine Hair

Etenkin näin talvella lähes tukka kuin tukka tarvitsee kosteutusta ja extrahoitoa sähköisyyden välttämiseksi. Kosteuttavat shampoot & hoitoaineet ovatkin oiva lahjaidea. Monilta sarjoilta löytyy myös öljyä sisältävä luksus pesusarja Myös muotoilutuotteissa kannattaa panostaa kosteutukseen! Yleisesti kaikki tuotteet, joista löytyy sanat "smooth" tai "shine" ovat hyviä talviaikaan, sillä ne yleensä vähentävät hiuksen sähköisyyttä ja pörröisyyttä.
Love Your Curls

Kestävä ja kaunis fööni tai muotoilurauta on varmasti lahja, jota kuka tahansa arvostaa. Ghd on merkeistä oma lempparini, mutta myös tavallisista tavarataloista löytyy hyviä merkkejä kuluttajakäyttöön! Rautaa valitessa kannattaa miettiä, haluaako lahjan saada mahdollisesti käyttää sitä sekä suoristamiseen, että kihartamiseen. Ensimmäiseen sopii lähes rauta kuin rauta, mutta jotta kihartaminen olisi helpompaa, on hyvä valita rauta, jonka reunat ovat pyöristetyt. Tangle Teezer-harjat ja Invisibobble-pompulat tuntuvat ainakin meidän kampaamon myynnin perusteella olevan joulun hittilahjoja
He Will Thank You

Miesten lahjalista tuottaa välillä tuskaa meille naisille! Poikaystävä, veli tai isä ilahtuu varmasti juuri hänelle valitusta hiustuotteesta Pukinkonttiin suosittelen suolasuihketta, joka ainakin meillä on ollut miehen kehuma suosikkituote. Lisäksi hyvällä matta-vahalla voi harvoin mennä pieleen. Miehille löytyy pian jo kaikilta sarjoilta jokin oma pesutuote, mutta yleisesti shampoot, jotka on määritelty "normaaleille hiuksille" sopivat hyvin miehen päivittäiseen käyttöön. Tuoksuttelemalla löytää oman lempparin - kokemuksesta voin sanoa, että raikkaat menthol- ja citrustuoksut ovat olleet pidettyjä!

Muistakaa, että mikäli jokin näistä tuotteista mietityttää tai kaipaatte muita hiuksiin liittyviä vinkkejä,vastaan kysymyksiin mielelläni.
Onko teillä jo joululahjat mietittynä tai kenties hankittunakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti