3/26/2017

Meet staffordshirebullterrier Rauha


Torstaina oli varmasti yksi elämäni onnellisimmista, mutta samaan aikaan myös jännittävimmistä päivistä, kun uusi perheenjäsen saapui kotiin. Tässä on staffordshirenbullterrierityttö Rauha ❤ Jo muutamissa päivissä Rauhasta on kuoriutunut, kuten vähän aavisteltiinkin, jotakin muuta kuin nimensä mukainen vintiö, jonka touhuja on ollut ihana seurata. Kotiutumisen jälkeen seuraavaksi jännittävin juttu oli suunnata mun vanhempien luokse tapaamaan Raipea. Onneksi kaikki sujui todella hyvin ja Raipe otti pennun todella hyvin vastaan. Kuvia pikkuisesta on hankala saada sen ollessa paikoillaan lähinnä nukkuessaan hahah. 
Mulla alkaa työt ensi viikon lauantaina, joten vielä on ensi viikko aikaa totutella uuteen arkeen Rauhan kanssa. Kun "kummatkin" kodit, sekä mun että vanhempien, on nyt tulleet tutuiksi onkin aika alkaa sitten pikkuhiljaa totuttella kaikkeen muuhun mahdolliseen sekä aiotaan kyllä vierailla Raipea tapaamassa tiuhaan tahtiin, jotta kaksikko tajuaa, että ovat saaneet toisistaan ystävät ikuisiksi ajoiksi.

Jos teitä kiinnostaa Rauhan kuulumiset lupaan postailla aiheesta paljon - ja mikäli ei kiinnosta, niin voi olla että postailen silti. Nyt on aika painua takaisin puuhastelemaan pikku raitapaida kanssa 

6 kommenttia:

  1. Oi kuinka suloinen!❤ Paljon koirajuttuja kiitos.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauha kiittää❤ Kiva kuulla että koirajutut kelpais :)

      Poista
  2. Koirapostauksia ehdottomasti! Aivan hurmaava tapaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes mahtava kuulla :) kuvailit Rauhaa kyllä just oikein!

      Poista
  3. Voi mikä söpöys :3 lisää koira postauksia! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauha kiittää kehuista <3 ja kiva että säkin näytät peukkua koirajutuille :)

      Poista