6/12/2016

18 x jatka lausetta

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa takana ja kiirettä on pitänyt! Kaiken lisäksi pudotin mun kännykän kivilattialle ja se on viettänyt nyt Applen omassa huollossa jo useamman päivän - tälläinen pakollinen some/blogitauko siis tähän väliin. Onneksi mulla oli nyt aikaa istahtaa koneen ääreen ja toivottavasti iPhone palailee huomenna hellään huomaani. Oon jo pitkään halunnut toteuttaa tämän useissa blogeissa nähdyn haasteen ja nyt oli juuri sopiva aika
En ymmärrä...miksi olen niin hillitön stressaaja-tyyppi! Nytkin olen ollut koko viikon aivan jännityksestä kankea uuden työpaikan johdosta ja ihan turhaan - kyllähän se hiusten leikkaaminen on samanlaista ihan joka puolella Suomea ja kassan käyttöön yms. voi aina kysyä apua. Seuraava stressin aihe häämöttää muutamien viikkojen päässä: nimittäin muutto uuteen kotiin !

Seuraavaksi ajattelin...lähteä ostamaan kilpikonnalle uutta lamppua. Mikseivät tuollaiset polttimot voi jotenkin ennalta varoittaa milloin tulevat tiensä päähän? Mulle käy nimittäin aina niin, etten ole tajunnut ostaa uusia lamppuja varalle. 

Viime aikoina...olen nauttinut kesästä - sen kaikissa olomuodoissa. Ihanat lämpöiset helteet ovat olleet jo hetken takana päin, mutta olen koettanut nähdä kesässä sen kauneuden myös viileämpinä päivinä. Sadekuuro yllätti minut ja koiran eräällä aamulenkillä tällä viikolla ja toisaalta se oli ihan hauskaa. Oltiin tienoon ainoat ulkoilijat sadesäällä ja fiilis oli todellakin raikas lenkin jälkeen.  

En osaa päättää...lähtisinkö Provinssiin tänä vuonna. Mulla olisi silloin lauantai ja sunnuntai vapaata, mutta saan samana perjantaina uuden asunnon avaimet, joten toisaalta olisi ihanaa pyhittää vapaa viikonloppu vain rauhassa muutolle ja saada uusi koti heti järjestykseen. Toisaalta taas ollaan suunniteltu Seinäjoen kampaajien kanssa Provinssireissua pitkin kevättä ja olisi mahtavaa nähdä taas kaikkia ystäviä siellä suunnalla!

Muistan ikuisesti...Miltä tuntui nostaa Raipe ensimmäistä kertaa syliin. Lämmin pieni koiranpentu tuoksuu aivan ihanalle ja sellaista sylissä pidellessään ei yksinkertaisesti voi ajatella mitään ikävää. Näitä fiiliksiä on tullut pyöriteltyä mielessä paljon nyt, kun oman pennun etsintä on ajankohtaista.

 Päivän paras juttu...oli herätä rakkaaseen koiraherätyskelloon, eli karvaisiin ja märkiin pusuihin sekä suunnata sitten heti aamukahvin jälkeen lenkille Paras tapa aloittaa sunnuntaiaamu! 

Noloa myöntää, mutta...olen joissakin ruokaa koskevissa jutuissa todella epähygieeninen. Esimerkiksi voideltuani tuorejuustoa, tapaan yleensä nuolaista veitsen puhtaaksi ja jos jotakin tippuu lattialle, hoen mielessä kolmen sekunnin sääntöä ja poimin asian suuhuni. Lisäksi mikäli jotakin valuu lautaselta pöydälle, voin huoletta nuolaista pöydältä. Lautasia en sentään nuole ja toisaalta taas ruuan säilytyksen ja pilaantumisen suhteen olen todella tarkka. Nämä ovat kuitenkin seikkoja, joiden vuoksi en ikinä voisi työskennellä millään ruokaan liittyvällä alalla - kuka ties hampurilaisen pihvikin olisi saattanut kulkea sämpylöiden väliin lattian kautta hahah. 

Viikko sitten...odotin jännittyneenä maanantain ensimmäistä työpäivää! 

Kaikista pahinta on...yöllinen tunne painajaisesta heräämisen jälkeen. Tuntuu että uni ja todellisuus sekoittuvat ja kylmä hiki on noussut iholle. Saattaa janottaa tai tehdä mieli vessaan, mutta peiton alta ei uskalla hievahtaakaan.

Salainen taitoni on...jännä kielen naksutus huulella. Kieli tavallaan "liimautuu" ylähuuleen ja napsahtaa irrotessaan. Opin tämän yläasteella, enkä ole tavannut ketään muuta, joka osaisi tehdä saman. Naksutellessa kuulostan ihan delfiiniltä!

Jos saisin yhden toiveen niin se olisi...kaunis ilma juhannukseksi! Kyseessä on nimittäin yksi mun harvoista kesän vapaista viikonlopuista ja pahimmassa tapauksessa ainut reissu mökille Mikkeliin. Olisi ihanaa viettää aikaa ulkona ilman toppatakkia.

Minulla on pakkomielle...terveelliseen syömiseen. Yritin juuri miettiä milloin olisi viimeksi ostanut itselleni karkkia.
Söin tänään...toistaiseksi olen kerennyt syödä vasta aamiaisen: kahvia, tuorepuuroa vadelmilla ja maapähkinävoilla sekä tuoreita aprikooseja, nam  

Ärsyttävintä on...myöhästely! Olen itse todella tarkka aikatauluista ja tahdon olla joka paikassa ajoissa. Myöhästely osoittaa epäkunnioitusta toista ja tämän aikaa kohtaan.

Tekisi mieli...katsoa muutama Harry Potter-elokuva. Viime postauksessa kerroinkin lukevani kirjoja pitkästä aikaa läpi ja olen nyt menossa neljännessä osassa. Samalla on herännyt mielenkiintoa katsoa kyset leffatkin. Olen kuitenkin nykyään todella huono elokuvien katselija, sillä en malttaisi kuluttaa niin paljoa aikaa vain paikallani. Ehkä jonakin sateisena päivänä katson ainakin jonkun kyseisen sarjan lemppareistani.

Minusta on söpöä...kun vielä monien vuosien yhdessä olon jälkeen lähetellään poikaystävän kanssa toisillemme turhia selfieitä sekä hyvänyön-toivotukset aina, kun ei käydä nukkumaan samaan sänkyyn. Tämä on mielestäni sellaista pientä, mutta tärkeää toisen huomioimista silloin, kun ollaan kaukana toisistamme.

Hävetti...kun vähän aikaa sitten juoksin kesken kahvitauon, suu täynnä kananmunaa palvelemaan asiakasta, kun kukaan muu ei kerennyt. Oli niin noloa koittaa niellä loput eväästä niin nopeasti kuin mahdollista ja tiedättehän, kuinka kananmuna haju ei yleensä ole mikään viehättävin etenkään jonkun toisen syömänä. Onneksi asiakas oli ymmärtäväinen ja totesi naureskellen, että täytyyhän kampaajienkin joskus syödä!

Olenko ainoa, jonka mielestä...olisi mahtavaa, jos dinosauruksia vielä olisi? Juuri eilen arvuuttelin poikaystävältä lempparidinoani (liopleurodon) ja mietin, että antaisin varmaan toisen käteni, jos saisin joskus nähdä sellaisen elävänä. Eli kaikki nerot nyt äkkiä aikakoneen keksintään!

2 kommenttia:

  1. Essi :DD Pari kohtaa sai kyllä nauramaan ääneen.. Pöydän nuoleminen..?? hahah, oot ihana <3 Ja voin vaan kuvitella tuon kanamuna-jutun, ai hemmetti! Mutta onneksi oli ymmärtäväinen asiakas eikä mikään tiukkapipo ;) Tykkäsin jotenkin extra paljon lukea tätä postausta sulta, koska vastaukset oli niin persoonallisia :)) Ps. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ja älä stressaa muuttoa, se menee varmasti hyvin ja hei, sitten sulla on ihana uusi koti mitä pääset laittamaan <3

    VastaaPoista
  2. Hahah huippu kuulla että tää viihdytti sua :D Yritinkin miettiä vastauksiin jotain vähän muita kuin ihan perusjuttuja!
    Kiitos ♥ Yritän kovasti olla stressamatta, mutta tälläisenä murehtija-ihmisenä se on haastavaa :D

    VastaaPoista