11/05/2014

Olohuoneen uudet Lack-hyllyt




Loppukesällä, kun käytiin katsomassa tätä asuntoa, innostuin valkeista seinistä ja siitä, että vapaata seinäpinta-alaa on paljon, toisin kuin mun edellisessä pikkuruisessa yksiössä Jyväskylässä. Ostin jo siihen yksiöön Ikeasta neliön muotoiset Lack-hyllyt, mutta koska lähdin ostoksille mittaamatta mitään etukäteen, niin eivät ne hyllyt sitten lopulta mihinkään mahtuneet. Meidän yhteiseen kotiin muuttaessa olin iloinen, etten antanut noita hyllyjä aikaisemmin eteenpäin, sillä nyt niille oli tilaa!
Seinälle tulevien sisustuselementtien asettelu on yhtä aikaa hauskaa ja haastavaa, kun paljasta pinta-alaa on paljon. Näiden hyllyjen paikkaa mietin pitkään ja kun paikka oli valittu, täytyi päättää tulevatko ne suoraan allekkain, vierekkäin vai kenties lomittain. Niimpä oltiin asuttu tässä asunnossa melkein 2kk ennen kuin nyt sain nuo hyllyt seinälle. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen
Miltä meidän uudet seinähyllyt teistä näyttää? Kuinka monen muun kotoa löytyy erilaisia Lack-hyllypaloja?

3 kommenttia:

  1. Lack-hyllyt on kyllä niin kiva lisä sisustukseen (: ♥

    VastaaPoista
  2. Mä haluisin tollasia seinähyllyjä seinään ,mutten ole äkännyt viellä toistaseks miten noiden kiinnittäminen toimii :( ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyllyjä varten pitää seinään porata ruuvit ja hyllyssä on semmoiset "reiät" tai sellaiset paikat jotka sitten asetetaan ruuveihin ja niillä se pysyy seinällä (: Pitää vaan aluksi tarkkaan mitata ruuvien välimatka toisistaan ja hankkia ne ruuvit, sillä normaalista Ikea-kamasta poiketen ruuvit eivät tule noiden hyllyjen mukana! Toivottavasti nyt uskallat hankkia Lack-hyllyjä (:

      Poista